• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kahverengi leke

medusa-a

Believe in yourself ⭐️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
351
174
53
33
Kızlar iyi akşamlar hamile olduğumu henüz yeni öğrendim ve ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse. 7 haftalık hamileyim keseyi gördük çok şükür. Az önce lavaboya girdim ve peçeteye sildiğimde ufacık bir kahve leke gördüm ve endişelendim. Normal mi sizce doktora gitmeli miyim?

Kızlar iyi akşamlar hamile olduğumu henüz yeni öğrendim ve ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse. 7 haftalık hamileyim keseyi gördük çok şükür. Az önce lavaboya girdim ve peçeteye sildiğimde ufacık bir kahve leke gördüm ve endişelendim. Normal mi sizce doktora gitmeli miyim?
Ne olur ne olmaz gitmelisin.

Merhaba dediğiniz gibi acile gittim ultrasonda bir şey görmedi doktor kese fln her şey yerinde dedi. Düşük tehlikesi olsa söylerdi değil mi?
Kanama alanı görseydi söylerdi. Ama siz yine de uzanın dinlenin bolca su için. Progestan verseydi iyi olurdu yine de. Gerek görmemiş demekki

Merhaba dediğiniz gibi acile gittim ultrasonda bir şey görmedi doktor kese fln her şey yerinde dedi. Düşük tehlikesi olsa söylerdi değil mi?
Kendi doktorunuza da bir görünün
Benim 9. Haftaya kadar ara ara lekelenmelerim oldu
Ve her seferinde progestan kullandım
Sadece acille kalmayın bence.

Ben hamılelıgımı yerlesme kanaması ile öğrendım.Ama sadece bir kere oldu sanırım 5.haftadaydı.Uzunca bır sure progestan kullandım kendı doktoruna mutlaka görün

Ben hamılelıgımı yerlesme kanaması ile öğrendım.Ama sadece bir kere oldu sanırım 5.haftadaydı.Uzunca bır sure progestan kullandım kendı doktoruna mutlaka görün
Teşekkür ederim cevabınız için kendi doktorum bir kaç gün şehir dışında olacağı için geldiği zaman gideceğim yani ilk gebeliğim ve korktum açıkçası ilaca gerek görmedi her şey yolunda dedi.

Kendi doktorunuza da bir görünün
Benim 9. Haftaya kadar ara ara lekelenmelerim oldu
Ve her seferinde progestan kullandım
Sadece acille kalmayın bence.
Teşekkürler doktorum bir kaç gün şehir dışında olacağı için geldiğinde mutlaka gideceğim. Bilmiyorum doktor ilaca gerek görmedi. İnşallah kötü bir durum yoktur

Kanama alanı görseydi söylerdi. Ama siz yine de uzanın dinlenin bolca su için. Progestan verseydi iyi olurdu yine de. Gerek görmemiş demekki
Yok vermedi lekelenmem çok az açık kahverengi sadece sildiğim zaman geldi ara ara. Umarım doktorun dediği gibi her şey yolundadır.

Back
X