• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Kahverengi Kanama

Allah kimsenin başına vermesin. Canım kalbi durunca bebek düşmüyor malesef. Ben 9 haftanin icindeyken muayeneye gidince ogrenmistim bebeğin kalbinin durdugunu. Doktor iki hafta evvel bebek ölmüş demişti. Hiç bir belirtim olmamıştı. Sadece bulantilarim kesilmisti. Bende 9 haftaya geldik de duzeldim sanmıştım. Meğer hamilelik belirtileri kesiliyormus bebegin kalbi durunca. Başkaca da bir belirti olmuyor.

Rabbim hepimizden uzak etsin
Rabbım yar ve yardımcımız olsun...

Benimde yaklasik 20 gun once kanamam oldu. Oncesinde hic bir sikintim yokru. Kanama dedigimde lekelenme degil baya normal, hatta kucuk parcalar bile geldi :( korkudan öldum kesin dustu dedim ama baktik yasiyormus bebegim. Kalp atisini duydum dünyalar benim oldu. Igne ve ilac tedavisinden sonra kesildi ama bebegin esi rahime yaklasmis düsük tehlikesi var dedi doktor. Bir kac gun once yine kanamam oldu ama bu kez lekelenme seklinde 3. Gece hastanede kaldim. Insallah bir sikinti cikmaz. Birde keseye yapismayan alan var dedi doktor. Bu kanama alani demek mi ? Bilen varmi arkadaslar ? Insallah kisa surede atlatir kavusuruz bebeklerimize :(

Benimde yaklasik 20 gun once kanamam oldu. Oncesinde hic bir sikintim yokru. Kanama dedigimde lekelenme degil baya normal, hatta kucuk parcalar bile geldi :( korkudan öldum kesin dustu dedim ama baktik yasiyormus bebegim. Kalp atisini duydum dünyalar benim oldu. Igne ve ilac tedavisinden sonra kesildi ama bebegin esi rahime yaklasmis düsük tehlikesi var dedi doktor. Bir kac gun once yine kanamam oldu ama bu kez lekelenme seklinde 3. Gece hastanede kaldim. Insallah bir sikinti cikmaz. Birde keseye yapismayan alan var dedi doktor. Bu kanama alani demek mi ? Bilen varmi arkadaslar ? Insallah kisa surede atlatir kavusuruz bebeklerimize :(
Cnm bende progestoron kullanıyorum kanama için ama benim kanama Persembe oldu bir kere kahverengi daha olmadı.bebek ve kese renkli dopplerde gözüktü ama bebegım çok kuçuk olduğu için bu Persembe yı bekliyoruz kalp atışı için.inşallah bebeklerımıze sagsaglım kavusuruz.

Cnm bence doktoruna git tüm detayları sor.yapısmayan alan diye bir şey ilk kez duydum.özel hastaneyemı gidiyorsun cnm?

Cnm bence doktoruna git tüm detayları sor.yapısmayan alan diye bir şey ilk kez duydum.özel hastaneyemı gidiyorsun cnm?
Ozel hastanedeyim evet. Zaten doktor söyledi keseye yapismayan alan var diye. Sanirim kanama ondan kaynaklaniyo cunku gordugunde kanaman olabilir dedi ve 2 gun sonra oldu gercekten. 1 aya kadar o alan yapisir muhtemelen dedi ama insallah

Ozel hastanedeyim evet. Zaten doktor söyledi keseye yapismayan alan var diye. Sanirim kanama ondan kaynaklaniyo cunku gordugunde kanaman olabilir dedi ve 2 gun sonra oldu gercekten. 1 aya kadar o alan yapisir muhtemelen dedi ama insallah
Bende ozel hastaneye gidiyorum ben Çarsamba önce yoğun kasık agrısiyla gittim doktorum bir şey yok dıyıp gönderdi.Persembe sabah kanamayla uyandım.aynı hastaneye gittim doktorumu değiştirdim iyide yapmışım çünkü diger doktor Çarsamba tespit etseydi daha farklı olabilir dı.

