Doğuma Hazırlık Hamilelikte hayatı düzene sokmak- var mısınız kızlar birlikte yapalım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Harikasınız çok değerli bu bilgiler

Çok tesekkur ederiz maşallah bebise büyümüş bile bana çok uzak geliyor o günler ama zaman da hizla geciyor, her maddede o kadar haklisin ki inşallah bizler de su ilk ayların telâşlarını atlatıp hayatımızı düzene sokarız

Normalde de çok su içerdim şimdi mutlaka 3 lt suyumu içiyorum. 1 haftadır yarım saatlik yürüyüşlere de başladım çok iyi geldi bana. Tatlı abur cubur çıkardım hayatımdan. Şuan gayet dengeli gidiyorum

Bende geceleri uyuyamama başladı ya sızar kalırdım ne güzel 2 oluyor 3 oluyor uyku yok ama 8de otamatik kalkıyorum alarm kurulmuş gibi gün içinde de uyumuyorum
Sabah yumurta peynir yiyebildim, su daha yarim litre icmemisimdir, bir sise maden suyu içtim.
Bildiğiniz bi su hatırlatma programı var mi unutuyorum çünkü ve korkuyorum çok icersem midem bulanır diye

Ben bir ara kullanmıştım ama unuttum ismini. Googple playda arat istersen biri işe yarar mutlaka. Olmadı telefona alarm kkur her saat başında alarm çalsın bir yerden sonra alışırsın bence. Yanında da şişe taşı evdeysen gittiğin her odaya onu da taşı. Odalarda su olursa unutursun ama elinde taşıdığın şeyi unutmazsın bence, hem ne kadar içtiğini daha kolay ölçersin

İndirdim simdi bi tane bakalım inşallah faydalı olur bana

Bunu ben de istiyorum, masa başı işim var, evde de hareketsizim. Tek yürüyüşüm öğle araları. Yoga çok iyi gelir. Bir de şu su içme olayını layıkıyla yapabilsem

Kızlar ben meyve düşkünü oldum yaa, sırf meyveyle karın doyurabilirim, en çok da erik, yeni dünya, hele de kavun Akşamları 8’den sonra bi şey yemeyeyim diyorum ama olmuyor, 9 gibi hep meyve yiyorum o saatlerde de şeker açısından zararlı.

Kucagimda 1 kg cilekle bunu okumam gun icinde ye de gece tercih etme canım direk depo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…