Hamilelikte cilt bakımı

tabi ki öyle canım. ama hep sakınan göze çöp batar hissiyle yaklaşmaya çalıştım.
ama bak mesela günlük ped hiç kullanmadım ona dikkat ettim çünkü gebelikte mantara daha müsait oluyorsun, havasız ve nemli kalmaması daha iyi oranın sanki. gerekirse günde üç kere don değiştirdim ama günlük ped takamadım korkudan.
Ya ben yeni transfer oldum ya progestanı vajinal kullanıyorum. Günde belki 10 üzeri günlük ped değiştiriyom. 😕 ama sonuça yapışkanı ve elastanı var. Plastiktir illa ki bunlar. 🤔

O konulara daldın mı çıkması çok güç.kafayı yer insan fazla düşümürse ayak uyduramaz dünyaya . tavuk bile organik dışı yemiyorum ben sokmuyorum eve hormonlu diye ama sonuçta dışarda yeri geliyo yiyorum yani ne kadar dikkat edebiliriz orası muamma.
Pedlerin en sağlıklısı kotex sanırım orkidler ve plastik gibi yüzeyi olanlar bence de zararlı hiçbişey yapmasa kaşıntı tahriş yapıyor.
Evet güç tabi kii yani yiyeceklerden kaçamıyoruz komple sektör böyle ama kozmetik filan dikkat edelim tabi elimizden geldiğince.

Ya ben yeni transfer oldum ya progestanı vajinal kullanıyorum. Günde belki 10 üzeri günlük ped değiştiriyom. 😕 ama sonuça yapışkanı ve elastanı var. Plastiktir illa ki bunlar. 🤔
seni takipteyim canım. hep de dualarımdasın zaten ☺️
ay evet o dönem takmak zorunlu gibi oluyor ben de kullanmıştım fitil ama havlu kağıt koydum yine de günlük ped takmadım.
benim cildim sevmiyor çok pedi hemen tahriş oluyor pişik oluyor diye.
ama en iyisi kotex diye biliyorum ben de.

seni takipteyim canım. hep de dualarımdasın zaten ☺️
ay evet o dönem takmak zorunlu gibi oluyor ben de kullanmıştım fitil ama havlu kağıt koydum yine de günlük ped takmadım.
benim cildim sevmiyor çok pedi hemen tahriş oluyor pişik oluyor diye.
ama en iyisi kotex diye biliyorum ben de.

İnşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım🙏🏻
Teşekkürler canlar. 🤗

tabi ki öyle canım. ama hep sakınan göze çöp batar hissiyle yaklaşmaya çalıştım.
ama bak mesela günlük ped hiç kullanmadım ona dikkat ettim çünkü gebelikte mantara daha müsait oluyorsun, havasız ve nemli kalmaması daha iyi oranın sanki. gerekirse günde üç kere don değiştirdim ama günlük ped takamadım korkudan.
Yani evet ilaç krem vs dikkat edilmeli ama böyle parfüm şampuan cilt bakımı işlerine girersek çıkamıyoruz sanki ve gebeliğin farkında olmadan ilk 1 ay kullanılanlar can sıkıyor

Eki Görüntüle 2743836
İçeriği böyle öğrenince bıraktım ama adetim yeni gecikti 1 aylığım şu an

Otrera Otrera bi bakar mısın beybisi 😘
soldaki kötü açıkçası... sls dahil olmak üzere bazı kimyasallar var. ancak sağdaki gözüme daha temiz gözüktü ancak gördüğüm kadarıyla dimetikon yani silikonun kozmetikte kullanılan türevi var onda da .. :)

ancak seçmem gerekirse sağdakini kullanmak daha iyi olabilir :)

soldaki kötü açıkçası... sls dahil olmak üzere bazı kimyasallar var. ancak sağdaki gözüme daha temiz gözüktü ancak gördüğüm kadarıyla dimetikon yani silikonun kozmetikte kullanılan türevi var onda da .. :)

ancak seçmem gerekirse sağdakini kullanmak daha iyi olabilir :)
Soldaki yıkama jeli sağdaki aynı serinin toniği..zaten 2 gündür kullanmıyorum bıraktım ikisini de.sadece h2o kullanıyorum.
çok tşkler bu arada.peki sizce bunların gebeliğin adet gecikmesi henüz olmadanki kısmında kullanılması risk oluşturur mu? Doktora sordum ben sana doğal ürnler önericem kullanma dedi ama rahatlatcak bişey söylemedi

Soldaki yıkama jeli sağdaki aynı serinin toniği..zaten 2 gündür kullanmıyorum bıraktım ikisini de.sadece h2o kullanıyorum.
çok tşkler bu arada.peki sizce bunların gebeliğin adet gecikmesi henüz olmadanki kısmında kullanılması risk oluşturur mu? Doktora sordum ben sana doğal ürnler önericem kullanma dedi ama rahatlatcak bişey söylemedi
yani içlerinde öyle kana doğrudan nüfuz eden bir madde göremedim,hani mesela arnavut kremlerimlerinde civa kullanılır,o çok tehlikelidir. ancak dediğim gibi bunlarda o denli tehlikeli bir şey görmedim. bence dediğiniz şeye etkisi yoktur, markası b..e mi? 4 harfli olan? tam bakamadım da bi sorayım dedim :)

yani içlerinde öyle kana doğrudan nüfuz eden bir madde göremedim,hani mesela arnavut kremlerimlerinde civa kullanılır,o çok tehlikelidir. ancak dediğim gibi bunlarda o denli tehlikeli bir şey görmedim. bence dediğiniz şeye etkisi yoktur, markası b..e mi? 4 harfli olan? tam bakamadım da bi sorayım dedim :)
Aynen markası babe.eczane ürünleri aslında yani hamile olma potansiyeli olan bir sürü kadın alıp kullanıyordur uyarı falan yazmıyor ve kullanırken de hamile kalıyordur muhtemelen.
akne serisi olunca aklıma takıldı işte🤷‍♀️tehlikeli diyorlar ya acnelyse tretin vs.a vitamini retinol içeren ürünler için.bunda da a vitamini falan yazınca korktum.

Back
X