3,5 aylık hamileyim. gündüzlerim zehir oldu geniz akıntıları yüzünden. sıcak şeyler içince daha çok oluyor ve sabahtan akşama kadar lavaboda öğürmekle meşgulum.. çok berbat bir şey.. antibiyotik kullandım hiç faydasını görmedim.
bende bu konudan çok şikayetçiyim. sabahları uyanınca bu geniz akıntısı yüzünden 10 dak lavabodan ayrılamıyorum. Gün içerisinde de devam ediyor. Yok mu acaba bi çözüm?
Kızlar benimde önce burnum aktı biraz dışarı ama sonra şuanda içeri akıyor genzime gece yatınca daha çok içeri akıyor sabah yada bazen sabaha karşı boğazım kötü oluyor balgam birikiyor öğürerek çıkartmaya çabalıyorum boğazım tahriş olmuştu ki sün gece midemde reflü çıktı gebelikte oda mide asitim yukarı ağzıma kadar çıktı iyice boğazımı mahvetti şuanda bile midemin asiti çıktı boğazımı kavuruyor kezzapla yanmış gibi yanıyor acıyor boğazım ıhlamur içiyorum biraz yumuşatıyor ama sürekli balgam akıntı boğulcak gibi hissediyorum mide midem feci yakıyor boğzımı ölüyorum dünden beri nolur bir çözümü olan yazsın yoksa dr.a gidicem kbb belki ilaç bişi verir son haftalarda kullanılacak bişi.
Mrb ınzar 5.5 ay olmuş yazalı ama insallah cvp verirsin bu arada dogum yapriysan gecmis olsun ve yavrunla ailenle mutlu mesut yasamani dilerim...bende 25 haftalık hamileyim ve uzun suredir geniz akıntım ve boğazımda balgam birikimi oluyor..ve cıkartamıyorum..prof.dahi cıktım ama hic gecmedi .senin gectimi gectiyse ne kullandın..bu insanı deli ediyor özellikle hamileysen ve insan korkuyor balgami cikaramayinca.cvp verirsen sevinirim ..simdiden tesekkurederim..