- 1 Mayıs 2018
- 95
- 169
- 8
- 31
- Konu Sahibi Sismankofte
-
1+0 stüdyo daire için mi bu depresyon ?
eşyaları azaltarak minimalizme yönelseniz ruhunuz ferahlarEv kucuk oda degistirme imkanim yok alan dar olunca daha da goze batiyor hersey
Zaten camasir, utu isi oldugu gibi bende ufak tefek isler de cikiyor her hamilelik maalesef bir degil normalde canim cok pektir, kolay kolay sikayet etmem yatmaktan bos bos durmaktan hic hoslanmam ama yapamiyorum isteyanlış anlamayın da 1 oda için mi bu kadar söyleniyorsunuz.
bir elektrikli süpürge iyisinden ama bütün kıl tüy toplar. bir de vileda bitti gitti.
ben sizin abarttığınızı düşünüyorum.
ben 8-17 çalışıyorum hamileliğimde de kronik bir başağrım vardı. ama 3+1 evimi temizlerdim de yemeğimi de yapardım.
evet her hamilelik bir değil ama yine de abartı buldum
yahu eviniz stüdyoymuş onu da temizleyemiyorsanız yuh gerçekten. eşiniz silip süpürüyormuş. iki kişinin bulaşığını da bi zahmet yıkayıp kaldırın. her gün küvet silmek zorunda değilsiniz. 15 günde bir temizlikçi alın çok rahatsızsanız. 16 yaşındaki görümceniz gelip sizin evinizi temizlemek zorunda değil. neden bu yardım beklentisi.? ablam 3 senedir evli. taşınma harici evini temizlediğini hatırlamıyorum ki bir de 2 yaşlarında yeğenim var. evi 3+1. o bile ablam olmasına rağmen benden yardım istememişken sizin lise çağındaki görümceden yardım beklemeniz çok ilginç.
Beklentiler karsilikli iste ben onlarin her isine kosustururken suan yapamayacak durumdayim yardimci olsalar kimse birsey kaybetmez zaten yapabilsem 1 2 gunde heryer piril piril olur
buraya evlendikten sonra tasindim cok fazla arkadasim yok ve suan maalesef maddi olarak bir temizlikci alabilecek durumda degilim
Zaten birini alsam kimseden birsey beklemem
Bebek dogunca ne yapacaksiniz hele ki 1+0da?
Yanlis yazmisim normal dogum diyecektimSezeryandan sonra toparlanmak dağ zor asıl normal Doğumda daha çabuk toparlanırsın. Annen baban gelmesin zaten boşver öyle anne baba gelse bile seni daha çok strese sokar sen eşin bebeğin bir düzen kurarsınız. Temizlik yada maddi şeyler için üzülme olduğu kadar de geç. Sağlıkla kucağına almanı diliyorum bebeğini en önemlis o eşya temizlik ev hepsi boş hatta anne baba da boş kendi çocuğun olunca anlıycaksın. Kimse senden ve bebeğinden değerli değil herşeyi yapabilirsin istedikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?