Hamilelikte geniz akıntısı yardım :(

svlkbr

65 GEL ARTIK :)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
5.929
5
38
kızlar yaa bnm acaip bı sekılde genız akıntım var ve cogu zaman bu bnm mıdemı buladırıoo nasıl gecıcek bu aynı sorunu yasayanlar varmı merak edıorummmm

canım ben grip nezle olunca burnum akmaz geniz akıntım olur çok çektim .ilaçta kullanamadım ama bitkisel çaylar özelliklede ıhlamur içiyordum, kuşburnu ,ballı limon ,ballı süt ve başımı iyi korudum rüzgara çarptırma ıslak şekilde durma inşallah geçer

cnm bende hıc olmadı ya sn bı kaç ayıdr basladı ve hamılelegıme rast geldıı cok kotu bısey allahım o dahada cok bulandırıo tavsıyelerını dıkkate alcm cok saoll

bende hiç qeniz akıntısı olmadı bilmiorum ama
burun tıkanması falan oluyo oda hamilelikten kaynaklanıyor zaten
umarım qeniz akıntın yakın bir zamanda qeçer cnm

benimde boğaz ağrısıyla başladı geniz ve burun akıntısı. öncelikle bitki çayları içtim, ballı limon vs. fakat geçmedi. dr.gittim sinüzit dedi. şuanda mecburen antibiyotik kullanıyorum. kullanmak istemedim başta ama iltihap dahada ilerlerse bebeğe zarar verirmiş.ileride daha ağır antibiyotik kullanmak zorunda kalabilirim diye içiyorum şuanda. :KK43:(

canım bendede çok oluyo sebep burnumda et olması öncesinde önlem alıp aldıramadım hamilelikte iyce rahatsız ediyo genzim sürekli tıkalı aynen benimde midem bulanıyo çoğu zaman ama ilaç falan kullanmıyorum hatta bende geceleri horlama yapıyo eşim çok şikayetçi ama neyapsın sabrediyo özellikle yorulduğumda ve hafif üşüttüğümde daha çok oluyo evdeyken biraz daha rahat oluyo sende yorulmamaya ve üşütmemeye dikkat edebilirsin geçmiş olsun

cnm banada dr antıbıyotık vermıstı ama ozmn hamıle degıldım mıkrobugu gıtmıstı dedı sımdı sadece genız akıntısı kaldı demıstı onun ıcınde burun spreyı vermıstı onu kullanırken hamıle oldugumu ogrendım bıraktım drada hıc sormak aklıma gelmedı acıkcası bı dahakı gıttgımde sorucm mutlaka bende burun tıkanıklıgı falan yok sadece akıntı var bıde bende tukuruk cok var lama oldum ya tukurup duruom yuamıom tukurugumuu mıdemı bulandırıo oda ay allam ne problemlı hamıleymısım ben yaa akaydirigubbakcemile3

3,5 aylık hamileyim. gündüzlerim zehir oldu geniz akıntıları yüzünden. sıcak şeyler içince daha çok oluyor ve sabahtan akşama kadar lavaboda öğürmekle meşgulum.. çok berbat bir şey.. antibiyotik kullandım hiç faydasını görmedim.

ah cnm aynen yaaa ogurmekten artık mıdem altust oldu napıcaz bız böle yaaa :s

kızlar geçmiş olsun.. burnunuz tıkalı olduğu için mi genizde akıntı oluyor ki acaba..bilmiyorumkismile basit gibi gelecek ama eğer öyleyse naneli şeker yada naneli boğaz pastili iyi geliyor, bi denemenizi tavsiye edebilirim

yok cnm burnum tıkalı degıl bnm gayet acık .roflol: ama ne bılım genız akıntım var ıste yınede bılmıorum :KK43:

3,5 aylık hamileyim. gündüzlerim zehir oldu geniz akıntıları yüzünden. sıcak şeyler içince daha çok oluyor ve sabahtan akşama kadar lavaboda öğürmekle meşgulum.. çok berbat bir şey.. antibiyotik kullandım hiç faydasını görmedim.

dogrumu duydum!!!! antibiyotik mi kullandim dedin 3,5 aylik hamileyken????????

alerjik rinitim var..yaz kış alerji olurum bişeylerden..hele de bahar aylarında..geniz akıntısı,kulakta,boğazda kaşıntı,bazen kuru öksürük..bununla yaşamaya alıştım artık..34. haftadayım ilaçta alamıyorum..lavabonun başında öğürüp duruyorum dediğiniz gibi..allah yardımcımız olsun..

