- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
-
Cnm tek toz 200 mg sabah öğle akşam ıcıyorum.ben 3. Dozu aldım daha sarhoş ediyor.bebek iyi olsunda herşeye razıyım.
5 haftalıktan 11 haftalık olana kadar 2 günde bir oldu sonra gectilekelenmeler nr kadar süre sürdü cnm? Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin cnm
İnşallah cnm günde kaç kez alacaksın dedi? Sana akıbeti ne zaman belli olur dedi?Dr bugun banada progestan yazdi :) sonunda.
Insallah biter kahve rengi lekelerim
Sabah aksam tok 1er tane.İnşallah cnm günde kaç kez alacaksın dedi? Sana akıbeti ne zaman belli olur dedi?
Cnm haftaya kalp atışını duyamazsan endişelenme çünkü kalp atışı için erken olabilir.benim bebegım daha Buyük sanırım ama haftaya belki duyarız dedi doktor.inşallah bebeklerımızı kucagımıza alıp bu günleri gülerek geçeriz cnm.bol bol dinlen sende.hala kanaman devam ediyor mu?Sabah aksam tok 1er tane.
En erken sali gunu vajinal usg ile gozukur dedi kesisi. Allahimm insallah keseyi goruruz, kalp atisini duyariz haftayaaaherkese yasatsin rabbim bu duyguyu.
Lekelenmeleri artik dert etmiyorun canim ben. Uzulmekten baska bise degil. Stres yapmamak lazim. Dinlenip bol su icmek lazim.
Aynen canim 7. Haftada da olabilir. Allah bilir orasini. Lekem geliyo ama azaldi baya. Simdi progestana basladim. Acaba lekelenmeyi bitirir mi dersin?Cnm haftaya kalp atışını duyamazsan endişelenme çünkü kalp atışı için erken olabilir.benim bebegım daha Buyük sanırım ama haftaya belki duyarız dedi doktor.inşallah bebeklerımızı kucagımıza alıp bu günleri gülerek geçeriz cnm.bol bol dinlen sende.hala kanaman devam ediyor mu?
Bende cook uzuldum ama dedim uzulmekle gecmiycek. Dinleniyorum bakalim.ikinci hamileliğim ve ikisindede lekeyi bırakın baya kanamam vardır.
üzmeyin kendinizi,bol bol dinlenin yatarken ayağınızın altına yastık koyun doktorum bana öyle söylemişti.
Rabbim sağlıkla meleğinizi kucağınıza almayı nasip eylesin.
Cnm lekenın devam ettiğini doktorunu ara sor istersen çünkü benim doktorum lekelenme devam ederse ara demiştiAynen canim 7. Haftada da olabilir. Allah bilir orasini. Lekem geliyo ama azaldi baya. Simdi progestana basladim. Acaba lekelenmeyi bitirir mi dersin?
Haftaya keseyi gorurum insallah :)
Evet cnm ilk senin?ayy çok fazlaymiş Allah yardim etsin valla. Ben akşam 200 mg içiyorum sabah bile etkisi sürüyor. Senin ilk bebis mi?
Amin inşallah bu gibi şeyleri duyunca banada umut oluyor bebegım diger bebekler gibi annesine tutunur diye.ikinci hamileliğim ve ikisindede lekeyi bırakın baya kanamam vardır.
üzmeyin kendinizi,bol bol dinlenin yatarken ayağınızın altına yastık koyun doktorum bana öyle söylemişti.
Rabbim sağlıkla meleğinizi kucağınıza almayı nasip eylesin.
Neden bu kadar evham yapmışsın biz kadınlar hep kötüyü kendimiz çağırıyoruz sakin ol güzel şeyler düşün bak ben kaçtir lekenme yaşıyorum ama artık Rabbim ne derse o olur diyorum bebeğin düşeceği varsa düşer zaten tutamayiz Allah meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ama stres yapma bu bebeğe çok zarar verir bende 3 hafta sonra ikili test için gidicem bende merak ediyorum ama neden kalbinin durmus olma ihtimalini düşünüyorsun ki güzel şeyler düşün ayrıca kalbi duran bebek dusmeyebilir kürtajla alıyorlar Allah korusun canım güzel düşün güzel olsunBende 8+4 günlük hamileyim kamile kaldıktan sonra akıntım biraz fazlalaştı normale göre sarı renkte oluyodu bugün yine çok yoğun bi şekilde geldi buraz koyuydu ama kahverengi değilde koyu sarıydı ve daha sonra günlük ped koydum bi kaç damla kahverengu leke gelmiş yine çok koyu değil ama sarı dan baya koyu çok endişelendim ilk defa oldu bu haftaya kadar düşük kanaması falan değil demi progestan kullanıyorum zaten bide kan ilacı kullanıyorum içinde vitamin folik asit falanda içeriyo acaba onun yüzünden mi oldu ki bide kızlar bişe sorcam Allah korusun bebeğin kalp atışı durduğu zaman düşer değilmi yani durmaz rahimde o şekil en son geçen hafta gitti duydum kalp atışlarını 1 ay sonra gidicem merak ediyorum da normalde hiç stres yapmam içimi ferah tutarım da dün istemeden bişeler oldu için yinede baya endişelendim aklıma takmadan duramıyorum
Dun muayenede soyledim zaten. O da progestan yazdi.Cnm lekenın devam ettiğini doktorunu ara sor istersen çünkü benim doktorum lekelenme devam ederse ara demişti
Cnm doktoruna anlat durumu beklemeden git kontrole en azından için rahat eder.hem sor neden böyle bir şey olmuş muayne etsin seni.Bende 8+4 günlük hamileyim kamile kaldıktan sonra akıntım biraz fazlalaştı normale göre sarı renkte oluyodu bugün yine çok yoğun bi şekilde geldi buraz koyuydu ama kahverengi değilde koyu sarıydı ve daha sonra günlük ped koydum bi kaç damla kahverengu leke gelmiş yine çok koyu değil ama sarı dan baya koyu çok endişelendim ilk defa oldu bu haftaya kadar düşük kanaması falan değil demi progestan kullanıyorum zaten bide kan ilacı kullanıyorum içinde vitamin folik asit falanda içeriyo acaba onun yüzünden mi oldu ki bide kızlar bişe sorcam Allah korusun bebeğin kalp atışı durduğu zaman düşer değilmi yani durmaz rahimde o şekil en son geçen hafta gitti duydum kalp atışlarını 1 ay sonra gidicem merak ediyorum da normalde hiç stres yapmam içimi ferah tutarım da dün istemeden bişeler oldu için yinede baya endişelendim aklıma takmadan duramıyorum
Ben geçen yıl hamile kalmıştım 8+5 haftalikken kalbi durduydu. Onu saymazsam benim de ilk:)Evet cnm ilk senin?
Bende 8+4 günlük hamileyim Allah korusun bebeğin kalp atışı durduğu zaman düşer değilmi yani durmaz rahimde o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?