• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Dikkat Edilmesi Gerekenler

Evli_Mutlu_Huzurlu

Rabbim, kavuştur bizi...
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
1.463
9
46
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum, sadece istedik, denedik ve bekliyoruz. 2 gündür çok hastayım ve ilaç almaya korkuyorum. Nelere dikkat etmem gerekiyor. İlaç almamın bir sakıncası olur mu ?

Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler...

bence emin olmadan ilaç alma sonra pişman olmayasınn.. ağır kaldırmamaya çalışırsın.. ve adettin geçtiyse kısa sürede kan testi yaptır..

:) inşallah hamilesindir canım ama ilaç kullanmayı bırak ben kan ilaçlarımı bile bırakmıştım doktor kullan deyince devam ettim. ama kendini çokta sıkıntıya sokma . ben çok korudum galiba düştü bebeğim. kan gelince yataktan kalkmadım 1 hafta ama olcakla ölceğin önünde durulmuyor yattığım halde kan geldi hemde artarak. ağır kaldırma ilaç içme ve gidip kan testi yaptır kesinleşsin.

Aslında daha çok yeni. Adet günüme daha var. Hastaneye gitmek zorunda kaldım. Serum taktılar. Doktora söyledim ona göre ilaç eklediler serumun içine. Umarım bişey olmaz.

Aslında daha çok yeni. Adet günüme daha var. Hastaneye gitmek zorunda kaldım. Serum taktılar. Doktora söyledim ona göre ilaç eklediler serumun içine. Umarım bişey olmaz.

sizde hamilelik şüphesi varsa hemen kan testi yapmaları gerekiyor hastanede aklınızda bulunsun...
ben birkere baş ağrısından komalık oldum ve tomografiye girmem gerekliydi hamilelik şüphesi olabilir dediğimde kan testini bekledim o halde tam 2 saat hiçbir tedavi uygulanmadan...

Back