hamilelikte kabızlık sorunu yaşayanlar......

RaNa_08

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
20
1
286
Aydın
selam arkadaşlar,4 aylık hamileyim bu aralar çok sık kabızlık sorunum var...eğer işe yarayan bir formül biliyorsanız paylaşımlarınız benı inanın çok sevindirecek....doktorumdan ilaç tdevisi istemeden önce,doğal yollarla geçirebilmenin yolunu arıyorum...yine de geçmezse ilaç kullanıcam...... şimdiden hepinize teşekkürler....

cnm şuan ilaç ismini hatırlayamıyorum ama tamamen bitkisel bi şurup verir doktorun kullanmanın bi sakıncası olcağını sanmıyorum . doktoruna söyle durumunu inan o şurup rahatlatıyor. rabbim şifa versin

canım 5 haftalık hamileyim ama başından beri kabızlık sorunu mevcut.herkesin bünyesi farklıdır ama kayısı suyu içebilirsin mesela sütte iyi gelmişti.

teşekkur ederım nagihan hanım ilaç konusunda benı rahatlattınız............. evet nesbar hanım sıze de teşekkur ederım,kayısıyı denıcem ınş. ıyı gelır....süt zaten içiyorum ama demek bünye meselesi birazda ... cok saolun...

kuru kayısıyı ılık suda bekletın gece yatmadan once veya sabah kalkınca yiyebilirsiniz bana iyi gelıyor şahsen..

geçmiş olsun canım , sabah aç karnına ılık suyun içine bir iki damla zeytinyağı , bir tatlı kaşığı limon sıkıp içildiğinde kabızlığa iyi geliyor diye duydum tv de doktordan , birde gene ılık suyun içine elma sirkesi damlatıp içince de faydalı oluyormuş..
birde bu marketlerde satılan sallama form çayları varya onlar da süper gece iç sabaha hemen etkili oluyor :)

her sabah uyandığınızda aç karnına 1 bardak sıcak ballı su için. faydasını göreceğinizi umuyorum.

geçmiş olsun canım , sabah aç karnına ılık suyun içine bir iki damla zeytinyağı , bir tatlı kaşığı limon sıkıp içildiğinde kabızlığa iyi geliyor diye duydum tv de doktordan , birde gene ılık suyun içine elma sirkesi damlatıp içince de faydalı oluyormuş..
birde bu marketlerde satılan sallama form çayları varya onlar da süper gece iç sabaha hemen etkili oluyor :)

form çayını benim doktorum önermemişti,onun yanında yemek sonrası içilen çaylarıda içme demişti,
bitkisel çayları doktora sormadan kullamayın bence yasakkelime

form çaylarını daha önce ben de içmiştim epey bir süre, ama bıraktıktan sonra daha kötü bir şekilde kabızlık yaşadım o yüzden tavsiye etmem

kabızlık için çok etkili bir önerim, sabah aç karnına ister bir gece önceden suda beklet ister bekletmeden iki ya da üç tane kuru inciri yemen, bu baya etkili oluyor

kesinlikle kuru incir ye canım bende ilk aylarda çok sorun yaşadım ama çok şükür şimdi iyim hergün incir ye zaten bol bol lifli meyveler ve sebzeler yiyicekmişiz incirde bol lifli bi meyve kesinlikle tavsiye ederim

kuru erik kaynatıp kompostu şeklinde içmiştim tabi içindeki erikleride yemiştim.çok faydasını gördüm tavsiye ederim.

cok saolun cok cok cok teşekkurler.....ben yapmıştım faydasını gordum denılınce,ınsan cesarete gelıyo ınş...hepınızden faydalanacagım arkadaslar ....

bende kabızlık sorununa çözüm bulamayanlardan herseyi denedim
kuru kayısı,incir ,günde 3 litre su,ballı su hiçbirsey fayda etmedi 2 senedir denemediğim pek birsey kalmadı her duydugumu yaptım birazda metabolizmaya baglı demek hamilelikte dahada ilerledi

selam arkadaşlar,4 aylık hamileyim bu aralar çok sık kabızlık sorunum var...eğer işe yarayan bir formül biliyorsanız paylaşımlarınız benı inanın çok sevindirecek....doktorumdan ilaç tdevisi istemeden önce,doğal yollarla geçirebilmenin yolunu arıyorum...yine de geçmezse ilaç kullanıcam...... şimdiden hepinize teşekkürler....

canım zeytın cekırdegı yut gunde 3 tane 5 6 gun sonra hergun duzenlı buyuk tuvalete cıkarsın bunu denemeden ılac sakın kullanma unutmakı bırcok bıtkıde gebelıkde zararlı ...

form çayını benim doktorum önermemişti,onun yanında yemek sonrası içilen çaylarıda içme demişti,
bitkisel çayları doktora sormadan kullamayın bence yasakkelime

evet canım ben hamileliği unuttum form çay hamilelikte uygun olmayabilir ben bebeğimi kaybettikten sonra içmiştim .. etkiliydi , bitkisel içerikli tüm çayları araştırıp içmek gerekiyor adaçayı düşük yapıyormuş mesela .. ama hamilelik için diğer yazdıklarım kullanılabilir..

canım zeytın cekırdegı yut gunde 3 tane 5 6 gun sonra hergun duzenlı buyuk tuvalete cıkarsın bunu denemeden ılac sakın kullanma unutmakı bırcok bıtkıde gebelıkde zararlı ...

canım sen yaptın mı zeytin çekirdeğini , insan biraz tuhaf oluyor ilk duyunca , iyi geldi mi sen yapmışmıydın ?

Bana kayısı fayda etmedi.Çayları da doktorum önermedi.İşime en yarayan şey salatalık oldu.Az tuzlu salatalık yedim sürekli gün içinde ve rahatladım.Şuan 19. haftadayım daha rahatım ilk zamanlara göre.Birde su.Miden iyi durumdaysa su içmeye bak.Ve kendini zorlama.Bırak geldiği zaman tuvalete çık.

selam kızlar.. bende 11 haftalık hamileyim ve hamilelikten öncede çok kabızlık sorunu yaşıyordum.bitkilerle falan idare ediyordum ama artık bu imkansız. çünkü özellikle ilk 3 ay kesinlikle bu tarz bitkileri kullanmak yasakmış:20: dokturumda tavsiye etmedi kesinlikle.ama önümüzdeki hafta gideceğim tekrar kontrol için.bununla ilgili detaylı bi soru bombardımanına tutarım doktorcuğumu:34:
bende su bile içemiyorum aksi gibi sürekli bi mide bulantısı..bana dua edin bu durum çabuk geçsin..

Back
X