• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte göğüs altı ağrısı

SAğ göğüs altı ağrısı safra kesesiyle alakalı canım.hamilelikte Polip oluşuyor... bunlar batmaya benzer ağrı yapıyor. İzlenmesi gereken önemli bir durum. Bazen doğumla birlikte kendiliğinden bitiyor .. polip büyürse ameliyat gerekiyor.
Canım benim sol göğüs altı ağrıyo ama batma tarzı değil böyle orası morarmis bir yere çarpmisim gibi bir acı (morarma filan yok ama öyle bir acı)

Merhaba bayanlar 23+3 günlük hamileyim. Sağ göğüs altında ara sıra ağrılar hissediyordum. Yemek yerken veya uzun süre otururken sanırım aldığım kilodan ağırlık yapıyordu. Fakat şimdi o ağrı yerini acıya bıraktı. Haftasonu dr. randevum var ama o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Sütyen bile takamıyorum dokununca acıyor sızlıyor kısa sürüyor ama inanılmaz bir acı bu ara ara da sancı giriyor. Sizce bir sorun mu var ?
Canım aynı ağrıyı 3 aydan beri ben de çekiyorum. Şimdi 27 haftalığım. Doktorum ağrıyı bilemedi. Genel cerrahlar mide ile alakalı olabilir dedi. Ultrason girdim sorun çıkmadı. Mide ilacı kullandım fayda etmedi. Üç tane farklı kadın doğumcuya da gittim.en son biri safra dedi. Yağsız ve aksamları sebze ağırlıklı ye dedi. Az yiyince daha rahatım. Sebebi ne, doğumdan sonra geçecek mi, merak ediyorum

Canım aynı ağrıyı 3 aydan beri ben de çekiyorum. Şimdi 27 haftalığım. Doktorum ağrıyı bilemedi. Genel cerrahlar mide ile alakalı olabilir dedi. Ultrason girdim sorun çıkmadı. Mide ilacı kullandım fayda etmedi. Üç tane farklı kadın doğumcuya da gittim.en son biri safra dedi. Yağsız ve aksamları sebze ağırlıklı ye dedi. Az yiyince daha rahatım. Sebebi ne, doğumdan sonra geçecek mi, merak ediyorum
Benim geçti canım o aralar çok ağrı hatta acı hissediyordum ama hep hamileliktenmiş şimdi hiç kalmadı o şikayetlerden. Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebişine :)

kızlar mrb be 9 hafatlik hamileyim sag gögsumun altında ağrı var uzanirken falan cok agri oluyo sizce normal midir bende ben hamile olmadan bi kac ay once safradan amyat oldum safram da yok.acaba ondam.olabilit

Back
X