• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte enfeksiyon ve rahim yumuşaması yasayan varmı?

burcuuu

O 62 kg geri gelecek :)
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
6.173
57
163
Merhaba kızlar, 25 hafta 2 günlük hamileyim,geçen hafta kasık ağrısı nedeniyle doktora gittim, kan ve idrar tahlili ve vajinal muayene yapıldı,idrarda ve vajinada enfeksiyon varmış, rahim ağzı yumuşak dedi,riskli gebelikmiş sürekli yatacaksın dedi,sadece wc için kalk dedi, 3 ilaç verdi biri düşük önleyici Nidilat bunu 6 saatte 1 alıyorum,diğeri antibiyotik oda enfexia, öbürü vajinaya sırınga gibi bi aletle sıkılan bi kremdi , şimdi sürekli yatıyorum,benimle benzer bir durum yaşayan varmı aranızda?Rahim yumuşaması düzelebilen birşeymi?

canım çok geçmiş olsun rahim yumuşamasını ilk kez duydum allah yardıncın olsun hayırlısı ile kucagına almayıda nasip etsin

geçmiş olsun canım ama o şırınga gibi şey kullanılır mı acaba bir prospektüsü oku istersen.bana da dr vermişti okudum gebelikte elle yapılmalı yazıyordu.sana bakacak biri var mı?

geçmiş olsun canım ama o şırınga gibi şey kullanılır mı acaba bir prospektüsü oku istersen.bana da dr vermişti okudum gebelikte elle yapılmalı yazıyordu.sana bakacak biri var mı?

Sagol tatlım,doktor şırıngasını çok derine itmeden yavaşça yerleştir diye tembihledi,bi sorun çıkmadı ama açıkçası bi fitil falan verseydi daha memnun olucaktım ,annem geldi sağolsun hiç yerimden kalkmıyorum şimdi herşeyi o getiriyo yemek falan,hatta saçımı falan bile ben yatarken yıkıyo kadıncağız napalm idare ediyoss

bendede mantar enfeksionu cikdi 30+5gunlugum,doktorum doguma kadar ilaclarimi duzenli sekilde almami ve fazla hareket etmememi stembihledi,benim kullandigim ilac fitilseklinde olanlardan,insallah sorunsuz atlatirim su 10 hafdayida,

bendede mantar enfeksionu cikdi 30+5gunlugum,doktorum doguma kadar ilaclarimi duzenli sekilde almami ve fazla hareket etmememi stembihledi,benim kullandigim ilac fitilseklinde olanlardan,insallah sorunsuz atlatirim su 10 hafdayida,

inş. canım,senin doğuma az kalmış bak ne güzel,30. haftadan sonra doğsada sorun olmuyormuş duyduğum kadarıyla,inş. sağsalim kavusuruz bebişlere :Saruboceq::Saruboceq:

Back
X