• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte yorgunluk ve kahverengi akıntı

yaren440

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
16
7
1
23
Herkese merhabalar 6+5 haftalık hamileyim 2 gündür kendimi çok yorduğum için sanırsam nokta şeklinde iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm daha sonrasında bir şey olmadı fakat bacaklarım yürüyemeyecek kadar ağrıyorlar bebek etkilenmiş midir bu durumumdan

Zorlandiysan etkilenir, neden kendini yordun ki bu kadar. Lekelenmen olduysa acile git, bı sıkıntı varsa tedbir almak gerekir, progestan falan başlanır. Bol dinlen artık

Zorlandiysan etkilenir, neden kendini yordun ki bu kadar. Lekelenmen olduysa acile git, bı sıkıntı varsa tedbir almak gerekir, progestan falan başlanır. Bol dinlen artık
Merhabalar istemsiz yorgunluk oldu ve kötü oldum akıntıda nokta şeklinde dün geldi daha sonra hiç gelmedi çok şükür bugün iyiyim

Herkese merhabalar 6+5 haftalık hamileyim 2 gündür kendimi çok yorduğum için sanırsam nokta şeklinde iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm daha sonrasında bir şey olmadı fakat bacaklarım yürüyemeyecek kadar ağrıyorlar bebek etkilenmiş midir bu durumumdan
Daha yeni hamilesin canım Bebek yerleşiyordur bir süre leke gelmesi normal ama yinede dr görün

Back
X