Hamilelikte geniz akıntısı yardım :(

Kızlar benim griple ilgili hiç bir ağrım yok, grip değilim sadece geniz akıntım var. Nezle,grip değilim. Bu akıntıyi bazen cıkartabiliyorum bazende akıyor maalesef. Bu akıntınin bebeğe bir zararı olur mu?1 hafta sonrası için randevu aldım kkb ye ama sorayım dedim sizede.

Offff artik dayanamiyorum.bogazimda bir his var tikanmis gibi cikarmaya calisiyorum yapiskan sekilde bi balgam var .bogazim aciyo karnim agriyo hamileliiten oncede vardi bende.antibiyotik kullandim.gecti gibi oldu tekrarladi.yutkundukca hisetigim o takilma hissi beni delirtiyo yaa.aksama dogru zaten daha beter oluyor.napcam ben nasil gecer bu illet.

Selam arkdslr.hamileyim geniz akintim var .midemi bulantiriyo uc aydir hergunm iskence gibi geciyo.ne yapabilirim bu akinti gider.hic gitmeycek gibi sanki.yardim edin nolur.hayati baba zehir etti ya:KK43:

Bendede 6 aydir var. Hayatimi zehir etti. 2 sefer antibiyotik verdi KBB, hamileligim boyunca toplam 6 kere gittim doktora ama hic bisey yapmadilar. Insan icine cikamaz oldum, yapiskan bir balgam surekli bogazimda, kendimden igrenmeye basladim, psikolojim bozuldu. 40+6 hamileyim, normal dogum bekliyorum. Sirf bu iletten kurtulmak icin sezeryan istedim ama yurt disinda mecbur olmadan sezeryan yapmiyorlar. Suanda gunum gectigi icin daha da depresyona girdim. Allah kimseye yasatmasin, cok zor. Dogumdan sonra gecmez diye de korkuyorum. Cumartesine kadar dogum gerceklesmezse suni sanci verecekler, gecip gecmedigini psylasirim dogumdan sonra.. Allah yardimcimiz olsun.

Bendede ayni durum var geceleri uyutmayan sabahları uyanır uyanmaz lavaboya koşturan bir akıntı maalesef :KK43:
Tuzlu su,adaçayı gargarası,bol su hemen hemen herseyi denedim ve geçmiyor hamilelikte hormonlar yapiyormis dogumdan sonra geciyormus.bebisim saglikli olsun yeterki diyerek katlanmaya calisiyorum :KK43: :KK43:

Merhaba kızlar ben de doğuracağım güne kadar bu illetten çektim.. Her sabah öğürmekten karnıma kramplar giriyordu artık. Ama doğum yaptığım gün geçti.. Bebişlerizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. Hiçbir çözümü de yok bunun tamamen hamilelikle alakalı bir durum.. Geçmiş olsun hepinize..

bende aynı durumdayım :KK43: sürekli tükürmek istiyorum resmen yutkundukça midem kalkıyor :KK43:

Elma sirkesi acayip rahatlatıyor. Uzun süreli işe yaramıyor ama bir iki gece daha rahat uyumanı sağlıyor. Benim geniz akıntım hep vardı zaten, boğazımın acısına uyanıyorum bazen, sabahları da çok zorluyor. Bir iki minik yudum sirke dediğim gibi baya rahatlatıyor.

dogrumu duydum!!!! antibiyotik mi kullandim dedin 3,5 aylik hamileyken????????
Evet bende kullandim 1 hafta antibiyotik hemde 2 aylikken. K dogum doktorum ve KBB ortak karari ve gozetim altinda olan bir tedavi. Sonucta doktor bebegimz zararlinolacak bisey vermez ki bebege zararli olmayan hafif antibiyotikler de var... bazen mecbursun durumun dah kotuye gitmemesi icin... tabiki de doktor tavsiyesiyle ve gozetiminde

Elma sirkesi acayip rahatlatıyor. Uzun süreli işe yaramıyor ama bir iki gece daha rahat uyumanı sağlıyor. Benim geniz akıntım hep vardı zaten, boğazımın acısına uyanıyorum bazen, sabahları da çok zorluyor. Bir iki minik yudum sirke dediğim gibi baya rahatlatıyor.
[/QUOTE
Insallah yarar denicem bunu. Peki siz bunu bi kac gunde bir mi uyguladiniz?

