hamilelikte kalan kılolardan nasıl kurtuldunuz

evet maalesef kilolar dogumdan sonra verilmezse, yapışıp kalıyor:(

çok gevşek davranmadan kilo vermeye çalışmalı

kimsecikler uğramıyor galiba :) dün tartıldığımda 72 kiloudum bu gün 71.3 geldim ve bu bnei çok motive ediyor bu gün doktorumada sordum korse kullanabilirmiyim diye kullanabilirsin dedi hadi kiloları beraber verelim birbirimizi motive edelim

bebeğinin çok büyük etkisi olmuştur haklısın. kaç aylık şuan bebeğin yani nekadar sürede verdin kilolarını benim için daha erken sanırım. 3 aylık benim kızım. yeşil çayında mutlaka etkisi olmuştur ama emzirirken bir zararı yokmu canım ?

benim kızımda 3 aylık canım(95 günlük oldu bgn) işte bu süreçde verdim.Yeşilçayın bir olumsuzluğu yokmuş zaten sadece 1 bardak içiyorum.Rezenede ek süt yapıyor zaten.Ama göbek sarkmasını nasıl gidericem hiç bilmiyorum :( ben 58-59 kiloya inmek istiyorum.uuff cok zor

merhaba arkadaşlar. ben de ocakta doğum yaptım 45 günlük olduk bugün. ben de kendimi çok kötü hissediyorum. eşofmandan başka bişey giyemiyorum :26: aynaya bakmak bile istemiyorum. süt olsun diye çok abartılı şeyler yemiyorum ama çok sıvı tüketiyorum. 17 kilo aldım hamilelikte. 71le gittim doğuma şu an 62 yim. 8 kilom var daha verilecek. 3 gündür pilates yapıyorum. bir de leslie ile yürü ve incel diye bişey var bilenleriniz vardır haftada 2 gün de onu yapıcam umarım hemen verebilirim. kendimi iyi hissetmek istiyorum artık..

benim kızımda 3 aylık canım(95 günlük oldu bgn) işte bu süreçde verdim.Yeşilçayın bir olumsuzluğu yokmuş zaten sadece 1 bardak içiyorum.Rezenede ek süt yapıyor zaten.Ama göbek sarkmasını nasıl gidericem hiç bilmiyorum :( ben 58-59 kiloya inmek istiyorum.uuff cok zor

ayy inanmıyoruum aynı nerdeyse benim kuzum 26.11.2012 de doğdu güzel bi tesadüf olmuş :) yeşil çayı bende denicem bakalım. göbek sarkması hakkında inan benimde hiç bilgim yok. korse takılması gerekiyor doğumdan hemen sonra çok faydası oluyormuş ama ben çok takamadım aksattım yani. tabi normal doğum olduysa, sezeryansa sanırım hemen takılmaz dikişlerden dolayı. 3 ay geçti hiç kilo veremedim bu beni mutsuz ediyor.

merhaba arkadaşlar. ben de ocakta doğum yaptım 45 günlük olduk bugün. ben de kendimi çok kötü hissediyorum. eşofmandan başka bişey giyemiyorum :26: aynaya bakmak bile istemiyorum. süt olsun diye çok abartılı şeyler yemiyorum ama çok sıvı tüketiyorum. 17 kilo aldım hamilelikte. 71le gittim doğuma şu an 62 yim. 8 kilom var daha verilecek. 3 gündür pilates yapıyorum. bir de leslie ile yürü ve incel diye bişey var bilenleriniz vardır haftada 2 gün de onu yapıcam umarım hemen verebilirim. kendimi iyi hissetmek istiyorum artık..

allah bağışlasın canım bebeğini. 45 günlük olmasına rağmen 10 kilon gitmiş bu bile süper bence sen baya hızlı kilo verceksin gibi. İnşallah hepimiz aynada kendimizi görmek istediğimiz gibi olabiliriz kısa sürede. tabii herşeyin başı sağlık gerisi boş...

ayy inanmıyoruum aynı nerdeyse benim kuzum 26.11.2012 de doğdu güzel bi tesadüf olmuş :) yeşil çayı bende denicem bakalım. göbek sarkması hakkında inan benimde hiç bilgim yok. korse takılması gerekiyor doğumdan hemen sonra çok faydası oluyormuş ama ben çok takamadım aksattım yani. tabi normal doğum olduysa, sezeryansa sanırım hemen takılmaz dikişlerden dolayı. 3 ay geçti hiç kilo veremedim bu beni mutsuz ediyor.

