Hamilelikte cinsiyet

Dovjehcs

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
161
27
28
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim ilk gebeliğin canım soğuk tatlılar birde kavun meyveler canım istiyor sizce cinsiyet ne dır

Yesil erik ve Yesil elma yedim hamilelik baslarinda herkes eksi yedikce kiz dedi dunya tatlisi oglum olduyeme icme ile hic bir.ilgisi yok

Benim de ama cinsiyet ne olursa olsun razıyım merak, ediyorum işte
Bende aynıyım ama ben çikolata sevmiyorum hamileligimde sürekli yemek istiyorum böyle canım sürekli dondurma cekiyo o da soğuk diye hani acıyı çok severdim yiyesim bile gelmiyo

Bende meyve dondurma çok yedim. Dondurma genelde sade severim fakat gebe kaldıktan sonra limonlu çilekli şeftalili gibi mayhoş cesitlerden tükettim hep. Meyvelerin tümünden canım çekti ve yedim. Çoğunlukla tuzlu ekşi. Tatlıya dair hiç yemek istemedim hala yiyemem. Kızımız olacak allahin izniyle. Acı tatlı et ürünleri çektiğinde de erkek derler. Bu kista ile bakarsak kiz gibi sanki

İnşallah canım çok teşekkür ederim bende öyle soğuk tatlılar sütlaç dondurma gibi şeyler sulu meyveler canım istiyor ama 8 haftalığız cinsiyet te normal olarak merak ediyorum

İnşallah canım çok teşekkür ederim bende öyle soğuk tatlılar sütlaç dondurma gibi şeyler sulu meyveler canım istiyor ama 8 haftalığız cinsiyet te normal olarak merak ediyorum
Sütlaç dedin soğuk tatlılar dedin erkek olabilir. tabi yeme içme bağlı değil üstteki yazan arkadaş gibi tezler curuyebilir fakat şuan gebe olan bi arkadaşım erkek bekliyor ve deli gibi tatlı yiyo. Bi gün ben ballandira ballandira kızılcık yerken dur bende yiyeyim dedi zor yuttu bense sanki baklava yiyo gibi avuç avuç tükettim takipte olucam baya merak ettim

Sizin kızınız mi oldu kızılcık yediğiniz zaman larda

Senin bebeğin cinsiyeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…