Hamilelikte cinsellik

hermionepotter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
2.373
5.952
kızlar selam.
hamileyim, göbeğim çıkmadı henüz.
2 ayda bir kere birlikte olduk o da açıkçası yarı yamalak oldu korktuk.
doktor bi sakınca yok dedi.
sizde nasıl oldu hamilelikte cinsellik?

Edit: doktorum zaten sakınca yok dedi, benim merak ettiğim konum cinsel hayatınız nasıldı? Eskisine yakın mı? Yok gibi mi vb

Son düzenleme:
Genellikle ilk 3 ay önerilmiyor.
Bunun cevabı kişiden kişiye değişebilir. O yüzden ultrason muayenenizden sonra doktorunuza sormalısınız.
Bir de zaten eskisi gibi olmaması gerekir muhtemelen

bana doktorum ilk hamileliğimde haftada iki normal, 37. haftamdan sonra ise her gün olabilir doğumun kolay olur demişti.
şimdi tekrar hamileyim bu doktor da herhangi bir düşük riskin yok hamilelik öncesi gibi olabilir dedi. Tabi bu yorumlar senin ve bebeğinin sağlığına göre değişir bende herhangi bir risk yoktu. kontrollerinde sorun yoksa bir sakıncası olmaz.

Canım bende 11haftalık hamileyim doktora sordum serbest dedi ama bazı arkadaslarıma yasak koydu bazı arkadaslarım denedi kanama oldu en iyi doktorun bilir sormalısın

Bu konuda en doğru ve sağlıklı cevabı doktorun muayene ettikten sonra verecektir canım

kanamaniz yoksa, düşük tehlikeniz yoksa, yani genel olarak hamilelige veya sağlığınıza zarar verecek bir şey yoksa neden olmasın ki? öyle bir şey olunca da doktorlar zaten sormadan söylüyor.

iki hamileligimde de hamilelik öncesinden daha sık seviştik. sert olduğu da oldu, bir kez olsun kanamam olmadı. tabi her şey yolunda ilerleyen hamileliklerdi. hatta ilk bebekte sabah birlikte olduk, iki saat sonra sancılarım başladı ve çok hızlı sürdü doğumlarım. ben doğuma iyi geldiğini düşünüyorum

Aradığım yorum
Merak ettiğim şey buydu.
Ben zaten doktoruma sordum geçen gittiğimde, sakınca yok dediği için denedik ama ne bileyim gergindik ikimizde hem 2 ay geçti, hem hamilelik sanırım korktuk. Tamamlayamadık hatta.
Bunu merak ettim aslında, bizimki sanırım ilk olduğu için gergin geçti umarım gevşeriz bir an önce teşekkür ederim

rica ederim. hamileyken kardeş gibi olanlar da varmış -.^ bir de kafasını hissedip vazgecenler var, bilmiyorum 'onlar' kaç metre :c

biraz tahriş olmaya daha müsait oluyor gebelikte, kuruluk hissederseniz ekstra kayganlastirici kullanabilirsiniz, yoksa bir iki damla kanama olabilir. biz kayganlastirici kullanmadik, kanama da bir kez başıma geldi sadece

Biz kardeş gibiydik iki aydır
Ki yoğun bir seks hayatımız vardı depresyona girdim resmen
Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım bir de iki kat korkuyorduk hatta doktora “ilişki serbest mi?” Diye sormak 10. haftada aklıma geldi o derece
Kafasını hissetmek de şov biraz ama bilemeyeceğim

Karnın şişip rahatsız olana kadar rutin seyrinde devam edebilirsin. Doktor risk görürse uyarır. Ben ne zaman bıraktığımızı hatırlamıyorum ama muhtemelen doğuma 6 hafta varkendi. Doğumdan önceki gece birlikte olan da var. Hatta 38den sonra doğum başlasın diye daha sık birlikte olan arkadaşım da var. Bünyenize bağlı, risk yoksa istediğiniz kadar devam. Karnınıza çok baskı olduğunu düşünürseniz üstte devam edersiniz

Ben oğluma hamileyken doğuma 15gün kala ilişkiye girmiştim sonuc olarak ertesi gün doğurdum doktor aksini söylemediği sürece konforu bozmadan devam edilebilir bence

32. Haftamdayım..
8. Haftadan beri devam ediyoruz ilk zamanlar korktum ama doktorum sorun yok devam edeblrsn dediği için hiç bırakmadık tek fark hafta da 3kere oluyordu gebelikten önce şuan en az 1 maksimum 2 şeklinde.. O da yine hamilelgn vermiş olduğu hareket edememe skntisi dönerken ederken zor oluyor gına geliyor bana o hafta havamda isem 2 kere olur ama degilsem bu hafta böyle olsun deyip 1kere yapıp jubileyi yapmış oluyoruz

Eskisinden daha sıktı
Hormonlar tavandı bende :)
Bebek olurmu korkusu da yokya zaten olan olmuş eşimde coşmuştu
Benim göğüslerim çok küçük normalde, hamileyken bayağı büyümüşlerdi onun da etkisi vardı tabii
Doktor sakıncası yok diyorsa doğrudur tadını çıkarın
Doğumdan sonra sıkıntılı oluyor bir süre

Benim doktorum risk olmadığı sürece yapabilirsiniz dedi. Haftada 1- 2 normaldir dedi. Kanaman hatta lekelenmen dahi olsa yasak dedi ama tabi. Bı de bende idrar yolu enfeksiyonu olmuştu. Prezervatifle ilişki daha sağlıklı hamilelikte mikrop kapma riskini azaltır dedi. Biz bazen bir hafta boyunca hiç yapmıyoruz bazen 2 günde 1. İsteğe bağlı yani. Bı de hormonlardan mıdır nedir bazen istekli oluyorum bazen hiç aklıma gelmiyo isteksizlik oluyo

Canım benim düşük tehlikem olduğu için ilk 12 hafta yasaktı geçen cuma yasağımız kalktı o zamandan beri 2 defa oldu muhtemelen doktora gidene kadar haftada 2 den fazlası olmaz çünkü hamilelikten mi veya uzun süredir yapmadığınızdan mı bilmiyorum kuruluk yaşamaya başladım doktora gittiğimde söyleyeceğim bakalım sonrası ne olur

Doktor bir sıkıntı yok demesine rağmen daha önce kayıplar yaşadığım için biz ilk 3 ay pek ilişkiye girmedik. Ben hamilelikte biraz fazla istekli olanlardanım Sonrasında son 1. 5 aya kadar gayet güzel bir şekilde haftada 2 bazen 3 şeklinde devam etti ama dikkatli ve önerilen pozisyonlarda oldu tabiki.

Ben ikizlere hamileyken 3 ay yasakladi zaten kanamali bir hamilelik geçiriyordum. 3 aydan sonra izim verdi. Bizde 15ci haftada denemeye kalkdik. Keşke bekleseydik. Ilişki sirasinda farkli bir aci hissettim. Ve ara sira oldu pek onemsemedim. 16ci haftada tam açilmam oldu. Agri iliski zamani yasadigim agriydi. Bu arada ben serklaj yaptirmamisdim. Yaptirmadiysan mutlaka yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…