Hamilelikte göğüs altı ağrısı

Canım benim sol göğüs altı ağrıyo ama batma tarzı değil böyle orası morarmis bir yere çarpmisim gibi bir acı (morarma filan yok ama öyle bir acı)

Canım aynı ağrıyı 3 aydan beri ben de çekiyorum. Şimdi 27 haftalığım. Doktorum ağrıyı bilemedi. Genel cerrahlar mide ile alakalı olabilir dedi. Ultrason girdim sorun çıkmadı. Mide ilacı kullandım fayda etmedi. Üç tane farklı kadın doğumcuya da gittim.en son biri safra dedi. Yağsız ve aksamları sebze ağırlıklı ye dedi. Az yiyince daha rahatım. Sebebi ne, doğumdan sonra geçecek mi, merak ediyorum

Benim geçti canım o aralar çok ağrı hatta acı hissediyordum ama hep hamileliktenmiş şimdi hiç kalmadı o şikayetlerden. Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebişine :)

kızlar mrb be 9 hafatlik hamileyim sag gögsumun altında ağrı var uzanirken falan cok agri oluyo sizce normal midir bende ben hamile olmadan bi kac ay once safradan amyat oldum safram da yok.acaba ondam.olabilit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…