Benimde maaleszf ayni sorunum var 2. Aydan ittibaren devam ediyor, suan 5. Ayimdayim ve burda dogumdan sonra anca gecicegi ogrendim yikildim vallahi resmen.... cunku cok kotu benimde asiri midemi bulandiriyo gunlerimi zehir ediyo ogurmekten karnima sancilar giriyo, uykumu caliyo... say da say... bana tek cozum, oda gecici cozum, cok azdigi zaman ve bogazimda takili kaldigi zaman tuzlu cubuklu kraker, allah onu bulandan razi olsun ne dualar ettim ona, ama oda durum kurtarici gercek cozum degil.. allah herkese saglik versin yeterki sonunda bitsin de fark etmez bebislerimiz saglikli gelsin 🥰🥰🥰

Belli bir gün yoktu, sirke zaten doğal bir şey, sulandırıp içersen bir şey olmaz. Ama gün içerisinde çok içmemen lazım.

Bende 31. haftama girdim bir haftadır geniz akıntım ve burun tıkanıklığımdan ölüyorum. Geceleri daha da azıyor asla uyku yok. uyuduğum daldığım an nefessiz kalıp uyanıyorum.gözümden uyku akıo ama asla dalamıyorum. normalde de geniz akıntım vardı, burnumun Sağ tarafında hafif daralma vardı hamilelikten daha da şişmiş oda tıkanıyor. sprey sıcak suya buhar falan ne yapsam işe yaramıyor. Sinirlerim alt üst oldu her akşam ağlıyorum.birde ikiz bebeklere hamileyim ağrılar sızılar şişlikler bu bir haftadır herşey çok kötü. Bir an önce doğurmak istiyorum. Doğumdan sonra düzelen var mı yakın zamanda:KK43:

Merhaba,
Baya uzun zaman olmuş ama hala burdaysanız eğer; nasıl geçti tıpatıp aynı sorunları yaşıyorum hamileyim hem mide asidi hem geniz akıntısı burun tıkanıklığı antibiyotiklik bir durum mu, nasıl geçecek:KK43:

Merhaba,
Baya uzun zaman olmuş ama hala burdaysanız eğer; nasıl geçti tıpatıp aynı sorunları yaşıyorum hamileyim hem mide asidi hem geniz akıntısı burun tıkanıklığı antibiyotiklik bir durum mu, nasıl geçecek:KK43:
Ay canım o sorun bende de var senle ayni guruptayiz hamilelik galiba benimde ayni

Ay canım o sorun bende de var senle ayni guruptayiz hamilelik galiba benimde ayni
Haziran 2021 mi canım. Valla ben nexiumu da bıraktım resmen takoz gibi yüksek yastıkta yatıyorum, antibiyotik kullanmamak icin direniyorum böyle uzun faramjite cevirmesinde midemin payı büyük

Evet canim 2021 haziran ve 11 hafta oldum bende hic bi ilac içmiyorum limonlu çay ihlamur okadar

Hamileliğimde benimde olmuştu doktorum bitki çayı ve olurda boğaz enfekte olursa tuzlu suyla ağız-burun gargara önermişti. Adaçayı boğazı temizler ama hergün içilmez düşük riskini arttırır diye not düşmüştü. Düşük riski altındaydım gerçi ben. Haftada 1-2 adaçayı diğer günler zencefilli çay, zencefilli ıhlamur, ballı ıhlamur içiyordum. Bunları da sıcak değil ılıkken içeceksin. Sıcak daha kötü yapıyor. Yine kışa dayandık içebiliyorsan salep, ballı ya da tarçınlı süt de ılıtıp içebilirsin.

X