- 13 Haziran 2018
- 661
- 527
- 53
- Konu Sahibi pembeumutyildizi
Kızlar randevularınız ne zaman ? benim yarin cok heyecanliyim insallah iyilerdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın geceye sarkıtmamak lazım.Kucagimda 1 kg cilekle bunu okumam gun icinde ye de gece tercih etme canım direk depo
İnşallah canm sola bakmadı ama pzt doktora randevu aldım acildeki onemsemedi pek iyice bakiticamBana üzerine yatma demişti en iyisini yapıyorsun suyu ihmal etme geçer inşaAllah
sağlıkla güzellikler ile dolu geçsin hamileliğiniz .Bende uykusuzluk yaşıyorum 7+1 oldum bugun bel ağrım oluyor benim bulantı yaşamıyorum çok şükür şimdilik folik asit dışında da bir takviye vermedi doktorumKızlar günaydın güzel sağlıklı bir gün olsun
Buraları boşladık biraz inşallah herkesin hayati yolundadır
Ben dun doktora gittim çok şükür her şey yolunda sağlıklı görünüyor bebiş bel açıklığı durumu için kan verdim bir haftaya cikacak görünürde her şey güzel dedi hala bir hafta önde kızım masallah
Takviyelerimi düzenli kullanamadigimi söyledim artik öyle bi şansın yok dedi ilk aylar bebek senden alacağını alır bir şey yemesen kussan da farketmez diyordu artik beslenmeye de dikkat edeceksin dedi zaten kilo da almamışım o konuda gayet güzel dedi boyle giderse seker yüklemesine gerek kalmayabilir ama iyi beslenmen lazim bebek için dedi hafif akıntım oluyordu fitil verdi onun haricinde bel ve bacak ağrısı için magnezyum verdi erken başlamış ağrılar dedi ama eczanede bulup alamadım takviyeler gerçekten kara borsaya düşmüş.
Bir de içinde magnezyum var diye soda içiyorum dedim zararı da faydası da yok hobi olarak yine istiyorsan iç dedi
Ben de haberler bilgiler boyle
Su içmeyi unutmayın
Senin de kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah benim o haftalarda çok uykum oluyordu her yerde uyuyordum mide bulantısı da 8.haftadan den sonra başlamışti inşallah sende olmaz çünkü baya zorluyor, bel ağrısı için magnezyum verdi bana ama erken dedi ben de çok dayanılmaz olana kadar kullanmayayım diyorum sırt ustu yatmamaya kendini yormamaya calis 11. Haftaya kadar sadece folik asit sonra folik asiti bırakıp kan ilacı ve omega basladik biz desağlıkla güzellikler ile dolu geçsin hamileliğiniz .Bende uykusuzluk yaşıyorum 7+1 oldum bugun bel ağrım oluyor benim bulantı yaşamıyorum çok şükür şimdilik folik asit dışında da bir takviye vermedi doktorum
çalışan insanlar için bir tık daha zorlanıyoruz açıkcası ama olsun her şeye değer rabbim herkese nasip etsinSenin de kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah benim o haftalarda çok uykum oluyordu her yerde uyuyordum mide bulantısı da 8.haftadan den sonra başlamışti inşallah sende olmaz çünkü baya zorluyor, bel ağrısı için magnezyum verdi bana ama erken dedi ben de çok dayanılmaz olana kadar kullanmayayım diyorum sırt ustu yatmamaya kendini yormamaya calis 11. Haftaya kadar sadece folik asit sonra folik asiti bırakıp kan ilacı ve omega basladik biz de
Son 3 gündür bende sık acıkıyorum sabahları aşırı aç uyanıyorum. Midem bulantıları arasa oluyor ama katlanılabilir düzeyde şimdilikKizlar bende dikkat edicem insallah 15+2 benimde ve birkac gundur istahim cok artti normal mi acaba sanki hic doymuyor gibiyim
Nasıllar canımKızlar randevularınız ne zaman ? benim yarin cok heyecanliyim insallah iyilerdir
HoşgeldinBende geldimmmm
