- 2 Mart 2020
- 207
- 120
- 33
- Konu Sahibi Sihirlisopa
-
Bende 4.haftadayım cildim bozulmaya başladı ürnleri bikaç gündür kullanmamanın da etkisi var tabi.sen gebelik öncesi ürün kullanıyor muydun?Bende yerimi alayim. Ergenlikte çıkarmadığım sivilceleri çıkardım bu hafta daha sekiz haftada
Hayır canim günlük cilt bakimim vardı tabi ama sivilceye meyilli bi cildim olmadığından suan o kullandıklarımi kullanamiyorum. Tonik olarak hep gül suyi kullanirim ama mesela. Yıkama jelim ersagin oda doğal olduğunu iddia eden bir marka. Kremlerimde loreal goz altı kremimde avonduBende 4.haftadayım cildim bozulmaya başladı ürnleri bikaç gündür kullanmamanın da etkisi var tabi.sen gebelik öncesi ürün kullanıyor muydun?
Dandik marka değil korkmaya gerek yok. Bundan sonrası temiz olsun.Bende yeni öğrendim ve bıraktım ama endişeleniyorum çok tonik vs.alkol içeriyor birşey olmamıştır dimi kızlar azcık beni rahatlatın
Darısı başımıza inşallah kaçıncı haftadan sonra yüzün güzelleşmeye başladı canım? Ben şu an çok yeni ya bi çirkin hissediyorum kendimio cildiniz yüzünüz öyle güzel olacak ki azıcık sabır.
38. haftadayım bebek gibi oldu yüzüm sadece netrougenanın yüz yıkama jelini kullanıyorum nemlendirici olarak da coresatin. makyaja bile gerek duymuyorum.
ikinci trimesterla birlikte güzelleşmeye başladım ben. öncesi berbattı sivilceler yağlanmalar falan.Darısı başımıza inşallah kaçıncı haftadan sonra yüzün güzelleşmeye başladı canım? Ben şu an çok yeni ya bi çirkin hissediyorum kendimi
Doktoruna sordun mu peki canım bu konuda bişey dedi mi zararı olmuş olmamış vs.ikinci trimesterla birlikte güzelleşmeye başladım ben. öncesi berbattı sivilceler yağlanmalar falan.
ben bakım ürünün markasına hiç dikkat etmedim valla. bütün yaz havuza da girdim bronzlaştırıcı yağlar bile kullandım.
çok şükür bebek gayet iyi. ben hep normal hayatıma devam ettim. fast food yedim bütün yaz bikini giyip yağlar sürüp güneşlendim.Doktoruna sordun mu peki canım bu konuda bişey dedi mi zararı olmuş olmamış vs.
Valla baştan böyle strese başladım ben bu huyumu hiç sevmiyorum
Moral oldu söylediklern baya, inş bende güzelleşirim yakında
Eki Görüntüle 2743836
İçeriği böyle öğrenince bıraktım ama adetim yeni gecikti 1 aylığım şu an
2. Dünya savaşından sonra kullanımı yaygınlaşan plastiklerle doğurganlığımız azalmış bizim. Senin bebeğin sağlıklıdır çok şükür ama genlerinde bir şeyleri bozabir zararlı tüm kimyasallar.çok şükür bebek gayet iyi. ben hep normal hayatıma devam ettim. fast food yedim bütün yaz bikini giyip yağlar sürüp güneşlendim.
hamile olduğumu bilmeden alkol alıp mideyi üşütüp serum taktırmışlığım bile var.
zaten dünyada o kadar çok zararlı şey var ki bir kremin bir yüz temizleme jelinin bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum.
tabi ki öyle canım. ama hep sakınan göze çöp batar hissiyle yaklaşmaya çalıştım.2. Dünya savaşından sonra kullanımı yaygınlaşan plastiklerle doğurganlığımız azalmış bizim. Senin bebeğin sağlıklıdır çok şükür ama genlerinde bir şeyleri bozabir zararlı tüm kimyasallar.yani tutup da torununa nenen güneş yağını bilinçsiz kullanmış sen bu yüzden hastasın denmez tabi. Biz elimizden geldiğince vucudumuza değen ve giren şeylere dikkat etmeliyiz.
Ben de bu ara günlük pedlere taktım. Bunların daha sağlıklısı var mı acaba
O konulara daldın mı çıkması çok güç.kafayı yer insan fazla düşünürse ayak uyduramaz dünyaya . tavuk bile organik dışı yemiyorum ben sokmuyorum eve hormonlu diye ama sonuçta dışarda yeri geliyo yiyorum yani ne kadar dikkat edebiliriz orası muamma.2. Dünya savaşından sonra kullanımı yaygınlaşan plastiklerle doğurganlığımız azalmış bizim. Senin bebeğin sağlıklıdır çok şükür ama genlerinde bir şeyleri bozabir zararlı tüm kimyasallar.yani tutup da torununa nenen güneş yağını bilinçsiz kullanmış sen bu yüzden hastasın denmez tabi. Biz elimizden geldiğince vucudumuza değen ve giren şeylere dikkat etmeliyiz.
Ben de bu ara günlük pedlere taktım. Bunların daha sağlıklısı var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?