- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende kullandim 1 hafta antibiyotik hemde 2 aylikken. K dogum doktorum ve KBB ortak karari ve gozetim altinda olan bir tedavi. Sonucta doktor bebegimz zararlinolacak bisey vermez ki bebege zararli olmayan hafif antibiyotikler de var... bazen mecbursun durumun dah kotuye gitmemesi icin... tabiki de doktor tavsiyesiyle ve gozetimindedogrumu duydum!!!! antibiyotik mi kullandim dedin 3,5 aylik hamileyken????????
Elma sirkesi acayip rahatlatıyor. Uzun süreli işe yaramıyor ama bir iki gece daha rahat uyumanı sağlıyor. Benim geniz akıntım hep vardı zaten, boğazımın acısına uyanıyorum bazen, sabahları da çok zorluyor. Bir iki minik yudum sirke dediğim gibi baya rahatlatıyor.
[/QUOTE
Insallah yarar denicem bunu. Peki siz bunu bi kac gunde bir mi uyguladiniz?
Ay canım o sorun bende de var senle ayni guruptayiz hamilelik galiba benimde ayniMerhaba,
Baya uzun zaman olmuş ama hala burdaysanız eğer; nasıl geçti tıpatıp aynı sorunları yaşıyorum hamileyim hem mide asidi hem geniz akıntısı burun tıkanıklığı antibiyotiklik bir durum mu, nasıl geçecek
Haziran 2021 mi canım. Valla ben nexiumu da bıraktım resmen takoz gibi yüksek yastıkta yatıyorum, antibiyotik kullanmamak icin direniyorum böyle uzun faramjite cevirmesinde midemin payı büyükAy canım o sorun bende de var senle ayni guruptayiz hamilelik galiba benimde ayni