- 18 Eylül 2021
- 1.901
- 2.000
- 63
- Konu Sahibi pembeumutyildizi
-
Çok iyi olmuş kuzum valla bende aşırı iştahsızlık var daha doğrusu kusma korkusu acim ama yemeye korkuyorum resmen su da içemiyorum ya yarin sabahtan itibaren buraya rapor vermeye başlıyorumRuyaperisi Papatyamelo S Sudee2323 PeterPanik Asliq mauve KatieMorosky eras0201 R Roseash elifselman navicula
Ve aklıma gelmeyen diğer kızlar hadi gelin. Diğer topiclerde kontrol falan konuşuyoruz burada da kendimizle sağlıkla ilgili şeyler paylaşalım, birbirimizi harekete geçirelim .
Ayyy canım bende de böbrek büyümesi var belirtileri neydi sendeHamilelikte sağlık için en başta kesinlikle su geliyor tecrübeyle sabit diğer hamileliklerimde su içmedigim için sürekli tavan yapan idrar yolu enfeksiyonu vardı en son böbrek büyümesiyle sonuçlandı ne çektim. Bu hamileliğimi öğrenir öğrenmez suya başladım. Ama değerlerim çok düşük demir, vitamin ve dvitaminine başladım ilaçların faydasını görebilirim inşaAllah
Benim karnından yanlarıma doğru sancı girip çıkıyodu enson doğum sancımı başlattı hastahaneye yattım ciğer gelistici falan yapıldı ama çok şükür 1ay daha idare edebildik sonra zamanında doğum oldu çok şükürAyyy canım bende de böbrek büyümesi var belirtileri neydi sende
Aynı ağrı bende de var şuan böbrekte de büyüme var dediBenim karnından yanlarıma doğru sancı girip çıkıyodu enson doğum sancımı başlattı hastahaneye yattım ciğer gelistici falan yapıldı ama çok şükür 1ay daha idare edebildik sonra zamanında doğum oldu çok şükür
Allah yardımcın olsun büyüyen böbreğin üzerine uyuma ve bol bol su içAynı ağrı bende de var şuan böbrekte de büyüme var dedioof
Bende aynı durumdayım vicdan azabı çekiyorum. Sabahları kahvaltı bile zor yapıyorum.Çok iyi olmuş kuzum valla bende aşırı iştahsızlık var daha doğrusu kusma korkusu acim ama yemeye korkuyorum resmen su da içemiyorum ya yarin sabahtan itibaren buraya rapor vermeye başlıyorum
Ayyy maşallah darısı başıma.Başlığımız hayirli olsun kızlar ben 18. Haftadayım 2 haftadır aşırı istahliyim salyalarım akıyor yemek görünce yada düşününce2 haftada 2 kilo almışım düşük riskim yok günlük yarim saat yürüyüşe başladım 1 haftayı doldurdum inanın ağrılarım bile azaldı ❤❤
Çok mantıklı ay sonunda kontrolüm var, bende sorayım doktoruma izin verirse başlayayım bende. Gebelik eğitimi varmış yaz sonu ona da bakacağımHamile Yogasına başlayalım düşük riski olmayanlar ve doktoru izin verenler. Doğumu kolaylaştırır ve hareketsizlikten kaçınmış oluruz . Ben sekreter olarak çalışıyorum genel anlamda çok hareketsizim gün içerisinde.
Çok korkuyorum idrar yolu enfeksiyonundan su çok önemli. Az az ama sık yemeye karar verdim. Suyu da arttırmam şartHamilelikte sağlık için en başta kesinlikle su geliyor tecrübeyle sabit diğer hamileliklerimde su içmedigim için sürekli tavan yapan idrar yolu enfeksiyonu vardı en son böbrek büyümesiyle sonuçlandı ne çektim. Bu hamileliğimi öğrenir öğrenmez suya başladım. Ama değerlerim çok düşük demir, vitamin ve dvitaminine başladım ilaçların faydasını görebilirim inşaAllah
İki gündür sağ yanıma ağrı giriyor ama böbrek değil fakat bikaç gün önce sağ böbreğe ağrı girdi. Risk olabilir mi sence 14 haftalığım henüzBenim karnından yanlarıma doğru sancı girip çıkıyodu enson doğum sancımı başlattı hastahaneye yattım ciğer gelistici falan yapıldı ama çok şükür 1ay daha idare edebildik sonra zamanında doğum oldu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?