- 7 Şubat 2022
- 2.723
- 1.805
- 27
Aynen ters köşe yaptı canmAhahahah şaşırtmis sizinki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ters köşe yaptı canmAhahahah şaşırtmis sizinki
Öğrendiniz mi cinsiyetiBenimde aynı bende merak ediyorum
Hyr canım en az 2 haftam var benim öğrenmek icinSiz
Öğrendiniz mi cinsiyeti
Kaç haftalık hamilesin izHyr canım en az 2 haftam var benim öğrenmek icin
Canım yediğinle belirtilerinle karnının şekliyle falan hiçbir ilgisi yok cinsiyetin. Eğer öyle olsa benimkinin ortaya kwrısık olması lazım canım bir şey çekmiyor ama hem tatlı yiyorum hem ekşi, karnım hiç yayılmadı sadece öne doğru büyüyor. 12.haftamda %65 erkek, 15.haftamda %70 kız dedler. Çarşamba günü yine gidicez bakalım ne olacak
bana da kız gibi geliyo kesinlesmesini bekkşyoruz, kacıncı haftandasınSonraki hafta dedikleri doğrudur büyük ihtimal kızdır hayırlısiyla kucağınıza almak Nasib olur inşallah benim de 24de kontrolüm var kesin dermiki doktor
10+2Kaç haftalık hamilesin iz
Erkekse belli olur niye öyle demiş 3 hafta sonra üzücü artık bebis kıyafeti almak nistiyorumCanım yediğinle belirtilerinle karnının şekliyle falan hiçbir ilgisi yok cinsiyetin. Eğer öyle olsa benimkinin ortaya kwrısık olması lazım canım bir şey çekmiyor ama hem tatlı yiyorum hem ekşi, karnım hiç yayılmadı sadece öne doğru büyüyor. 12.haftamda %65 erkek, 15.haftamda %70 kız dedler. Çarşamba günü yine gidicez bakalım ne olacak
kız dendiğinde bakan asistan doktor bile değildi bide benim bebiş bağdaş kuruyordu tam görünmüyodu bacak arası boş gibiydi ama üç çizgiyi de göremedik bakalım çarşamba belli olurErkekse belli olur niye öyle demiş 3 hafta sonra üzücü artık bebis kıyafeti almak nistiyorum
12 haftalık bitti iki tane kızım var erkek olsun istiyorum ama Nasib tqbikibana da kız gibi geliyo kesinlesmesini bekkşyoruz, kacıncı haftandasın
Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder insallah, allah gönlünüze göre versin ama biz 3 kız kardesiz annen 2 tane yakın arkadaş doğuruyor sana, harika bir şey Kız da olsa önemli olan sağlıklı olması.12 haftalık bitti iki tane kızım var erkek olsun istiyorum ama Nasib tqbiki
Tqbiki öyle canım hayırlısı olsun kızda olsun isterim iki tane prensesim var çok şükür birde insanin en çok istediği olmaz derler belki bu bebeğim de kızdır haftaya kontrolüm var 13 haftalık olacak ozman büyük ihtimal doktorum söyler galibaAllah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder insallah, allah gönlünüze göre versin ama biz 3 kız kardesiz annen 2 tane yakın arkadaş doğuruyor sana, harika bir şey Kız da olsa önemli olan sağlıklı olması.
Hee anladım canım hadı bakalım az kalmiskız dendiğinde bakan asistan doktor bile değildi bide benim bebiş bağdaş kuruyordu tam görünmüyodu bacak arası boş gibiydi ama üç çizgiyi de göremedik bakalım çarşamba belli olur
Noldu ne dediCanım yediğinle belirtilerinle karnının şekliyle falan hiçbir ilgisi yok cinsiyetin. Eğer öyle olsa benimkinin ortaya kwrısık olması lazım canım bir şey çekmiyor ama hem tatlı yiyorum hem ekşi, karnım hiç yayılmadı sadece öne doğru büyüyor. 12.haftamda %65 erkek, 15.haftamda %70 kız dedler. Çarşamba günü yine gidicez bakalım ne olacak
Ya mhrs iptal etmiş randevumu sadece sonucu alabildim geçen hafta baktık diye bakmadı ultrasonlaNoldu ne dedi
Devlet hastanesinde de bu gıcıklık var kimse kusura bakmasın. Sonra insanlar niye özele gidiyor ben sonuç almaya gittiğimde de bakıyor 1 hafta arayla bakmış oluyor. Ne yani eline mi yapışıyor doktorunYa mhrs iptal etmiş randevumu sadece sonucu alabildim geçen hafta baktık diye bakmadı ultrasonla
grrçekten öyle gidiyosun doğru düzgün doktor yok hep asistan, bebeğimin burun kemiği küçük çıktı buna rağmen asistan doktor baktı. Bride rica ettim, karnımda batmalar olduğu için randevu almıştım ama iptsl edilmiş bakar mısınız diye karnındaki batmayla ultrasonun ne ilgisi var ki diyor. Geçen bir doktor rica rttiğimde bakmıştı asistanlardaki hava da doktorlarda yokDevlet hastanesinde de bu gıcıklık var kimse kusura bakmasın. Sonra insanlar niye özele gidiyor ben sonuç almaya gittiğimde de bakıyor 1 hafta arayla bakmış oluyor. Ne yani eline mi yapışıyor doktorun
Hey Allahım ya