- Konu Sahibi melekannesi06
-
merhaba ne hayallerle gecirdigim hamileligimde ilk once bebegimde gelisim geriligi basladi ilk bir hafta sonra Iki hafta Bacak ve kafasi icin Geri dediler Daha sonra bagirsaginda parlaklik gorduler Ben hep Allaha sigindim ozel Hastane cmv enfeksiyonu var hic demedi bana Her gittigimizde takip edilcek dedi olayin ciddiyetini solemedi onlarda bilmiyorlardi ama uzerindede durmadilar Ben hep gecicek umudu lie hamileligime decamp ettim cmv hayatimda hic duymadigim birseydi etrafimdaki herkez ozel hastane para kazanmak icin belkide soluyorlar dedi birde depleted hastanesine gitmemi solediler bende gittim beni muane Eden Doctor senin yuksek riskli gebelik bolumune gitmen gerekiyor dedi ve yonlendirdi birseylerin ciddiyetini o zaman anladim yani 30. Haftamdaydim y.r gebelik bolumu be bebegimde beynindede division birikimleri ventrumegali oldugunu soledi be begin ozurlu olacagni soledi Dunyam basima yikildi buzamana Kardan neden gelmedin vs. ama gitseydimde yinede kiyip aldiramazdim nasil kiyabilirim bircana etrafimdaki herkez klasik filancaya da solediler saglikli dogdu hep olumlu dusunmeye devam ettim Sakat olsada bakarim kabulum Allahtan gelene dedim ama yine cmv den bahseden olmadi taki kontrol icin 32 haftamda doktora Gidene kadar beni dirk dogma aldiramazdim bebegimde cmv bende cmv enfeksiyonu oldugunu bebegimde beyin karacigerin hasar gordugu solendi 18 gun yogun Bakimin ardindan bebegimi kaybettim yasadigim acinin tariff yeryuzunde yok kimseye hicbiseyi suclucak gucumde yok burden tum bebek isteyenlere sesleniuorum Lutfen oncesin de doktora bu testleri yaptirin CMV Cok tehlikeli hafife almayin Ben yandim siz yanmayin
Başınız sağolsun Allah sabırlar versinmerhaba ne hayallerle gecirdigim hamileligimde ilk once bebegimde gelisim geriligi basladi ilk bir hafta sonra Iki hafta Bacak ve kafasi icin Geri dediler Daha sonra bagirsaginda parlaklik gorduler Ben hep Allaha sigindim ozel Hastane cmv enfeksiyonu var hic demedi bana Her gittigimizde takip edilcek dedi olayin ciddiyetini solemedi onlarda bilmiyorlardi ama uzerindede durmadilar Ben hep gecicek umudu lie hamileligime decamp ettim cmv hayatimda hic duymadigim birseydi etrafimdaki herkez ozel hastane para kazanmak icin belkide soluyorlar dedi birde depleted hastanesine gitmemi solediler bende gittim beni muane Eden Doctor senin yuksek riskli gebelik bolumune gitmen gerekiyor dedi ve yonlendirdi birseylerin ciddiyetini o zaman anladim yani 30. Haftamdaydim y.r gebelik bolumu be bebegimde beynindede division birikimleri ventrumegali oldugunu soledi be begin ozurlu olacagni soledi Dunyam basima yikildi buzamana Kardan neden gelmedin vs. ama gitseydimde yinede kiyip aldiramazdim nasil kiyabilirim bircana etrafimdaki herkez klasik filancaya da solediler saglikli dogdu hep olumlu dusunmeye devam ettim Sakat olsada bakarim kabulum Allahtan gelene dedim ama yine cmv den bahseden olmadi taki kontrol icin 32 haftamda doktora Gidene kadar beni dirk dogma aldiramazdim bebegimde cmv bende cmv enfeksiyonu oldugunu bebegimde beyin karacigerin hasar gordugu solendi 18 gun yogun Bakimin ardindan bebegimi kaybettim yasadigim acinin tariff yeryuzunde yok kimseye hicbiseyi suclucak gucumde yok burden tum bebek isteyenlere sesleniuorum Lutfen oncesin de doktora bu testleri yaptirin CMV Cok tehlikeli hafife almayin Ben yandim siz yanmayin
