Hamilelikte cinsiyet

Canım yediğinle belirtilerinle karnının şekliyle falan hiçbir ilgisi yok cinsiyetin. Eğer öyle olsa benimkinin ortaya kwrısık olması lazım canım bir şey çekmiyor ama hem tatlı yiyorum hem ekşi, karnım hiç yayılmadı sadece öne doğru büyüyor. 12.haftamda %65 erkek, 15.haftamda %70 kız dedler. Çarşamba günü yine gidicez bakalım ne olacak😂

Canım yediğinle belirtilerinle karnının şekliyle falan hiçbir ilgisi yok cinsiyetin. Eğer öyle olsa benimkinin ortaya kwrısık olması lazım canım bir şey çekmiyor ama hem tatlı yiyorum hem ekşi, karnım hiç yayılmadı sadece öne doğru büyüyor. 12.haftamda %65 erkek, 15.haftamda %70 kız dedler. Çarşamba günü yine gidicez bakalım ne olacak😂

Sonraki hafta dedikleri doğrudur büyük ihtimal kızdır hayırlısiyla kucağınıza almak Nasib olur inşallah benim de 24de kontrolüm var kesin dermiki doktor

Erkekse belli olur niye öyle demiş 3 hafta sonra:KK43: üzücü artık bebis kıyafeti almak nistiyorum🤣

12 haftalık bitti iki tane kızım var erkek olsun istiyorum ama Nasib tqbiki
Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder insallah, allah gönlünüze göre versin ama biz 3 kız kardesiz annen 2 tane yakın arkadaş doğuruyor sana, harika bir şey😂 Kız da olsa önemli olan sağlıklı olması.

Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder insallah, allah gönlünüze göre versin ama biz 3 kız kardesiz annen 2 tane yakın arkadaş doğuruyor sana, harika bir şey😂 Kız da olsa önemli olan sağlıklı olması.
Tqbiki öyle canım hayırlısı olsun kızda olsun isterim iki tane prensesim var çok şükür birde insanin en çok istediği olmaz derler belki bu bebeğim de kızdır haftaya kontrolüm var 13 haftalık olacak ozman büyük ihtimal doktorum söyler galiba

Valla bende tatlı ve et istemiştim oğlum oldu. Tatlılar için erkek eksiler için kız diyorlar büyük ihtimal erkektir

Noldu ne dedi 😁

Ya mhrs iptal etmiş randevumu sadece sonucu alabildim geçen hafta baktık diye bakmadı ultrasonla:KK43:
Devlet hastanesinde de bu gıcıklık var kimse kusura bakmasın. Sonra insanlar niye özele gidiyor🤦🏻‍♀️ ben sonuç almaya gittiğimde de bakıyor 1 hafta arayla bakmış oluyor. Ne yani eline mi yapışıyor doktorun
Hey Allahım ya

Devlet hastanesinde de bu gıcıklık var kimse kusura bakmasın. Sonra insanlar niye özele gidiyor🤦🏻‍♀️ ben sonuç almaya gittiğimde de bakıyor 1 hafta arayla bakmış oluyor. Ne yani eline mi yapışıyor doktorun
Hey Allahım ya
grrçekten öyle gidiyosun doğru düzgün doktor yok hep asistan, bebeğimin burun kemiği küçük çıktı buna rağmen asistan doktor baktı. Bride rica ettim, karnımda batmalar olduğu için randevu almıştım ama iptsl edilmiş bakar mısınız diye karnındaki batmayla ultrasonun ne ilgisi var ki diyor. Geçen bir doktor rica rttiğimde bakmıştı asistanlardaki hava da doktorlarda yok:KK70:

X