Bende ozel hastaneye gidiyorum ben Çarsamba önce yoğun kasık agrısiyla gittim doktorum bir şey yok dıyıp gönderdi.Persembe sabah kanamayla uyandım.aynı hastaneye gittim doktorumu değiştirdim iyide yapmışım çünkü diger doktor Çarsamba tespit etseydi daha farklı olabilir dı.
Bencede iyi yapmissin canim. Benimde kasik agrisi sonrasi oldu kanamam ama agrim var dedigimde doktor progestan verdi ve idrar yolu iltihabindan olup olmadigini anlamak icin de bir ilac vermisti. Su an hafif agrilarim var yine ama normal sanirim rahim buyuyo artik. Allahim yardimcimiz olsun. Bize bagislasin bebeklerimizi

Bencede iyi yapmissin canim. Benimde kasik agrisi sonrasi oldu kanamam ama agrim var dedigimde doktor progestan verdi ve idrar yolu iltihabindan olup olmadigini anlamak icin de bir ilac vermisti. Su an hafif agrilarim var yine ama normal sanirim rahim buyuyo artik. Allahim yardimcimiz olsun. Bize bagislasin bebeklerimizi
Amin cnm.

canım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum dün kahverengi akıntım oldu acile gittim bebeği göremedi kalp atışları da yok yarın başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum çok stresli bir bekleyiş sen de bir gelişme olursa yaz mutlaka
Ben perşembe gıdıcem cnm.bebek kuçuk olduğu için kalp atışlarını alamamış olabileceklerini söylediler.zaten bu doktor bana olumsuz bir şey derse Persembe bende başka hastaneye gıdıcem.inşallah Rabbım bebeklerımızı bize bağışlar cnm.

inşallah canım yarın gidiyorum bende bir başka doktora çünkü okadar değişiyor ki doktorların söyledikleri hamile olduğunu kan tahlilinden öğreniyorsun ama bir türlü ben hamileyim diyemiyorsun ne kadar garip bir durum değil mi ve can sıkıcı

inşallah canım yarın gidiyorum bende bir başka doktora çünkü okadar değişiyor ki doktorların söyledikleri hamile olduğunu kan tahlilinden öğreniyorsun ama bir türlü ben hamileyim diyemiyorsun ne kadar garip bir durum değil mi ve can sıkıcı
senin keseni göremediler mı cnm?çünkü ayın 19 unda benim kesemı gördüler.

Benim kirmizi lekem geldi. Gecen pazartesi boyle baslamisti. Devamnda dune kadar kahverengi leke :(
Allahim sen yardimcimiz ol.
cuma progestan a basladim acaba o mu kanamaya cevirdi.

Benim kirmizi lekem geldi. Gecen pazartesi boyle baslamisti. Devamnda dune kadar kahverengi leke :KK43:
Allahim sen yardimcimiz ol.
cuma progestan a basladim acaba o mu kanamaya cevirdi.
Progestan tehlikeyi onleyebilmek icin canim. Kahverengi olmasi daha iyi hic panik yapma. Benim de baya yogun kanama sonrasi simdi kahve akintilara donustu. Progestan hap ve igne kullaniyorum. Allahim yardimcimiz olsun insallah.

Progestan tehlikeyi onleyebilmek icin canim. Kahverengi olmasi daha iyi hic panik yapma. Benim de baya yogun kanama sonrasi simdi kahve akintilara donustu. Progestan hap ve igne kullaniyorum. Allahim yardimcimiz olsun insallah.
Pazartesi kirmizi bi iki damla leke, sonra hep kahverengi.
Bugun yine bi iki damla kirmizi leke.

Hani benim 2. Bu :(

Benim geliyor kahverengi olarak.
Pazartesi bir iki damla kirmizi oldu ama devami gelmedi kirmizi olarak. Yarin dr a gidecegim ve guzel haberlerle gelirim insallah :)

Back