Sagol cnm gorumcemin de ilkti acınızı hiç bisey dindirmez ama inşallah zamanla hafifler
Kimi suclayim bu testi yapmayan ozel hastaneyimi canimin canini topraga verdim ne fayda Rabbime havale ettim
Eski Ben yapar evet ama evlat acisi ole zor ki birak mahkemeyi mrb demeye gucum kalmadiMahkemeye niye vermiyorsunuz hastaneyi? Mahkeme sorsun bi bakalım 32. haftaya kadar akılları neredeymiş? Mühürlensinler de görsünler dünya kaç bucak
Eski Ben yapar evet ama evlat acisi ole zor ki birak mahkemeyi mrb demeye gucum kalmadi
Allah kucağını doldursun tez zamanda inşallah.Kimi suclayim bu testi yapmayan ozel hastaneyimi canimin canini topraga verdim ne fayda Rabbime havale ettim
Çok uzuldummmerhaba ne hayallerle gecirdigim hamileligimde ilk once bebegimde gelisim geriligi basladi ilk bir hafta sonra Iki hafta Bacak ve kafasi icin Geri dediler Daha sonra bagirsaginda parlaklik gorduler Ben hep Allaha sigindim ozel Hastane cmv enfeksiyonu var hic demedi bana Her gittigimizde takip edilcek dedi olayin ciddiyetini solemedi onlarda bilmiyorlardi ama uzerindede durmadilar Ben hep gecicek umudu lie hamileligime decamp ettim cmv hayatimda hic duymadigim birseydi etrafimdaki herkez ozel hastane para kazanmak icin belkide soluyorlar dedi birde depleted hastanesine gitmemi solediler bende gittim beni muane Eden Doctor senin yuksek riskli gebelik bolumune gitmen gerekiyor dedi ve yonlendirdi birseylerin ciddiyetini o zaman anladim yani 30. Haftamdaydim y.r gebelik bolumu be bebegimde beynindede division birikimleri ventrumegali oldugunu soledi be begin ozurlu olacagni soledi Dunyam basima yikildi buzamana Kardan neden gelmedin vs. ama gitseydimde yinede kiyip aldiramazdim nasil kiyabilirim bircana etrafimdaki herkez klasik filancaya da solediler saglikli dogdu hep olumlu dusunmeye devam ettim Sakat olsada bakarim kabulum Allahtan gelene dedim ama yine cmv den bahseden olmadi taki kontrol icin 32 haftamda doktora Gidene kadar beni dirk dogma aldiramazdim bebegimde cmv bende cmv enfeksiyonu oldugunu bebegimde beyin karacigerin hasar gordugu solendi 18 gun yogun Bakimin ardindan bebegimi kaybettim yasadigim acinin tariff yeryuzunde yok kimseye hicbiseyi suclucak gucumde yok burden tum bebek isteyenlere sesleniuorum Lutfen oncesin de doktora bu testleri yaptirin CMV Cok tehlikeli hafife almayin Ben yandim siz yanmayin
Evet doğduğunda direk kuveze aldılar pisliğini yedi dediler sadce snra üniverste ye sevk ettiler ciğerleri mahvolmuş ben yanında kalmıştım doğumda nst de sinyal verdi iki kere doktor geldi bi kere hemen sezeryana alabilirim dedi ama almadı sabh 10 da yatırdılar gece 3 te doğum yaptı suni sancıyla ben doktor ihmali diyorum hiç bisey yoktu doktor hep iyi herşey diyip durmustuDoğumdan kırk gün sonra mı kaybetti bebeğini görümceniz? Sebep neymiş peki?
Tesekkurler Allah razi olsunrabbim yüreğini ferahlatsın, sabrını en güzel şekilde versin.
inşallah vücudunu ve ruhunu toparladıktan hemen sonra kucağına bebeğini aratmadan konduruverir..
Installation saolun Ben yandim baskalari diktat etsin cevrenize. Soleyin herkez bilinclensinÇok uzuldummAllahım bı daha yaşatmasını ınsallahh (
Insallah saolunAllah kucağını doldursun tez zamanda inşallah.
Ankaradasınız galiba
Burdan olmasa da özelden hastanenin adını öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?