- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
-
Cok sevindim canimmm :)) Allahim darisi bizlere insallah.Kızlar merhaba.bugün hastaneye gıttm Allahıma şükürler olsun bebeğin kalp atışlarını aldık:) bebegı renkli dooplerde ve ultrasyonda gördük.şükürler olsun.1 haftalık bekleyısımız sona erdi.Rabbım iyi haber bekleyen tüm annelere bebeklerini bagıslasın.
Cok sevindim canim aben de. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin. Darisi bana insallah ben de cumartesi guzel haberlerle gelirim insallahKızlar merhaba.bugün hastaneye gıttm Allahıma şükürler olsun bebeğin kalp atışlarını aldık:) bebegı renkli dooplerde ve ultrasyonda gördük.şükürler olsun.1 haftalık bekleyısımız sona erdi.Rabbım iyi haber bekleyen tüm annelere bebeklerini bagıslasın.
Cnm bebekte bende çok iyiyiz sagolasın.ben progesteronu bıraktim kanama vs yok Allah'a şükür.ne iğnesi oluyorsun.senin ufaklık nasıl?Canim nasilsin? Durumun nasil? Leke vs var mi.
Ben bugun ignemi oldum yine. Progestana devam.
Bende iyiyim canim saol. Kahve lekelerim 2 gundur gelmiyor. Sariya dondu. Beyaz olcak gibi. Insallah gebelik boyinca bidaha gelmez. Progestanin ignesi diyim canim. 2 kere oldum.Cnm bebekte bende çok iyiyiz sagolasın.ben progesteronu bıraktim kanama vs yok Allah'a şükür.ne iğnesi oluyorsun.senin ufaklık nasıl?
Ben 6. Haftada duydum cnm.Bende iyiyim canim saol. Kahve lekelerim 2 gundur gelmiyor. Sariya dondu. Beyaz olcak gibi. Insallah gebelik boyinca bidaha gelmez. Progestanin ignesi diyim canim. 2 kere oldum.
Bebeimi cmt gormeye gitcegiz insallah. Kalp atislarini duymadim henuz. Sen ne zaman duymustun?
Benim bugun 6 hafta 6 gunluk.Ben 6. Haftada duydum cnm.
Bence 10 gun çok bile o arada tekrar gelme diye demiştir doktor 6+2 de duyduk biz kalp atışlarınıBenim bugun 6 hafta 6 gunluk.
Gecen hafta 5 hafta 5 gunlukken gittigimde sadece keseyi gorduk. Kalp atisi icin 10 gun sonra gel dedi dr.
Aynen canim. Bende garanti olsun diye erken gitmek istemedim. Yarin insallh duyariz :)Bence 10 gun çok bile o arada tekrar gelme diye demiştir doktor 6+2 de duyduk biz kalp atışlarını
Regl in son gunu yumurtlama olmaz ki. Olsa bile bir hafta sonrasinda hemen kanama(yerlesme anlamin) erken gibi. Reglinden bir hafta sonrasi yaklasik yumurtlama gunune denk geliyor. Bu gunlerde lekelenmeler olabilirmis bazilarinda. Ama kanama seklindeyse dr a sorabilirsin. Gebelik olsada goremez suan. Ben adetime 4 gun kala gittigimde bile yerlesme icin erken, adetinin gecmesini bekle demisti.Arkadaşlar ne olur yardimci olunnn.sorum.olacak.düzenli d.kontrol haplari kullanıyorum.regli.dönemimde dolayisiyla iç medim ve reglimin sin günü korunmasiz ilişki yasadim.ve hemen bir tane d.kontrol hapi ictim belki önler diye.bir hafta sonra kanamam basladi.ve iki gündür yoğun bi.şekilde devam.ediyor.regli kanamasından farki yok.kimisi yerleşme kanaması diyor.kimisi yerleşme kanaması o kadar uzun sürmez ictigin ilaç yüzündendir diyor.sizce hamile olabilir miyim.yada yerleşmekanamasi iilişkiden ne kadar sonra yasanir ??? Lutfenn beni net aydinlatinn çok ihtiyacim var cevaplarinixaa
Duyabildiniz mi kalp atışlarını dün gitmiş olmanız gerekiyordu :)Aynen canim. Bende garanti olsun diye erken gitmek istemedim. Yarin insallh duyariz :)
Kalp atisini ekrandan izledim minnosumun teyzesiiiiiiDuyabildiniz mi kalp atışlarını dün gitmiş olmanız gerekiyordu :)
Gözünüz aydın çok garip bir his değil miKalp atisini ekrandan izledim minnosumun teyzesiiiiii
Sesini cok net duyamadim. Cok kucuk henuz dedi dr.
Yined bin sukur Allahima.
Yanliz sat a gore 7. Haftada olmam gerekirken, ultrason fotografinda 6. Hafta oldugunu yazdi. Ben simdi hangisini baz alacagim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?