Baktırdın mı canım umarım önemli bişey çıkmamıştırİnşallah canm sola bakmadı ama pzt doktora randevu aldım acildeki onemsemedi pek iyice bakiticam
Geçiyor canım zamanla, inşallah kısa sürede toparlarsın. Kavrulmamış badem ceviz falan ye arada. Kraker ye. Suyu arttırmaya çalış az az da olsaMerhaba kızlar benim de daha 7.haftam bitecek mide bulantım var ve kusuyorum daha kötüsü mide ağrısı da beni mahvediyor. Yemek yemekten korkuyorum canım yemek istiyor ama yediğim gibi midemde ağrı oluşuyor geçer inşallah prilam ve gaviscon da kullanıyorum. Su normalde çok içerdim bu bulantılar yüzünden azalttım artıracam az da olsa sık yemeye çalışacam. Her akşam meyve yiyorum. Masa başı çalışıyorum öğle araları yürüyorum
Canım takviye olarak ne kullanıyorsun. Ben başlık açtım görmüşsündür belki hem multivitaminde hem demir ilacında folik asit var. İki doktora sor kullan dediler. Emin olamıyorum vir türlü. Fazla folik asit otizm e sebep oluyor diye okuudm. Demir ilacı normal olanı da mideme dokunuyor çok arada kaldımKızlar günaydın güzel sağlıklı bir gün olsun
Buraları boşladık biraz inşallah herkesin hayati yolundadır
Ben dun doktora gittim çok şükür her şey yolunda sağlıklı görünüyor bebiş bel açıklığı durumu için kan verdim bir haftaya cikacak görünürde her şey güzel dedi hala bir hafta önde kızım masallah
Takviyelerimi düzenli kullanamadigimi söyledim artik öyle bi şansın yok dedi ilk aylar bebek senden alacağını alır bir şey yemesen kussan da farketmez diyordu artik beslenmeye de dikkat edeceksin dedi zaten kilo da almamışım o konuda gayet güzel dedi boyle giderse seker yüklemesine gerek kalmayabilir ama iyi beslenmen lazim bebek için dedi hafif akıntım oluyordu fitil verdi onun haricinde bel ve bacak ağrısı için magnezyum verdi erken başlamış ağrılar dedi ama eczanede bulup alamadım takviyeler gerçekten kara borsaya düşmüş.
Bir de içinde magnezyum var diye soda içiyorum dedim zararı da faydası da yok hobi olarak yine istiyorsan iç dedi
Ben de haberler bilgiler boyle
Su içmeyi unutmayın
Canım tüm kan haplarında folik asit var bir miktarCanım takviye olarak ne kullanıyorsun. Ben başlık açtım görmüşsündür belki hem multivitaminde hem demir ilacında folik asit var. İki doktora sor kullan dediler. Emin olamıyorum vir türlü. Fazla folik asit otizm e sebep oluyor diye okuudm. Demir ilacı normal olanı da mideme dokunuyor çok arada kaldım
İnşallah canım çok teşekkür ederimGeçiyor canım zamanla, inşallah kısa sürede toparlarsın. Kavrulmamış badem ceviz falan ye arada. Kraker ye. Suyu arttırmaya çalış az az da olsa
Sağol canım. Hata olmasın diye sonradan pişman olmamak in dikkatli olmaya çalışıyorum. Klasik anne pimpirikliliği galibaCanım tüm kan haplarında folik asit var bir miktar
Kuzum gynoferon kullanıyorum 350mcg folik asit varmış imom da da 400 mcg var sanirim, doktorum israrla kullanmamı söylüyor folik asit olarak sormadim ama mideme dokundugundan düzenli kullanamamistim kullanmasam olmaz mi dedim ama kullanman gerek dedi, zararı olsa herkese de vermezler çünkü herkes kullanıyor her doktor veriyor bunları kan ilacını her gün alıyorum imom u gün aşırı kullandım şimdiye kadarCanım takviye olarak ne kullanıyorsun. Ben başlık açtım görmüşsündür belki hem multivitaminde hem demir ilacında folik asit var. İki doktora sor kullan dediler. Emin olamıyorum vir türlü. Fazla folik asit otizm e sebep oluyor diye okuudm. Demir ilacı normal olanı da mideme dokunuyor çok arada kaldım