canım ben doğum yapalı 8 gün oldu doktoruma sordum korde takabilirsin dedi keçke doktora sorup taksaydın bende takmakta tereddüt ettim ama taktıktan sonra dahada rahat ettim

canım ben doğum yapalı 8 gün oldu doktoruma sordum korde takabilirsin dedi keçke doktora sorup taksaydın bende takmakta tereddüt ettim ama taktıktan sonra dahada rahat ettim

Allah bağışlasın canm bebeğini. takabileceğimi biliyordum ama doğum sonrası biraz sorun yaşadım hastanede bu yüzden dikişlerim sökülüp tekrar dikildi 1 ay boyunca hiç oturamadım bile. bu yüzden korse bana dahada engel oluyordu takamadım ara sıra takmaya çalıştım ama öylede bi faydası olmadı tabi malesef

:)) doğumgünü kardeşi bulduk birbirimize :)) benımkınin dogumgunude 26/11/2012

Allah bağışlasın canm bebeğini. takabileceğimi biliyordum ama doğum sonrası biraz sorun yaşadım hastanede bu yüzden dikişlerim sökülüp tekrar dikildi 1 ay boyunca hiç oturamadım bile. bu yüzden korse bana dahada engel oluyordu takamadım ara sıra takmaya çalıştım ama öylede bi faydası olmadı tabi malesef

geçmiş olsun canımya çok kötü olmuş dikişlerinin yeniden sökülüp dikilmesi tabiki böyle bir duurmda kimse takamazdı ama sporla eritebilirsin kaç aylık oldu bebeğin yani spor yapabilecek durumdaysan düzenli yaptığın zaman mutlaka sonuç alırsın benim 2gebeliğimdi ilk bebeğimdne sonra 17 kilo vermiştim ve nerdeyse 2 yıl spor yaptım yürüyüş ve şuanada karnım çok çabuk toparlandı ben önceden spor yapmış olmaam bağlıyorum karın kaslarım güçlenmiş demekki diyorum

58 ile hamile kaldım doğuma 79 ile girdim hastaneden eve geldiğimde 75 kiloydum ertesi gün yani 4. gün falan 72 olduğumu gördüm 5. gün 71 ve bu gün 70.9 u gördüm hergün tartılıyorum indiğimi görünce gün için daha dikkatli olmaya çalışıyorum biliyorum ki lohualıkta tam bol bol kalori yaktığımı ve terlediğimi dşünerek ne kadar giderse kar diyorum ama inş takılıp kalmaz kilom şöyle 67 ile bile takılsa benim için güzel olacak bakalım yarın sabah kaç kilo geleceğim sabırsızlıkla bekliyorum

geçmiş olsun canımya çok kötü olmuş dikişlerinin yeniden sökülüp dikilmesi tabiki böyle bir duurmda kimse takamazdı ama sporla eritebilirsin kaç aylık oldu bebeğin yani spor yapabilecek durumdaysan düzenli yaptığın zaman mutlaka sonuç alırsın benim 2gebeliğimdi ilk bebeğimdne sonra 17 kilo vermiştim ve nerdeyse 2 yıl spor yaptım yürüyüş ve şuanada karnım çok çabuk toparlandı ben önceden spor yapmış olmaam bağlıyorum karın kaslarım güçlenmiş demekki diyorum

çok sağol allah beterinden saklasın çok şükür iyim 1 ayda toparlandım. spor yapabilecek durumdaym bebeğim 3 aylık oldu. benim ilk bebişim bakalım inşallah gider ya insanı gerçekten mutsuz ediyor. bencede önceden yaptığın sporla çok alakası var canım darısı bizim başımıza

kimsecikler uğramıyor:( halbuki bana göre bir sayfa buldum diye sevinmiştim neyse ben paylaşmaya devam edeyim en azından kendimi motive etmiş oluyprum bu gün sabah tartıldım 69.5 geliyorum yediklerime dikkat ediyorum ve bol bol su içiyorum sizler neler yapıyorsunuz

haklısın valla uğrayamadım bende. Senin kilo vermen tam gaz devam ediyor desene süper:8:

bebişin nasıl uyuyodur hep :16: bende genelde geç saatte girebiliyorum veya akşamları. denk geliriz umarım sohbete.

