canım bebeğin kaç aylık benim daha yeni doğduğu için ben spor yapmıyorum yedikleirme dikka ediyorum 3 lt su içiyorum sabahları eşim işe gidince kahvaltımı tek başıma yapıyorum bu da güzel oluyor abartmıyorum ben biraz mutfak delisiyimdir yapmasını çok severim evde tek başıma olunca yediklerimi kontrol etmek daha kolay oluyor sabah kendime kahvaltı tabağı hazırlıyorum biraz peynir 1 yumurta 6 zeytin 3 tatlı kaşığı reçel çay ve etiform yiyerek kahvaltımı yapıyorum canım tatlı isteyince kuru kayısı yiyorum öğlen normal yemeğimi yiyorum ama küçük bir tabkatan kendime porsiyon alıyorum ekmek yok salata yoğurt falan tüketiyorum yemeğin yanında akşam yemekleride aynı şekilde ama öğleden sonra çayla beraber abartmayacak şekilde bisküvi falan yiyorum bu şekilde ama canım isteyincede sık olmasada hamur işide yiyorum abartmadan falan şimdilik bunları yapıyorum sen neler yapıyorsun canım
sevindim birirlerini bulduğuma :) dün 69.5 geldim ama bu gün 70.3 geldim sabah yani 70 diye bilirim dikkat ediyorum ama ne kadar su süt yapar deselerde annelik işte acaba sütüm yemeyince kalitesi bozulurmu diye düşünüyorum ama tabi genede dikkat ediyorum oğlumdaki gibi ne bulursam yemiyorum vallahi canım benim çocuk iki oldu işte oğlum 3 yaşında kızımda daha 14 günlük falan şimdiye kadar durmadan uyuyordu ama dün akşam hep uyanıktı ama gece uyudu en azından karnı açıkınca uyandı ev işi 2 çocuk idare ediyorum senin ne kadralık canım ilk bebek mi
kızlaarr ben de varım. kaç gündür girip bakıyorum kimse yazmamış ben de ümidi kesmeye başlamıştım. 62den 61e doğru iniyorum bende ama çok hızlı gitmiyo tabi. 54 e düşmek istiyorum 54le hamile kalmıştım. dikkat ediyorum ama yine de sütüm azalır mı korkusu bende de var. bu arada ben geçen haftadan beri spora başladım. leslie sansone nin walk at home videoları var onunla başladım. çok keyifli. oğlum uyurken tvnin karşısına geçiyorum hemen bugün 1 saatlik programı yaptım acaip ter attım inşallah işe de yarar bakalım. bırakmayalım birbirimizi. sizden destek alıyorum :)
spor yapmak gerçekten çok öenmli ben oğlumdan sonra 17 kilo vermiştim evde yürüyüş bandım var ama şu an için bana çok erken ama spor yapmayı iple çekiyorum insan düzenli yapınca alışkanlık haline dönüşüyor ben şu an içi yediklerime dikkat ediyorum bol bol su içiyorum ben 57 olsam çooooooooooooooook sevinecem
tugdamlam sen nasılsın canım denk gelemiyoruz bir türlü :13: bebişin nasıl baya yoruyor demekki seni gündüzleri. benimkide epey alıştı illa gözünün önünde olmamı ve onunla konuşmamı istiyor beni göremediğinde ağlıyor uyanık ilgi çekmesinide hemen öğrenmişlerşimdiden böylelerse yürümeye başladıklarında nasıl olucaklar acabaa
canım ben lise döneminde bi ara kısa süreliğine spora gitmiştim benim daha çok basen eritmeye yönelik çalışmalara aldıkları için yürüyüş bandını hiç tavsiye etmemişti benim için. eliptik bisiklet ile normal bisiklete binmemi söylüyordu. ama düşünüyorum herzaman derler yürüyüş en güzel ve sağlıklı sporlardan biri diye. memnunmusun tavsiye edermisin canım
canım ilk bebeğimde bende öyleydim kendime engel olamıyordum bırak sütlü tatlyı girip çıkıp şerbetli tatlı tüketmiştim hatta çok yemekten heryerim kabarmıştı o derecedeydi yani ama yok yok o kadar kilo verdikten sonra şimdi ne kadar giderse kar diye düşünerek canım tatlı isteyince kuru kayısı yiyorum ve kuru üzüm koydum mutfak masasına mutfaktayken ondan bir tane ağzıma atıyorum benimde canım istiyor sütlü tatlı ama haftada bir kere yapmayı düşünüyorum eşimde 3-4 kilo ermek istediği için kolay oluyor ama evde çocuk olunca biz yemesek ona yapıyorum ama insanın kendi elinde tabiki yediğimiz abarttıgımız zamanlarda olacak ama yemediğimiz zaman karlı düşünerek ne kadar kendimizi dizginleyebilirsek kar diye düşünüyorum:)benim bebeğim 3 aylık canım.spor yapabilmem lazım ama dediğim gibi kızım cok fena.Bende kahvaltıda kepeklı veya cavdar ekmeği 2 dilim kucuk bır peynır tereyağ bıde bitki çayı tüketiyorum öğlenleri dediğin gibi .Ama tatlıdan kısamadım yagözümün önünden sütlü tatlılar geçiyor habire :) bu göbişin gitmesi lazımçcnm buarada cvpladıgın için cok saol
merhaba annişleer benim de 2 aylık bir bebişim var hamileliğimde 19 kilo aldım 48 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 52 kiloyum bi kaç kilo versem iyi olurama belim kalınlaştı pantolonlardan anlıyorum sizlerin de öyle oldu mu? yani zayıflasaam da belim incelmezz mi
canım zaman geçince şekle girer çünkü 2 ay kısa bir süre insan zayıflasada vücut biz ister normal doğum yapalım ister serzyan sonuçta vücudumuz normal doğum yapacak gibi kendini hazırladığı için çatı kemikleri falan ayrılıyorya ondan bel kalınlaşıyor ama zamanla toparlanıyor tekrar ayrıca 52 kilo süre vallahi benim boyum 1.55 olmasına rağmen ben 57kilo olsam göbek atacam vallahi aslında kilon çok iyi boyun kaç bilmiyorum ama sonuçta benim boyum kısa ve 57 bile zayıf gösteriyor gerci her aynı kilo herkeste aynı durmuyor ama 52 olmak için neler vermezdim ah ah
bu nasıl iş ya bir tartıldım kilo almışım
nnası becerdım okadar dikkat ederken
Kızlar 27 haftalık hamişim... ve de kilo kaygım şimdiden başladı.... Yazdıklarınızla hem içime su serpildi hem de üzüldüm...
En başından beri kilo alımıma dikkat etmedim,boyum 165 ve 65 kiloyla hamile kalıp 80 e çıkmış durumdayım,doktorum diyete yönlendirdi.... açıkçası dikkat de edemiyorum.... Ama toparlanmam gerek... Sonrası çok feci olacak
selam kızlar nezamandır yazmadım. benim kilomda bir değişiklik yok hep 1 kilo veriyorla alıyor arasıyım sabitledim sanki. ben yediklerime birazda olsa dikkat ettiğimi zannetmişim taaki eşim geçen gün pek dikkat etmediğimi söyleyene dek. düşününce hak vermedimde değil hani gerçekten birşeyler atıştırıyorum sürekli. kızım 4 aylık oldu zaman geçiyor ama kilolar gitmiyor:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?