bende bu konudan çok şikayetçiyim. sabahları uyanınca bu geniz akıntısı yüzünden 10 dak lavabodan ayrılamıyorum. Gün içerisinde de devam ediyor. Yok mu acaba bi çözüm? :KK43:

bende bu konudan çok şikayetçiyim. sabahları uyanınca bu geniz akıntısı yüzünden 10 dak lavabodan ayrılamıyorum. Gün içerisinde de devam ediyor. Yok mu acaba bi çözüm? :KK43:

Of bende ayniyim. Disarı bile çıkmak istemiyorum. Hamileyim kontrole gidecem hiç gitmek istemiyorum bu yüzden. Midemı çok bulandiriyor dışarda kusmaktan korkuyorum :KK43: Annemin komşusu süt nisasta ve tarcini pişir sıvı olsun ole iç dedi. Aksam ona başladım. Sahlep gibi oluyor. Hiç de sevmem ama mecbur. Bide kaynayip ilinmış suya tuz ve karbonat koyup iyice karistirip burnuma çekiyorum. Allahım şifa versin. Ben bunu 5 senedir çekiyorum alerjik rinit :-(. Hamilelikte daha da siddetlendi

Son düzenleme:
Kızlar benimde önce burnum aktı biraz dışarı ama sonra şuanda içeri akıyor genzime gece yatınca daha çok içeri akıyor sabah yada bazen sabaha karşı boğazım kötü oluyor balgam birikiyor öğürerek çıkartmaya çabalıyorum boğazım tahriş olmuştu ki sün gece midemde reflü çıktı gebelikte oda mide asitim yukarı ağzıma kadar çıktı iyice boğazımı mahvetti şuanda bile midemin asiti çıktı boğazımı kavuruyor kezzapla yanmış gibi yanıyor acıyor boğazım ıhlamur içiyorum biraz yumuşatıyor ama sürekli balgam akıntı boğulcak gibi hissediyorum mide midem feci yakıyor boğzımı ölüyorum dünden beri nolur bir çözümü olan yazsın yoksa dr.a gidicem kbb belki ilaç bişi verir son haftalarda kullanılacak bişi.

Kızlar benimde önce burnum aktı biraz dışarı ama sonra şuanda içeri akıyor genzime gece yatınca daha çok içeri akıyor sabah yada bazen sabaha karşı boğazım kötü oluyor balgam birikiyor öğürerek çıkartmaya çabalıyorum boğazım tahriş olmuştu ki sün gece midemde reflü çıktı gebelikte oda mide asitim yukarı ağzıma kadar çıktı iyice boğazımı mahvetti şuanda bile midemin asiti çıktı boğazımı kavuruyor kezzapla yanmış gibi yanıyor acıyor boğazım ıhlamur içiyorum biraz yumuşatıyor ama sürekli balgam akıntı boğulcak gibi hissediyorum mide midem feci yakıyor boğzımı ölüyorum dünden beri nolur bir çözümü olan yazsın yoksa dr.a gidicem kbb belki ilaç bişi verir son haftalarda kullanılacak bişi.

Mrb ınzar 5.5 ay olmuş yazalı ama insallah cvp verirsin bu arada dogum yapriysan gecmis olsun ve yavrunla ailenle mutlu mesut yasamani dilerim...bende 25 haftalık hamileyim ve uzun suredir geniz akıntım ve boğazımda balgam birikimi oluyor..ve cıkartamıyorum..prof.dahi cıktım ama hic gecmedi .senin gectimi gectiyse ne kullandın..bu insanı deli ediyor özellikle hamileysen ve insan korkuyor balgami cikaramayinca.cvp verirsen sevinirim ..simdiden tesekkurederim..

Mrb ınzar 5.5 ay olmuş yazalı ama insallah cvp verirsin bu arada dogum yapriysan gecmis olsun ve yavrunla ailenle mutlu mesut yasamani dilerim...bende 25 haftalık hamileyim ve uzun suredir geniz akıntım ve boğazımda balgam birikimi oluyor..ve cıkartamıyorum..prof.dahi cıktım ama hic gecmedi .senin gectimi gectiyse ne kullandın..bu insanı deli ediyor özellikle hamileysen ve insan korkuyor balgami cikaramayinca.cvp verirsen sevinirim ..simdiden tesekkurederim..

canım ben cıkartıyordum lavaboda ama yetmiodu akıodu hep en son KBB gittim antibiyotik verdi sınuzitmiş bnım. bna başka bir ilaç daha verdi öle düzeldim.
ıstnbuldamısın bilmiyorum ama bn esenler medipolde KBB gitmiştim ilaç ismi hatırlamıyorum. Ayrıca iyi dileklerin için tşk ederim sağlıkla bebeğini aL kucağına inşAllah :-)

X