sevindim birirlerini bulduğuma :) dün 69.5 geldim ama bu gün 70.3 geldim sabah yani 70 diye bilirim dikkat ediyorum ama ne kadar su süt yapar deselerde annelik işte acaba sütüm yemeyince kalitesi bozulurmu diye düşünüyorum ama tabi genede dikkat ediyorum oğlumdaki gibi ne bulursam yemiyorum vallahi canım benim çocuk iki oldu işte oğlum 3 yaşında kızımda daha 14 günlük falan şimdiye kadar durmadan uyuyordu ama dün akşam hep uyanıktı ama gece uyudu en azından karnı açıkınca uyandı ev işi 2 çocuk idare ediyorum senin ne kadralık canım ilk bebek mi

kızlaarr ben de varım. kaç gündür girip bakıyorum kimse yazmamış ben de ümidi kesmeye başlamıştım. 62den 61e doğru iniyorum bende ama çok hızlı gitmiyo tabi. 54 e düşmek istiyorum 54le hamile kalmıştım. dikkat ediyorum ama yine de sütüm azalır mı korkusu bende de var. bu arada ben geçen haftadan beri spora başladım. leslie sansone nin walk at home videoları var onunla başladım. çok keyifli. oğlum uyurken tvnin karşısına geçiyorum hemen bugün 1 saatlik programı yaptım acaip ter attım inşallah işe de yarar bakalım. bırakmayalım birbirimizi. sizden destek alıyorum :)

kızlaarr ben de varım. kaç gündür girip bakıyorum kimse yazmamış ben de ümidi kesmeye başlamıştım. 62den 61e doğru iniyorum bende ama çok hızlı gitmiyo tabi. 54 e düşmek istiyorum 54le hamile kalmıştım. dikkat ediyorum ama yine de sütüm azalır mı korkusu bende de var. bu arada ben geçen haftadan beri spora başladım. leslie sansone nin walk at home videoları var onunla başladım. çok keyifli. oğlum uyurken tvnin karşısına geçiyorum hemen bugün 1 saatlik programı yaptım acaip ter attım inşallah işe de yarar bakalım. bırakmayalım birbirimizi. sizden destek alıyorum :)

spor yapmak gerçekten çok öenmli ben oğlumdan sonra 17 kilo vermiştim evde yürüyüş bandım var ama şu an için bana çok erken ama spor yapmayı iple çekiyorum insan düzenli yapınca alışkanlık haline dönüşüyor ben şu an içi yediklerime dikkat ediyorum bol bol su içiyorum ben 57 olsam çooooooooooooooook sevinecem

kilo verebilmek için neler uyguladığımızı paylaşsak ben biraz daha motive olacağım.Ben malesef spor yapamıyorum çünkü kızım asla gündüzleri uyuyamıyor.Zaruri ihtiyaçlarım dışında hep ona bağlıyım :(

kilo verebilmek için neler uyguladığımızı paylaşsak ben biraz daha motive olacağım.Ben malesef spor yapamıyorum çünkü kızım asla gündüzleri uyuyamıyor.Zaruri ihtiyaçlarım dışında hep ona bağlıyım :(

canım bebeğin kaç aylık benim daha yeni doğduğu için ben spor yapmıyorum yedikleirme dikka ediyorum 3 lt su içiyorum sabahları eşim işe gidince kahvaltımı tek başıma yapıyorum bu da güzel oluyor abartmıyorum ben biraz mutfak delisiyimdir yapmasını çok severim evde tek başıma olunca yediklerimi kontrol etmek daha kolay oluyor sabah kendime kahvaltı tabağı hazırlıyorum biraz peynir 1 yumurta 6 zeytin 3 tatlı kaşığı reçel çay ve etiform yiyerek kahvaltımı yapıyorum canım tatlı isteyince kuru kayısı yiyorum öğlen normal yemeğimi yiyorum ama küçük bir tabkatan kendime porsiyon alıyorum ekmek yok salata yoğurt falan tüketiyorum yemeğin yanında akşam yemekleride aynı şekilde ama öğleden sonra çayla beraber abartmayacak şekilde bisküvi falan yiyorum bu şekilde ama canım isteyincede sık olmasada hamur işide yiyorum abartmadan falan şimdilik bunları yapıyorum sen neler yapıyorsun canım

Back