Hamilelikte geniz akıntısı yardım :(

Bir de karadut şurubu bir çay,tatlı kaşığı şeklindd. Boğaz enfeksiyonlarına da birebir ben geniz akıntısı boğazda kızarıklık olunca çocuklarıma hala bile veririm.

Hamileliğimde benimde olmuştu doktorum bitki çayı ve olurda boğaz enfekte olursa tuzlu suyla ağız-burun gargara önermişti. Adaçayı boğazı temizler ama hergün içilmez düşük riskini arttırır diye not düşmüştü. Düşük riski altındaydım gerçi ben. Haftada 1-2 adaçayı diğer günler zencefilli çay, zencefilli ıhlamur, ballı ıhlamur içiyordum. Bunları da sıcak değil ılıkken içeceksin. Sıcak daha kötü yapıyor. Yine kışa dayandık içebiliyorsan salep, ballı ya da tarçınlı süt de ılıtıp içebilirsin.
Ne kadar sürdü sizin geçmiyor bi turlu 4 hafta oldu yok yani

alerjik rinitim var..yaz kış alerji olurum bişeylerden..hele de bahar aylarında..geniz akıntısı,kulakta,boğazda kaşıntı,bazen kuru öksürük..bununla yaşamaya alıştım artık..34. haftadayım ilaçta alamıyorum..lavabonun başında öğürüp duruyorum dediğiniz gibi..allah yardımcımız olsun..
Ben de sık alerjik rinit oluyorum bi de hapşırma acayip şiddetli on kere bazen arka arkaya üç kere dra sordum b grubu ilaç var 5.aya kadar tavsiye etmem dedi geçer diye bekliyorum

Merhabalar, geniz akıntısı vsr ve boğazımda büyüm gibi oluyo. Midemide bulandırıyo durduk yere. Tükürüncede hafif bi kırmızılık geliyo çıkarmaya çalışınca yani. 9 ay önce doktora gitmiştim alerjik demişti. Sonra geçti yine başladı. Deliricem valla artık 😩

X