Hamilelikte Kahverengi Kanama

Benim geliyor kahverengi olarak.
Pazartesi bir iki damla kirmizi oldu ama devami gelmedi kirmizi olarak. Yarin dr a gidecegim ve guzel haberlerle gelirim insallah :)
Benim geliyor kahverengi olarak.
Pazartesi bir iki damla kirmizi oldu ama devami gelmedi kirmizi olarak. Yarin dr a gidecegim ve guzel haberlerle gelirim insallah :)
Iınsallah cnm Rabbım bebeklerımızı bize bagıslasın.yarın kalp atısına bakıcaklar mı?

Slm kizlar benim 6 gunum geciyor kan testinde var doktor ultrasyonda baktiginda gormedi altdan ultrasyona verdiginde 3 haftalik oldugunu soyledi ama benim ilk gunumden beri kahverengi leke geliyor doktor dusuk olmasin diye igne yazdi 5 gundur vuruluyorum ve simdide hapini yazdi sanirim progesten verdi unuda kullanmaya devam ediyorum ama hala lekem kivamli yani kremsi gelmeye devam ediyo cok korkuyorum ilk gebeligimde sizce nedir bu ya

Geldim dr dan arkadaslar :)
Keseyi gorduk cooookk sukur Allahima
Lekeleri dusuk riski olabilir dinlencen dedi. 2 igne verdi. Progestana devam.
Simdilkk boyle arkadaslar. 13. Haftaya kadar dikkat onemliymis.

Hadi gozun aydin canim. Cok sevindim :) bende igne kullaniyorum ve hap. Dinlen bol bol atlatcaz insallah Allahin izniyle.

Ha
Hadi gözün aydın cnm:) çok sevindim.aslında renkli dooplere girsen bebegıde görürdunuz.böyle bir imkan var mıydı cnm

Bende de iki kere oldu. Hafifti. Pro. Yu banada verdi verdi ama çok değil die kullanmadım yanls tabi de... bişi olmaz ara kanamadır ins.

Ha
Hadi gözün aydın cnm:) çok sevindim.aslında renkli dooplere girsen bebegıde görürdunuz.böyle bir imkan var mıydı cnm
Saol canimm :) bilmem ki oyle birsey soylemedi. Sadece 10 gun sonra tekrar gel dedi. Ilaclar vitaminler vs verdi. Simdi sira kalp atisini beklemede :) doguma kadar bekliyecrgiz boyle :)
Sen nasilsin?

Merhaba ben 7 +2 deyim bugun kahverengi yogun camurumsu bir lekelenme oldu. Acile gidecektim bir kac arkadasim adet donemindeysen olabilir dedi. Gebe olmasaydim adet olurdum muhtemelen ama ondan mi acaba bir de cok yorulmustm ondan mi acaba? Cumartesi doktora gidecem o gunu bekleyim mi yoksa hemen gideyim mi? Watermelon seninde guzel haberlerini bekliyorum insallah doktorun onemsiz bulur. Doktoruna sorabilir misin kah. Leke gelince hemen doktora gorunmek mi gerekiyor mus?

Canim bence git doktora, gidemiyosanda ara mutlaka. Korkutmak istemem yanlis anlama ama Ben de dikkate almadim sonrasinda yogun bir kanama yasadim ve dusuk riskim var su an yatiyorum. Onemsiz bile olsa doktorunun bilgisi olsun. Yerlesme kanamasi diyolar belki oyledir ama icin rahatlar.

Acile gitmem gerek onda fa cok ilgileneceklerini dusunmuyorum bekleyecem biraz daha insallah olmax

Saol canimm :) bilmem ki oyle birsey soylemedi. Sadece 10 gun sonra tekrar gel dedi. Ilaclar vitaminler vs verdi. Simdi sira kalp atisini beklemede :) doguma kadar bekliyecrgiz boyle :)
Sen nasilsin?
ben yarın 14 de hastanede olucam canım inşallah bende iyi haberlerle gelirim.renkli doopler talep et orada bebekte görülüyor ne kadar büyümüş kese içinde kan var mı falan çok iyi bir cihaz o.bende bilmiyordum doktorum yaptırdı.yarın da oda yapılcak

Cnm benim forumlarda okuduğum kadarıyla kahverengi lekenın sebebi kişiden kişiye gore degısıyor.doktorum bana düşük tehlikesi tehsısı koydu ve progestoron adında ciddi bir horman ilacı verdi.benim tavsiyem doktorun telefonu varsa hemen araman.cünku kanama sonuçta anormal bir durum.adetle alakası olduğunu düşünmüyorum hamıleyken yumurtlamıyoruz.ayrıca iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.bende yarın ogrencem iyi haberlerle gelirim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…