Cinsiyeti söylemiyorlar lütfen tahmin de bulunur musunuz

Arkadaşlar 17 haftalık hamileyim. devlet hastanesine gidiyorum kontrole. Ne zaman gitsem cinsiyeti belli mi desem henüz çok erken diyorlar bugün yine gittim çok erken annesi dedi doktor. Detaylı ultrason da öğrenebilir işim ona da 1 ay var hatta 1ay 1 hafta sanırım. Söylemedikçe merak saldı içimi 12-13 haftalıkken bi fotoğraf çekmiştim ekrandan onu paylaşacağım fikrinizi söyler misiniz acaba ?
Göbekten kılo aldıysan erkek ama yaygan bir göbegin varsa kız 😂 gerçekten bu hemen hemen dogru bir tespit

Devlet hastanesi konusunda çoğu yer gerçekten kötü .ama güzel işini düzgün yapanlarda var tabiki

Göbekten kılo aldıysan erkek ama yaygan bir göbegin varsa kız 😂 gerçekten bu hemen hemen dogru bir tespit

Devlet hastanesi konusunda çoğu yer gerçekten kötü .ama güzel işini düzgün yapanlarda var tabiki
Benim göbeğimde yayvan baya hiç anlaşılmıyor hamile olduğum 😆

Genelde kız olunca söyleyemiyorlar :) olur da bir “pipi” vardir, sonra görürüz, rezil olmayalım diye. Ben kızdan yana kullanıyorum oyumu. Sağlıkla kucağınıza alın.

Ya göbekten aldım 7 aylık gibi hamileyim o kadar öndeki utanıyorum 17 haftalık hamileyim demeye😂

Back
X