Hamilelikte cmv enfeksiyonu gecirdim bebegimi kaybettim

Evet birdaha bu sekilde olmasi gerekiyor ama once sanirim toparlanmaliyim

Cok gecmis olsun rabbimden dilegim kimsenin basina gelmemesi benim basimda ikince rabbim sana bir tanede versinin kazasiz belasiz insallah allah kimseyi evlat acisiyla sinamsin :-( :' -(

Allah dayanma gücü versin cennette kavuştursun. çok zor çok acı, yaşamayan bilemez, yaşayan inanamaz. Allah sabır versin hepimize

eylül 2015 hayatımın aydınlığıyken karanlığı oldu. bebeğimi eylülde kucağıma aldım, ve yine eylülde kucağımdan aldılar, doymadım ben kızıma doyamaadım....

Can'ım benim seni o kadar yürekten hissediyorum ki bende sağlıklı bebeğimin 5. Ayında çatal muayemde erken doğduğunu öğrendim
Şimdi raporlar vs bir kadın dr la dertleştik aslında hamilelik 9 ay sürdürmek çok zor dedi
Dur şu testi de yapalım sağlan olsun diye eklerken benim gözüm doldu bişey oturdu içime de gitmiyor
Yaram kanıyor ben de çok özledim
Konuşuyordum onla
biz kadınların ne kutsal bir görevi var.

Bizimde kucaklarimiz dolsun saglikli sihhatli bebeklerle ama kimse anlamiyor anlayamazda Rabbim yardimcimiz olsun Ben pazari iple cekiyorum mezarina gidicem melegimin

Bizimde kucaklarimiz dolsun saglikli sihhatli bebeklerle ama kimse anlamiyor anlayamazda Rabbim yardimcimiz olsun Ben pazari iple cekiyorum mezarina gidicem melegimin
Benim 1.5 yıl oldu gidemiyorum
Yüzleşmek istemiyorum

Başın sağolsun Can'ım. Melek annesisin. Ortak acımız var. 40 haftalık bebeğimi kaybettim . Doğumu beklerken kalp atışları durdu ölü doğum oldu. Bütün herşeyi öylece kala kaldı. Nasip böyleymiş . Acının tarifi yok .
Rabbim ahirette şefaatçimiz eylesin yavrularımızı inşallah

Allah ım ikincisiyle sevindirsin anneminde başına gelmiş

Benim de hazirladigim hersey kaldirildi rabbim SAbir versin

Cok cok gecmis olsun Allah sabirlar versin.nasibi o kadarmis hersey Allahtan napican kardesim.banada tedaviden once bir takim testler istedi ama cmv nedir onu bilmiyorum hatirlamiyorum yapildimi diye.

Ayy çok üzüldüm rabbim sabır versin , iki hafta sonra kontrolum var soracağım ilk şey bu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…