- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
- Konu Sahibi melekannesi06
Başınız sağolsun. Allah sağlıklı evlatlar versin. Acınız dinsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun ihmal etmeyin etrafinizi bilinclendirin anlatin lutfenAyy çok üzüldüm rabbim sabır versin , iki hafta sonra kontrolum var soracağım ilk şey bu olacak
Insallah aminBaşınız sağolsun. Allah sağlıklı evlatlar versin. Acınız dinsin inşallah
Ilk firsatta sorun lutfenCok cok gecmis olsun Allah sabirlar versin.nasibi o kadarmis hersey Allahtan napican kardesim.banada tedaviden once bir takim testler istedi ama cmv nedir onu bilmiyorum hatirlamiyorum yapildimi diye.
Haftaya sali randevum var sorucam o gun tesekkurler.Ilk firsatta sorun lutfen
Cmv bir virus ozellikle cocuklardan geciyor yenidogan ve hamileler icin tehlikeli hamile kalmadan test yaptirip baktirilmasi gerekiyor cunku eger hamilelikten once bu enfeksiyonu gecirdiyseniz sikinti yok cunku vicut bagisiklik kazaniyor ama ilk Hamilelikte esnasinda gecirdiyseniz bebek bund an etkileniyor ozellikle beyin Dalak karaciger yani hamileler icin Cok tehlikeli Ben ilk kez hamileligim esnasinda bu enfeksiyonu gecirmisim ve bebegimde ciddi problemlere yol acti beyinde sivi birikimi gelisim geriligi vs ve sonuc melegim ellerimden uctu gitti lutfen herkezi bilinclendirin bu konudaozel
Hastane cmv enfeksiyonu var hic
demedi bana Her gittigimizde takip
edilcek dedi olayin ciddiyetini
solemedi,
bunun için aşımı yapılması gerek cmv açılımı ne? Yanı manası?
Geçmiş olsun, umarım tekrar hamile kalıp bebeğinizi kucağınıza sağlık bir şekilde alırsınız ,allahtan ümit kesilmez
Cnm herkesin farklı alan da veren de Rabbim metanetli olmak lazım bu da bizim sınavımız büyütüp şehit veren analar ne yapsınNe gib Sorunun var canim
Insallah burgundy bizde saglikli sihhatli bebeklerimizi aliriz kucagimizaCnm herkesin farklı alan da veren de Rabbim metanetli olmak lazım bu da bizim sınavımız büyütüp şehit veren analar ne yapsın
Allah ım bu dünyanın meyvesini bize de tattırır inş
Birde insan neyi çok isterse onla sınanır
ozel
Hastane cmv enfeksiyonu var hic
demedi bana Her gittigimizde takip
edilcek dedi olayin ciddiyetini
solemedi,
bunun için aşımı yapılması gerek cmv açılımı ne? Yanı manası?
Geçmiş olsun, umarım tekrar hamile kalıp bebeğinizi kucağınıza sağlık bir şekilde alırsınız ,allahtan ümit kesilmez
Saol canim Allah razi olsun hic farketmedim hamileligimde Belirti gostermedi hic bride her ay kanima baktirdim troitim oldugu icin ama ozel Hastane hic buna bakmadi bin pismanim devlet hastanesine gitmedigim icinucuk virusu diye geciyor, bunyede barindigun farkinda bile olmayabilirmis insan.. vucut sivisi yoluyla geciyormus, cis kakali bez,oyuncak, cinsel iliski..
saglikli bireyi etkilemezmis bunyesinde olsa bile ama ozellikle hamile ve yenidoganlar icin tehlike yaziyor..
konu sahibi arkadasim, Rabbim sabir versin yuregindeki atesi dindirecek saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
basin sagolsun
Amin cnm benim herşeyin hayırlısıInsallah burgundy bizde saglikli sihhatli bebeklerimizi aliriz kucagimiza
Saol canim Allah razi olsun hic farketmedim hamileligimde Belirti gostermedi hic bride her ay kanima baktirdim troitim oldugu icin ama ozel Hastane hic buna bakmadi bin pismanim devlet hastanesine gitmedigim icin
Insallah Rabbim herşeyin hayırlısını versin çok zor evet ama üç günlük dünya inşallah kızımla cennetinde buluşuruzhamilelik oyle bisey ki.. iyi doktora denk gelmek, tabi bide Allahin takdiri..
bnmde vucudumda inanilmaz kasinti baslamisti 35. haftada,ozellikle el ve ayak icimde, doktoruma soyledim normal boyle seyler dedi..
devlete gittim meger karaciger enzimlerim tavan yapmis, acilen doguma aldilar, salgiladigim safrayla kizimi oldurebilirmisim kontrole gittim dogumum baslatildi, doktor ihmalinden bnmde cigerim yanabilirdi.
Rabbim gonlunu genisletsin, kuzunu sana sefaatci eylesin, tez vakitte kucagini doldursun insallah
Amin inşallah canım saolAllah sabır versin.Bir kapıyı kapatan rabbimiz on kapıyı açar sen yine de şükret ve dualarına devam et.
Başınız sağolsun dünden beri ağlıyorum ztn gorumcem 40 günlük bebeğini kaybetti dün acınız çok büyük ama Rabbim bizim için en hayırlısını bilir inşallah zamanla hafiflicek
Cok aci
Allah yardimciniz olsun.
Sabirlar diliyorum [/QUOT
Teşekkürler
Amiin Allah razı olsun çok zor çokCok aci
Allah yardimciniz olsun.
Sabirlar diliyorum