Hamilelikte cilt bakımı

Sihirlisopa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
207
120
33
Merhaba hanımlar,hamilelikte cilt bakımınızı nasıl yapıyorsunuz? Yüzüm çok kuruyor,nemlendiriciler fayda etmiyor.Kağıt maskeler kullananlar var mı ya da evde doğal olarak kendi yaptığınız nemlendirici maskeler var mı?

Merhaba bu konuda ben de muzdaribim cildim kuruyor ve sivilceler çıktı. Cilt bakım ürünlerinin bebeğe zararı var mı ?

Kızlar bu konuda benimde kafam çok karışık ben gözenek sivilceli ciltler için olan serisini kullanıyorum babe nin ama sanırım bırakıcam içime sinmiyor salisilik asit vs içeriyor, bir zararı olmamıştır değil mi? Siz ne kullanıyorsunuz bu dönemde bakım ürünü?

Bende 4.haftadayım cildim bozulmaya başladı ürnleri bikaç gündür kullanmamanın da etkisi var tabi.sen gebelik öncesi ürün kullanıyor muydun?
Hayır canim günlük cilt bakimim vardı tabi ama sivilceye meyilli bi cildim olmadığından suan o kullandıklarımi kullanamiyorum. Tonik olarak hep gül suyi kullanirim ama mesela. Yıkama jelim ersagin oda doğal olduğunu iddia eden bir marka. Kremlerimde loreal goz altı kremimde avondu

o cildiniz yüzünüz öyle güzel olacak ki azıcık sabır.
38. haftadayım bebek gibi oldu yüzüm sadece netrougenanın yüz yıkama jelini kullanıyorum nemlendirici olarak da coresatin. makyaja bile gerek duymuyorum.

Nenlendirici olarak kimyasal icerikli kremlerden uzak durmakta fayda var. Hindistan cevizi kakao badem yaglarindan cildinize uygun olani kullanabilirsiniz. Ben hindistancevizi yagina basladim nemlendirmesinden memnunum

Ben de teni transfer olmuş biri olarak tüm ıvır zıvırlarımı bıraktım. Bi temizleyici köpük bi de nemlendirici ile yoluma devam edecem. Sivilcelere yapabileceğimiz bir şey yok bu dönemde. Köpük otacı gülkürü kullanıyorum içeriği temiz. Nemlendirici de bepanthol alacağım.

Bende yeni öğrendim ve bıraktım ama endişeleniyorum çok tonik vs.alkol içeriyor birşey olmamıştır dimi kızlar azcık beni rahatlatın 😕

o cildiniz yüzünüz öyle güzel olacak ki azıcık sabır.
38. haftadayım bebek gibi oldu yüzüm sadece netrougenanın yüz yıkama jelini kullanıyorum nemlendirici olarak da coresatin. makyaja bile gerek duymuyorum.
Darısı başımıza inşallah kaçıncı haftadan sonra yüzün güzelleşmeye başladı canım? Ben şu an çok yeni ya bi çirkin hissediyorum kendimi

525EFDF9-9895-444E-BC90-8AF4B438CD98.webp

İçeriği böyle öğrenince bıraktım ama adetim yeni gecikti 1 aylığım şu an

Darısı başımıza inşallah kaçıncı haftadan sonra yüzün güzelleşmeye başladı canım? Ben şu an çok yeni ya bi çirkin hissediyorum kendimi
ikinci trimesterla birlikte güzelleşmeye başladım ben. öncesi berbattı sivilceler yağlanmalar falan.
ben bakım ürünün markasına hiç dikkat etmedim valla. bütün yaz havuza da girdim bronzlaştırıcı yağlar bile kullandım.

ikinci trimesterla birlikte güzelleşmeye başladım ben. öncesi berbattı sivilceler yağlanmalar falan.
ben bakım ürünün markasına hiç dikkat etmedim valla. bütün yaz havuza da girdim bronzlaştırıcı yağlar bile kullandım.
Doktoruna sordun mu peki canım bu konuda bişey dedi mi zararı olmuş olmamış vs.
Valla baştan böyle strese başladım ben bu huyumu hiç sevmiyorum🙄
Moral oldu söylediklern baya, inş bende güzelleşirim yakında😊

Doktoruna sordun mu peki canım bu konuda bişey dedi mi zararı olmuş olmamış vs.
Valla baştan böyle strese başladım ben bu huyumu hiç sevmiyorum🙄
Moral oldu söylediklern baya, inş bende güzelleşirim yakında😊
çok şükür bebek gayet iyi. ben hep normal hayatıma devam ettim. fast food yedim bütün yaz bikini giyip yağlar sürüp güneşlendim.
hamile olduğumu bilmeden alkol alıp mideyi üşütüp serum taktırmışlığım bile var.
zaten dünyada o kadar çok zararlı şey var ki bir kremin bir yüz temizleme jelinin bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum.

çok şükür bebek gayet iyi. ben hep normal hayatıma devam ettim. fast food yedim bütün yaz bikini giyip yağlar sürüp güneşlendim.
hamile olduğumu bilmeden alkol alıp mideyi üşütüp serum taktırmışlığım bile var.
zaten dünyada o kadar çok zararlı şey var ki bir kremin bir yüz temizleme jelinin bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum.
2. Dünya savaşından sonra kullanımı yaygınlaşan plastiklerle doğurganlığımız azalmış bizim. Senin bebeğin sağlıklıdır çok şükür ama genlerinde bir şeyleri bozabir zararlı tüm kimyasallar. 😘 yani tutup da torununa nenen güneş yağını bilinçsiz kullanmış sen bu yüzden hastasın denmez tabi. Biz elimizden geldiğince vucudumuza değen ve giren şeylere dikkat etmeliyiz. 🤗

Ben de bu ara günlük pedlere taktım. Bunların daha sağlıklısı var mı acaba 🤔

2. Dünya savaşından sonra kullanımı yaygınlaşan plastiklerle doğurganlığımız azalmış bizim. Senin bebeğin sağlıklıdır çok şükür ama genlerinde bir şeyleri bozabir zararlı tüm kimyasallar. 😘 yani tutup da torununa nenen güneş yağını bilinçsiz kullanmış sen bu yüzden hastasın denmez tabi. Biz elimizden geldiğince vucudumuza değen ve giren şeylere dikkat etmeliyiz. 🤗

tabi ki öyle canım. ama hep sakınan göze çöp batar hissiyle yaklaşmaya çalıştım.
ama bak mesela günlük ped hiç kullanmadım ona dikkat ettim çünkü gebelikte mantara daha müsait oluyorsun, havasız ve nemli kalmaması daha iyi oranın sanki. gerekirse günde üç kere don değiştirdim ama günlük ped takamadım korkudan.

O konulara daldın mı çıkması çok güç.kafayı yer insan fazla düşünürse ayak uyduramaz dünyaya . tavuk bile organik dışı yemiyorum ben sokmuyorum eve hormonlu diye ama sonuçta dışarda yeri geliyo yiyorum yani ne kadar dikkat edebiliriz orası muamma.
Bu hamilelik olayından ber kronolojik neler yedim neler sürdüm düşünüp duruyorum şimdiden böyleysem🤭
Pedlerin en sağlıklısı kotex sanırım orkidler ve plastik gibi yüzeyi olanlar bence de zararlı hiçbişey yapmasa kaşıntı tahriş yapıyor.

Back
X