• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Kahverengi Leke

benim de dün gece lekelenmem başladı sonra arttı. gece acile gittim kese içine kanama olmuş, kese de düzensiz görünüyor dediler. progrstan bile vermeye gerek durmadı. bugün kendi doktoruma gidicem ama hiç ümidim yok ağlamaktan gözlerim çıktı, bu 4. kaybım...

İhmal etme benimde lekelenmeler olmuştu Protestan kullandım sonuç hüsran bebeğimin kalp atışını duyamadım
Malesef bende bebegimi kaybettim😓 kalp atisini duyamadim.1 hafta düsmesini bekledim. Dusmedi kurtaj olmak zorunda kaldim.😓 rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin canim hepimize insallah

benim de dün gece lekelenmem başladı sonra arttı. gece acile gittim kese içine kanama olmuş, kese de düzensiz görünüyor dediler. progrstan bile vermeye gerek durmadı. bugün kendi doktoruma gidicem ama hiç ümidim yok ağlamaktan gözlerim çıktı, bu 4. kaybım...
Cok gecmis olsun. Insallah hayirli haberler almissindir canim 😔

Benim kan kesenin dışındaydı kesem gayet saglikliydi. Peki gittinizmi kendi doktorunuza ne dedi ?

dün gittim, ben kanama görmüyorum kese de normal takibe devam dedi. hayırlısı hakkımızda. peki doktor size istirahat önerdi mi, ben rapor almayı unuttum
Tabiki ben geçen pazartesiden beri hastanede yatıyorum. Birde 13. Haftaya kadr yat dedi. Sadece tuvalet ve yemek için kalk dedi. Benim kesenin yanında ciddi derecede kan birikmis.ama hastanede kalırken akinti fln kalmadı. Benimde başta kahverengi az az leke geliordu sonra birden kanama oldu. Bence biraz yatsaniz iyi olur.

dün gittim, ben kanama görmüyorum kese de normal takibe devam dedi. hayırlısı hakkımızda. peki doktor size istirahat önerdi mi, ben rapor almayı unuttum
Bende yeni hamileyim 5 haftalık felan bende de kahverengi leke geliyor aynısını dedi doktor takip edelim kese çok iyi kanama yok dedi ilaç felan vermedi

Bende yeni hamileyim 5 haftalık felan bende de kahverengi leke geliyor aynısını dedi doktor takip edelim kese çok iyi kanama yok dedi ilaç felan vermedi
Bendede 7 haftalığa doğru başlamıştı leke. Bana vajinal jel verdi düşük onleyici. Progestan içeren. Onu kullanırken de bir gün leke oluyordu bir gün olmuyordu o süreçte sürekli doktora gidiodm iki günün biri ona rağmen bı anda kanama oldu. Dikkat edin bence aslında düşük onleyici kullansaniz iyi olur

Bendede 7 haftalığa doğru başlamıştı leke. Bana vajinal jel verdi düşük onleyici. Progestan içeren. Onu kullanırken de bir gün leke oluyordu bir gün olmuyordu o süreçte sürekli doktora gidiodm iki günün biri ona rağmen bı anda kanama oldu. Dikkat edin bence aslında düşük onleyici kullansaniz iyi olur
Doktor vermedi ki gerek görmedi ben kafama göre de alamam bilmiyorum da zaten sağolun yinede

Doktor vermedi ki gerek görmedi ben kafama göre de alamam bilmiyorum da zaten sağolun yinede
Başka doktorada gidin. Bazı doktorlar vermiyormuş. Benim doktorumda onca kanamam olmasına rağmen yatirmadi. Başka doktora gittim aynı gün . Hemen yatırdı ve iğne yedim , yaklaşık 15 tane serum yed her gün sabah akşam 2 şer adet progestan hap veriyorlar. İnşallah lekeden ötesini yaşamazsınız. Korkutmak gibi olmiyimda. Yine de başka doktorada danisn . Sağlık ocaklarida yaziyo düşük onlleyici

Back
X