• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık kahve leke bir kez geldi

crescent9846

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
55
11
3
26
Merhaba arkadaşlar.Kusura bakmayın kadınım ama kadınlarla ilgili çok az şey biliyorum diyebilirim. Adetime iki üç gün var yorgunluk ve bacak ağrılarım var.Dün de ara ara kasıklarım ağrıyodu öldüm bittim bi ağrısı yok ama hafif hafif ağrıyor.Adet oluyorum sandım akşam da lavaboya gittiğimde açık kahve leke gelmişti tıpkı adet başlangıcı gibi.Geceden beri hiçbir kanamam yok sadece bir kez geldi.Ne adet oluyorum ne devamı var.Biraz yorgunluk var düne göre azaldı.Adet düzensizliği ya da hamilelik belirtisi mi beklemeli miyim daha
Not:Hayırlısı olsun ama hamileliğe hazır olduğumu düşünmüyorum

Merhaba arkadaşlar.Kusura bakmayın kadınım ama kadınlarla ilgili çok az şey biliyorum diyebilirim. Adetime iki üç gün var yorgunluk ve bacak ağrılarım var.Dün de ara ara kasıklarım ağrıyodu öldüm bittim bi ağrısı yok ama hafif hafif ağrıyor.Adet oluyorum sandım akşam da lavaboya gittiğimde açık kahve leke gelmişti tıpkı adet başlangıcı gibi.Geceden beri hiçbir kanamam yok sadece bir kez geldi.Ne adet oluyorum ne devamı var.Biraz yorgunluk var düne göre azaldı.Adet düzensizliği ya da hamilelik belirtisi mi beklemeli miyim daha
Adet öncesi de olabilir yerleşme kanaması da olabilir bekleyin ama bence adet başlangıcıdır. Zaten regl ve gebelik belirtileri çok benzer oluyor

adetinize ne kadar var yakın bir zamansa test yapın çıkar gebelik olup olmadığı

Canım geçen ay bende de olmuştu ilk defa bişey adetten 3 gün önce geldi kahve leke kırmızıya dönmedi o şekilde bitti bu ay normal reglimi oldum şuan.
Yani gebelik de olabilir olmayadabilir bi test yap

Hanımlar merhaba ayın 24 ünde bi kaç damla kanamam oldu 2 gündür de hiç yok acaba yerleşme kanaması mıdır ilk defa böyle bişey başıma geldi test yapsam çıkar mı yoksa daha erken mi cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Benim yerlesme kanamam ilk kahverengi peçeteye gelecek şekildedir. Regliniz başlamadı ise yerlesme kanamasi da olabilir
Çok az aktı ve bi daha gelmedi yarın regl günüm olmazsam diye korku var...ben normalde adet düzensizliği yaşıyordum ilaç kullanıyordum ve bıraktım 4-5 ay düzenine devam etti geçen ay 3-4 gün geciktim ama oldum bu ay ise yarın adet günüm ama böyle bir şeyi ilk kez yaşıyorum bir kez kaçık kahve lekelenme oldu bacaklarımda bayağı bir ağrı vardı hafif hafif kasıklarım ağrıyodu..hâlâ adet olamadım

Bende adetime 1 hafta var dün leke geldi hamilemiyim bilmiyorum kasık ağrısı şişlik ödem ayak ağrısı iştah var şuan

Back
X