Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğinin çok büyük etkisi olmuştur haklısın. kaç aylık şuan bebeğin yani nekadar sürede verdin kilolarını benim için daha erken sanırım. 3 aylık benim kızım. yeşil çayında mutlaka etkisi olmuştur ama emzirirken bir zararı yokmu canım ?
benim kızımda 3 aylık canım(95 günlük oldu bgn) işte bu süreçde verdim.Yeşilçayın bir olumsuzluğu yokmuş zaten sadece 1 bardak içiyorum.Rezenede ek süt yapıyor zaten.Ama göbek sarkmasını nasıl gidericem hiç bilmiyorumben 58-59 kiloya inmek istiyorum.uuff cok zor
merhaba arkadaşlar. ben de ocakta doğum yaptım 45 günlük olduk bugün. ben de kendimi çok kötü hissediyorum. eşofmandan başka bişey giyemiyorum :26: aynaya bakmak bile istemiyorum. süt olsun diye çok abartılı şeyler yemiyorum ama çok sıvı tüketiyorum. 17 kilo aldım hamilelikte. 71le gittim doğuma şu an 62 yim. 8 kilom var daha verilecek. 3 gündür pilates yapıyorum. bir de leslie ile yürü ve incel diye bişey var bilenleriniz vardır haftada 2 gün de onu yapıcam umarım hemen verebilirim. kendimi iyi hissetmek istiyorum artık..
ayy inanmıyoruum aynı nerdeyse benim kuzum 26.11.2012 de doğdu güzel bi tesadüf olmuş :) yeşil çayı bende denicem bakalım. göbek sarkması hakkında inan benimde hiç bilgim yok. korse takılması gerekiyor doğumdan hemen sonra çok faydası oluyormuş ama ben çok takamadım aksattım yani. tabi normal doğum olduysa, sezeryansa sanırım hemen takılmaz dikişlerden dolayı. 3 ay geçti hiç kilo veremedim bu beni mutsuz ediyor.
canım ben doğum yapalı 8 gün oldu doktoruma sordum korde takabilirsin dedi keçke doktora sorup taksaydın bende takmakta tereddüt ettim ama taktıktan sonra dahada rahat ettim
ayy inanmıyoruum aynı nerdeyse benim kuzum 26.11.2012 de doğdu güzel bi tesadüf olmuş :) yeşil çayı bende denicem bakalım. göbek sarkması hakkında inan benimde hiç bilgim yok. korse takılması gerekiyor doğumdan hemen sonra çok faydası oluyormuş ama ben çok takamadım aksattım yani. tabi normal doğum olduysa, sezeryansa sanırım hemen takılmaz dikişlerden dolayı. 3 ay geçti hiç kilo veremedim bu beni mutsuz ediyor.
Allah bağışlasın canm bebeğini. takabileceğimi biliyordum ama doğum sonrası biraz sorun yaşadım hastanede bu yüzden dikişlerim sökülüp tekrar dikildi 1 ay boyunca hiç oturamadım bile. bu yüzden korse bana dahada engel oluyordu takamadım ara sıra takmaya çalıştım ama öylede bi faydası olmadı tabi malesef
:)) doğumgünü kardeşi bulduk birbirimize :)) benımkınin dogumgunude 26/11/2012
geçmiş olsun canımya çok kötü olmuş dikişlerinin yeniden sökülüp dikilmesi tabiki böyle bir duurmda kimse takamazdı ama sporla eritebilirsin kaç aylık oldu bebeğin yani spor yapabilecek durumdaysan düzenli yaptığın zaman mutlaka sonuç alırsın benim 2gebeliğimdi ilk bebeğimdne sonra 17 kilo vermiştim ve nerdeyse 2 yıl spor yaptım yürüyüş ve şuanada karnım çok çabuk toparlandı ben önceden spor yapmış olmaam bağlıyorum karın kaslarım güçlenmiş demekki diyorum
kızlaarr ben de varım. kaç gündür girip bakıyorum kimse yazmamış ben de ümidi kesmeye başlamıştım. 62den 61e doğru iniyorum bende ama çok hızlı gitmiyo tabi. 54 e düşmek istiyorum 54le hamile kalmıştım. dikkat ediyorum ama yine de sütüm azalır mı korkusu bende de var. bu arada ben geçen haftadan beri spora başladım. leslie sansone nin walk at home videoları var onunla başladım. çok keyifli. oğlum uyurken tvnin karşısına geçiyorum hemen bugün 1 saatlik programı yaptım acaip ter attım inşallah işe de yarar bakalım. bırakmayalım birbirimizi. sizden destek alıyorum :)
kilo verebilmek için neler uyguladığımızı paylaşsak ben biraz daha motive olacağım.Ben malesef spor yapamıyorum çünkü kızım asla gündüzleri uyuyamıyor.Zaruri ihtiyaçlarım dışında hep ona bağlıyım![]()