• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte cinsel ilişki

kızlar birşey soracam aranzda hamileliği normal gidip de ilişkiden sonra kan gelen varmı? bizde herşey normaldi ama 7 haftalıkta ilişkiden sonra pembemsi kan geldi herşey normal diyen doktor şimdi düşük riskin var diyor :14:

Peki ne oldu sonra? Doktorla konuşmadınızmı?
Aynı durum benimde başıma geldi ama dr.a gitme imkanım olmadı,sonrada herhangi bi şikayetim olmadı,şu anda 7 aylık hamileyim.

arkadaşlar banada doktorum ilk 3 ay yasak dedi ama biz dayanamadık gene:17::17:
2 kez yapmş bulunduk ama tam anlamıyla birleşme olmadı:17:
ayıptır söylemesi eşim anlayışlı ama kimi zamanda isyan etmiyor değil, yani sormak istediğim şu, internettede araştırdım ama tek bir yere kafam takıldı lütfen affedin böyle açıkça sorcam ama yani hamile kalmadan önceki gibi tam birleşme (içine boşalma) olsa sorun olur mu bebeğe zarar verir mi ki:26:

Son düzenleme:
Peki ne oldu sonra? Doktorla konuşmadınızmı?
Aynı durum benimde başıma geldi ama dr.a gitme imkanım olmadı,sonrada herhangi bi şikayetim olmadı,şu anda 7 aylık hamileyim.

gittim doktora canım progestan verdi bir ay kullandım sonrasında hiçbir şikayetim olmadı çok şükür bende şu an 5 aylık hamileyim :nazar:

arkadaşlar banada doktorum ilk 3 ay yasak dedi ama biz dayanamadık gene:17::17:
2 kez yapmş bulunduk ama tam anlamıyla birleşme olmadı:17:
ayıptır söylemesi eşim anlayışlı ama kimi zamanda isyan etmiyor değil, yani sormak istediğim şu, internettede araştırdım ama tek bir yere kafam takıldı lütfen affedin böyle açıkça sorcam ama yani hamile kalmadan önceki gibi tam birleşme (içine boşalma) olsa sorun olur mu bebeğe zarar verir mi ki:26:

Prezervatif kullanılırsa iyi olur diyor doktorlar. Rahim hastalıklara daha açık olduğundan bir nevi kendini korumak. Bebeğe zarar vereceğini zannetmem ama dediğim gibi enfeksiyon risklerine karşı önlem almak en mantıklısı..

Kızlar ben bu başlığı görmemiştim az önceden yazdım ,benim canım çok daha fazla istiyor 6 haftalık gebeyim göğüslerimdeki Şişlik sayesinde daha dişi hissediyorum kendimi , ve çok daha fazla zevk alıyorum defalarca desem nolur ayıplamayın,ama korkuyorumda sanırım bu korku heyecan veriyor ,eşimde çok daha istekli , daha da tatlı oldun diyor:) ama zaten 9 ay sorada loğusslık durulmaz ,Doğan'ın kanununa ters bence , mutlu olacağım bişi doktorda yasak yok dedi neden yapmaym ,

kızlar :26: normalde de kuruluk sorunum olurdu hamileyim şimdi de var acaba su bazlı kayganlaştırıcı kullanmamın mahsuru varmıdır? (gebe kalmadan önce kullanıyordum)

konu konuyu açacak gibi oldum ama bu konuyu merak ediyordum. daha hamile değilim ama hamilelikde cinsellik nasıl olur olmalı mı tam birliktelik zarar verir mi hiç bir bilgim yok.. bildiklerinizi paylaşırsanız merakım gitmiş olacaktır. merCi...

9 ay cinsel ilişki kurmadan duramıyormusunuz ? Cinsel birleşme olmazsa eşlerinin sizi aldatacağını düşünüyor çoğu kişi. Şaka gibi yorumlar okudum. Hayret edilesi insanlar var. Biz bu bebeğimizi 4 yıl özel tedaviler sonucu yaşadık inşallahda sorunsuz doğuma kadar gideriz. Kıymetli bebeğimizi kişisel zevklerimizle tehlike altına atamayız. Yukarıda kızdığım nokta sırf eşlerinin kendisini aldatmasın diye cinselliğe girmeye çalışanlardır. Ama sizlerden ricam yapmayın etmeyin bebek yapmak çok zor 9 ay sıkın dişinizi.

Son düzenleme:
9 ay cinsel ilişki kurmadan duramıyormusunuz ? Cinsel birleşme olmazsa eşlerinin sizi aldatacağını düşünüyor çoğu kişi. Şaka gibi yorumlar okudum. Hayret edilesi insanlar var. Biz bu bebeğimizi 4 yıl özel tedaviler sonucu yaşadık inşallahda sorunsuz doğuma kadar gideriz. Kıymetli bebeğimizi kişisel zevklerimizle tehlike altına atamayız. Yukarıda kızdığım nokta sırf eşlerinin kendisini aldatmasın diye cinselliğe girmeye çalışanlardır. Ama sizlerden ricam yapmayın etmeyin bebek yapmak çok zor 9 ay sıkın dişinizi.

inşallah sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
kendi açımdan bakacak olursam ilk başlarda ikimizde çok korkuyorduk doktora danıştık ve sıkıntı olmayacağını beliirtti en azından bu bizim içimize su serpti
şimdi daha rahatız en azından ben istekli olduğumda hareketlerimle belli ediyorum:9: ama nedense bu aralar çok istekliyim:17:

gebeliğim sağlıklı geçmesine rağmen eşim çok korkuyo ilişkiye girmekten 1aydır biz bıraktık gibi bişey :17: ama benim endişem de doğumdan sonra tekrar ilişkiye nasıl alışacağım zaten kuruluk problemi yaşıyorum zaman zaman

ben daha yeni hamileyim eşim karnıma bile dokunmaya çekinir hale geldi ki daha kese bile oluşmadı 2 haftalık ona göre düşün:) erkek psikolojisi garip :)

Canlarim benimde boyle bir sorunum var benimde esim cinsel iliski istiyo ama ben korkuyorum 9 haftalik bebegim sakincasi olur mu ki ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk haftalarda doktorumuz sınır getirmediği için biz sık sık olmasa da ilişkiye girdik, sorunsuz bir gebelik yaşıyorsanız problem olmaz ben yaşamadım çok şükür :) hatta ben de ilk haftalar da korkuyordum da eşim sen şimdiden böyle yaparsan işimiz var , doktoru duydun işte niye korkuyosun diye kızmıştı ...yine de doktoruna danış tabii ki

Son düzenleme:
Tsk ederim ama nasil sorarim bilmiyorum ki birde ilk bebek yaa korkuyorum

benim de ilk bebek, keşke doktorun sen sormadan söylese, benimki öyle yapmıştı sağolsun sormak zorunda kalmamıştım

Arkadaşlar bende hamile kalandan beri esimle birlikte olmadim 12 haftalik hamileyim bi sorunum da yok ama ilk bebegim korkuyorum

Canlarim benimde boyle bir sorunum var benimde esim cinsel iliski istiyo ama ben korkuyorum 9 haftalik bebegim sakincasi olur mu ki ?

Canim ayni durumdayiz seninle bende 12 haftalik hamileyim napicam bilemiyorum :(

Back
X