Evim 4+1,bende 29 haftalık hamileyim,üstelik birde arkasını topladığım bir kızım var.
Bende zorlanıyorum yalan yok ama olduğu kadarıyla idare ediyorum ki benim eşim asla temizlik vs yapmaz. İstesem der ki tamam çağır temizlet. Ağır falan kaldırtmaz,ne yemek varsa yer sorun etmez ,asla şunu yap bunu yap demez ev işime karışmaz,kendi giysilerini asar,kirlilerini sağda solda bırakmaz,giyinme odasını kendi düzenler ama asla eline süpürge alıpta ev temizlemez. Ben öyle kabul ettim eşimi.
Ha cağıriyorum 2 haftada bir evi temizletiyorum çünkü cam,kapı,dolap vs silmiyorum. (Önceden de silmezdim) Haftalık al diyor eşim ama oda beni yoruyor,akşama kadar pert oluyorum ayakta oda oda gezerken,ne kadar iş yapmamak için çağırsam da yine yorucu oluyor benim için.
Ramazan bitene kadar kendim hallederim diye düşünüyorum,ramazandan sonra büyük temizlik yaptırırım,sonra zaten doğum yaklaşıyor.
Kendi adıma hafif işler yapıyorum,Bugün koltuk vs cekmeden evi süpürüp viledayla sildim,klozeti yıkadım,hatta lavabo ve lavabo tezgahını ciflemedim,temizlik icin ıslak mendiller varya onlarla sildim geçtim,bu kadar.
Öyle dip köse girmiyorum yani.
Olduğu kadarıyla hallediyorum.
Sizde kendinizi yıpratmayın,kimseyi de örnek almayın bu konularda. Çok titiz insanlar vardır muhakkak ama sosyal medyada genel anlamda herşey gösteriş. Kime ne faydası varsa onuda anlayabilmiş degilim o boy boy temizlik fotoğraflarının.