Ne yazik ki geçmediDoğum yaptın mı geniz akintın geçti mi merak ettim? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazik ki geçmediDoğum yaptın mı geniz akintın geçti mi merak ettim? :)
Hadi yaaa.. Gözün aydın bu arada.. Normal doğum mu sezeryan mı?Ne yazik ki geçmedi
Sezaryen yaptım canım. Seninde mi geniz akıntısı problemin varHadi yaaa.. Gözün aydın bu arada.. Normal doğum mu sezeryan mı?
Hem de ne problem.. ben de 38. Haftadayım 38+1 normal doğum için bekleyeceğim doğumdan sonra geçer inşallahSezaryen yaptım canım. Seninde mi geniz akıntısı problemin var
İnşallah geçer bnm bebeğim küçük olduğu için 38. Haftamda sezaryan ile aldılar. Bnm de çok kötü sürekli akıyor. O yüzden de döşüm de hırıltı yaptı bnm ki yapışkanlıHem de ne problem.. ben de 38. Haftadayım 38+1 normal doğum için bekleyeceğim doğumdan sonra geçer inşallah
E peki dikişlerin zorlanmıyor mu ya miden bulanırken falan?İnşallah geçer bnm bebeğim küçük olduğu için 38. Haftamda sezaryan ile aldılar. Bnm de çok kötü sürekli akıyor. O yüzden de döşüm de hırıltı yaptı bnm ki yapışkanlı
Rabbim o kadar büyük ki 18 gün ne geniz akıntım ne de bulantım oldu iyileştirmek sonra başladı şimdş ilaç kullanıyorumE peki dikişlerin zorlanmıyor mu ya miden bulanırken falan?
En azından ilaç kullanıyorsun geçer inşallah.. sütünü etkiliyor mu ilaç? Ya ben geçmeyecek diye çok endişeliyim bu sorunu yaşayan herkes geçti diyorRabbim o kadar büyük ki 18 gün ne geniz akıntım ne de bulantım oldu iyileştirmek sonra başladı şimdş ilaç kullanıyorum
İnşallah senin geçer. Süte çok az geçiyormuş sadece yan etkisi ishal mış şükür olmadı. İnşallah bnm de geçer çok zor bir durumEn azından ilaç kullanıyorsun geçer inşallah.. sütünü etkiliyor mu ilaç? Ya ben geçmeyecek diye çok endişeliyim bu sorunu yaşayan herkes geçti diyor
9 ay çektim doğum yaptığım gün geçti.. çok şükür artık bi sıkıntı yok. Hamileykrn deli gibi arastiriyordum bunu. Sabah uyandığında tuzlu su ile burnunu temizle her sabah yap sonra o akıntıları kusarak cikariyorsun gün içinde de daha hiç olmuyor. Allah yardımcın olsun..Kızlar çare bulan var mı?
Hiç kullanma boşuna hiçbir şey fayda etmiyor geçmiyot hamilelikte geniz akıntısı. Ben burnumu silmektem artık utanıyordum başkalarının yanında:) Doğum yaptığın gün geçiyor hemen..ben de 15. haftadayım neredeyse 2buçuk aydır bu sıkıntım var yanımda selpak taşımaktan bıktım.sabahları hapşırık burun akıntısı öksürük oluyor alerjik bir yapım var zaten.antibiyotiği normalde olsa kullanırdım ama hamileyken kullanılır mı tereddütteyim kadın doğumcum 12. hafta bitince antibiyotik kullanabilirsin demişti yine de kbbye gitmeye cesaretim yok.hep bulantı hep akıntı var mı önerisi olan
Hiç kullanma boşuna hiçbir şey fayda etmiyor geçmiyot hamilelikte geniz akıntısı. Ben burnumu silmektem artık utanıyordum başkalarının yanında:) Doğum yaptığın gün geçiyor hemen..
Okyanus suyu ben de çok kullandım faydası yok. Her sabah aç karna burnuna tuzlu su çek aksın boğazın da temizleniyor kusarsın belki ama çok etkili ben geniz akıntımdan dolayı 9 ay çıkardım. Doğuma gideceğim gün bile çıkardım..bugün kbbye gittim hapşırma öksürme geniz akıntısı şikayetiyle, dr hamilelere allerji ilacı verilmez dedi vermedi.grip olmuşsun ateşin çıkarsa, boğazın ağrırsa sadece parol içebilirsin dedi.burnuna okyanus suyu boğazına da tuzlu suyla gargara yap geçer dedi.hiç geçecekmiş gibi gelmiyor bunlarla bana.Allah yardımcımız olsun
Kızlar çare bulan var mı dayanamıyorum artık şu geniz akıntısına bi yandan o bi yandan vücut ağrılarım kusma gelmesi halsizlik baş ağrısı maf etti beni bütün kemiklerim ağrıyor böğürüyorum kusamıyorumda ne olcak böyle moralimde bozuldu şimdi bu duruma
baş ağrısına lavanta yağıyla masaj öneririm ,
7 hafta bir hamilelik yaşadım ve 3 hafta devamlı başım ağrıdı zaten miğren hastasıyım
ibrahim şaraçoğlundan duymuştuım onu aldım eşim masaj yaptı bayaa faydasını gördüm ,
ama geniz akıntısını bilemiyorum.
Teşekkürler nane yağı var eşimdede migren var o sürüyordu iyi geliyordu nane yağı sürsem olurmu yani lavantaydı naneydi bunların herhangi bir zararı olmaz dimi hamilelikte