- 30 Mart 2022
- 5.206
- 2.950
Son cümlene 100 puangrrçekten öyle gidiyosun doğru düzgün doktor yok hep asistan, bebeğimin burun kemiği küçük çıktı buna rağmen asistan doktor baktı. Bride rica ettim, karnımda batmalar olduğu için randevu almıştım ama iptsl edilmiş bakar mısınız diye karnındaki batmayla ultrasonun ne ilgisi var ki diyor. Geçen bir doktor rica rttiğimde bakmıştı asistanlardaki hava da doktorlarda yok
Öğrendiniz mi cinsiyeti merak ettimHyr canım en az 2 haftam var benim öğrenmek icin
Hayır öğrenmedim dahaÖğrendiniz mi cinsiyeti merak ettim
Benim kızım olacakmisBenimde aynı bende merak ediyorum
Bende hep bu şekilim tatlı soğuk şeyler canım istiyor daha, çokBende aynıyımama ben çikolata sevmiyorum hamileligimde sürekli yemek istiyorum böyle canım sürekli dondurma cekiyo o da soğuk diye hani acıyı çok severdim yiyesim bile gelmiyo
Ayyy çok sevindim maşallah bende bugün gidicem doktoraBenim kiz
Benim kızım olacakmis
Yeme içmeyle hiç alakası yokArkadaşlar 8 haftalık hamileyim ilk gebeliğin canım soğuk tatlılar birde kavun meyveler canım istiyor sizce cinsiyet ne dır
Benimde kızım olacak öğrendim cinsiyetiYeme içmeyle hiç alakası yokdeli gibi hep tatlı yiyorum kızçem olcak
Erkekmi aceba canımBen aci tuzlu ve et diye ölüyorum yaaa
Cinsiyetide bilmiyorum henuz 17+3 teyim bugun ama kontrollerde bacaklarida acik duruyor ama pozisyonundan kaynakli gorunmuyor arasisanirim keyfine duskun olacak
Hayırlı olsun.Benimde kızım olacak öğrendim cinsiyeti