canım ılgın ve cevabın ıcın cok tesekkur ederım.canım benim de muhabbet kuşum var..
herhangi bir zararı yok..bana olmadı en azından..
kaldıki bizimki çok pasaklı bi kuş.sürekli silkelenir kanatlarını çırpar..hep ağzımızın dibindedir..
sende de bir sorun olacağını sanmıyorum..
canım doktoruma dıger kontrolumde mutlaka danısıcam.tesekkur ederım.canım bence doktoruna danışmalısın sana en iyi cevabı o verir.. bence bebeğin bulunduğu odada durması pek hoş olmaz diye düşünüyorum.. çünki onların incecik görünmeyen tüyleri havada ucabiliyor Allah korusun dikkatli olmak lazım. bence doktoruna danış...
ılgın ve cevabın ıcın tesekkur ederım canım.Merhaba,
12 haftalık hamileyim. Evimizde kedimiz var.doktorum sürekli veteriner kontrolünde, aşıları tam olan, dışarı çıkmayan ve sadece özel kedi maması yediği için kedinin bile zararı olmayacağını söyledi. Bence kedi için bile böyle söylediğine göre senin muhabbetin zararı olacağını zannetmiyorum.
Merhaba,
12 haftalık hamileyim. Evimizde kedimiz var.doktorum sürekli veteriner kontrolünde, aşıları tam olan, dışarı çıkmayan ve sadece özel kedi maması yediği için kedinin bile zararı olmayacağını söyledi. Bence kedi için bile böyle söylediğine göre senin muhabbetin zararı olacağını zannetmiyorum.
canım cevabın ve ılgın ıcın tesekkur ederım.doktorun cok mantıklı konusmus.Benim kocaman ve tüylerini yolan bir gri papağanım var:1shok:Ev her gün süpürülmesine rağmen tüyleri sürekli havada. Doktoruma bunları anlattım. "Şimdiye kadar seni hasta etmemiş olan hayvan düzenini değiştirmediğin sürece yine hasta etmez" dedi. Yani dışarıya çıkmasına, başka canlılarla temas etmesine izin vermeyeceksin, onun hastalıklarını da sıkı takip edeceksin, o şekilde hiçbir problem olmaz sıkma canını
tesekkurler canım cevabın ıcın.eşim tam bir kuş hastası ben ise kedi ama malesef sokaktaki pisicikleri beslemekle yetiniyorum gördüğüm an direk kucağıma alıp seviyorum pis çamurlu kirli umursamadan elimden geldiğincede yemek veriyorum onlar yerken ben huzur buluyorum sanki..evimizde ise 20 tane kanarya var onların ayrı bir odası var tabi balkonu pimapenle kapatık yaptık 35 haftam bitti ve yapılan testlerde çok şükür hayvanlarla temasımdan dolayı bi sorun çıkmadı korkma bence..
anladım canım.hayır canım evimde o sıra köpeğim vardı ve doktorum köpek için toksoplazma testini istiyorum eğer bi sorun varsa bu testte çıkıcak demişti testte bir sorun çıkmadı fakat benim ilk 4 ayım kanamalı geçtiği için sürekli yatmam gerekiyodu eşim işteydi ilgilenemediğim için vermek zorunda kaldım
evde hayvan besliyorum dersen hemen testi yapıyorlar zaten bırak köpeği kuşlar için bile yaptılar..
anladım canım.
doktoruma dıger kontrolumde soyleyecegım bende toksoplazma testınden yptırmak ıstıyorum.
ınslalah bırseycıkler cıkmaz.kaydirigubbakcemile
altunhancım gercekten ıcımı ferahlattın cok tesekkur ederım canım.benim hayvanlarla iç içe olduğum kadar kimse olamaz sanırım sokak kedisi köpeği hiç farketmiyo bende bişey çıkmadıysa korkma sende hiç çıkmaz :) ama dikkatli olmak lazım tabi önemli sonuçta yaptır o testi için rahat etsin..
elıf dedıgın gıbı sadece hayvanlardan degıl meyve ve sebzeden bıle gecıyor.bu arada arkadaşlarında bahsettiği gibi toxoplazma virüsüne dikkat!!! Aman Allah korusun.. ki sadece hayvanlardan değil çiğ et pastorize edilmemiş süt ve süt ürünleri,iyi yıkanmamış sebze meyve vs dikkat edin... ben hamile kaldığımda terrier cinsi köpek besliyordum çok korkmuştum ve başkasına verdim