• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte Çıkan Masraflar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tüp bebekte 127 lira 10lu kan sulandırıcı diğer ilaçlardan çok bu büküyor insanın belini hala maaşımda yatmadı.

Allah kolaylık versin canım herşey para :KK14:

Katılıyorum size. Kalabalık yüzünden bir de azar işitiyorsunuz. Bir defa acile gitmek zorunda kalmıştım gitmez olaydım. Avrupa yakasındaysanız kendi doktorumu tavsiye edebilirim. Hem ekstra gereksiz test istemez hem soğukkanlı yatıştırıcı bir doktordur hem de fiyatların çok pahalı olduğunu düşünmüyorum. Netice de herşey gönlünüzce olsun tez zamanda çocuk sahibi olun inşallah:)

Çok sevinirim canım. Ben avrupa yakasındayım 4.levent tarafında. Başlangıç testlerimi aile sağlığı merkezinde halletmeyi düşünüyorum. Ordaki doktorumda iyi çünkü.

merhaba benim bulundgm sehirdede bi ozel hastaneye gdiiyorum bnde hastanenin hasta karti var bir yili kapsiyo 500 tl hamileler icin 600 tl bir yil muayene ve tahliller icin sadece her doktora 15 tl veriyosun hangi alanda olursa olsn. 10 gunde birde kontrol ucretsiz rontgen mr falan ucretsz. bu sekilde kampanyali bi durumu arastirabilirsin.

İstanbul'da hiç böyle fiyatlar olduğunu zannetmiyorum çok şanslısınız :dondurma:

Allah kolaylık versin canım herşey para :KK14:

Çok sevinirim canım. Ben avrupa yakasındayım 4.levent tarafında. Başlangıç testlerimi aile sağlığı merkezinde halletmeyi düşünüyorum. Ordaki doktorumda iyi çünkü.

İstanbul'da hiç böyle fiyatlar olduğunu zannetmiyorum çok şanslısınız :dondurma:
Siz benim bulunduğum yere bayağı uzaksınız aslında. Belki metrobüsle gelebilirsiniz ama ona da değer mi hamile hamile emin olamadım. Ben bütün kontrollerimi ve doğumumu Doğan hastanesi Serdar Kayın da yaptım. Hastane cennet mahallesinde. Size pek uygun olmayacak sanırım ama başkaları içinde fikir olmuş olsun. Muayene bedeli 110 tl, testlerini nerde yaptırdığını pek önemsemez, normal Doğum 2200, zorunlu sezeryan 3300, epidural 500, ikili test 125 tl, detaylı usg aynı hastanede 300 tl, şeker yüklemesi 30 tl sanırım tam hatırlayamadım, başlarda test istemedi benden (kansızlığım olduğu için 2 defa hemogram yaptırdık o kadar), nst ye çok az bir para ödedik galiba ama emin değilim tam.

Siz benim bulunduğum yere bayağı uzaksınız aslında. Belki metrobüsle gelebilirsiniz ama ona da değer mi hamile hamile emin olamadım. Ben bütün kontrollerimi ve doğumumu Doğan hastanesi Serdar Kayın da yaptım. Hastane cennet mahallesinde. Size pek uygun olmayacak sanırım ama başkaları içinde fikir olmuş olsun. Muayene bedeli 110 tl, testlerini nerde yaptırdığını pek önemsemez, normal Doğum 2200, zorunlu sezeryan 3300, epidural 500, ikili test 125 tl, detaylı usg aynı hastanede 300 tl, şeker yüklemesi 30 tl sanırım tam hatırlayamadım, başlarda test istemedi benden (kansızlığım olduğu için 2 defa hemogram yaptırdık o kadar), nst ye çok az bir para ödedik galiba ama emin değilim tam.

Aynen canım başkalarına da fikir olur :KK200: ben daha yakındakilere giderim sanırım :eek:

Merhaba :super:
Anadolu tamamlayıcı sigorta 1 Ay bekleme süresi var. İçerisinde 9 adet Muayene hakkın , tüm testler limitsiz ve doğum limitsiz 3700 küsür pazarlıkla daha düşebiliyorlar.
Acıbadem bekleme süresi 6 Ay olduğu için 2 poliçe yaptırıyosun 2 kere ücret ödüyosun yani oda senin seçtiğin pakete göre değişiyor bana 2 poliçeye toplam 9 bin e yakın tutar söylemişlerdi.
Allianz 10 bini geçiyor.
Birde anadolu da 15 yada 20 tl her muayene için katılım payı ödüyorsunuz.
Acıbadem de her muayene ve testin yüzde 20 sini ödüyorsunuz. Ama Acıbadem de normalde muayene ücreti 380 iken acıbademden sigorta yaptırırsanız 150/200 tl gibi bi fiyatın yüzde 20 sini ödüyorsunuz 380 nin değil.

Merhaba :super:
Anadolu tamamlayıcı sigorta 1 Ay bekleme süresi var. İçerisinde 9 adet Muayene hakkın , tüm testler limitsiz ve doğum limitsiz 3700 küsür pazarlıkla daha düşebiliyorlar.
Acıbadem bekleme süresi 6 Ay olduğu için 2 poliçe yaptırıyosun 2 kere ücret ödüyosun yani oda senin seçtiğin pakete göre değişiyor bana 2 poliçeye toplam 9 bin e yakın tutar söylemişlerdi.
Allianz 10 bini geçiyor.
Birde anadolu da 15 yada 20 tl her muayene için katılım payı ödüyorsunuz.
Acıbadem de her muayene ve testin yüzde 20 sini ödüyorsunuz. Ama Acıbadem de normalde muayene ücreti 380 iken acıbademden sigorta yaptırırsanız 150/200 tl gibi bi fiyatın yüzde 20 sini ödüyorsunuz 380 nin değil.

Çok teşekkürler cevap için,

Bir tek acıbadem den bilgi aldım şimdilik dediğiniz gibi 8400 tl rakam çıktı iki poliçe toplam olarak.

Anadolu sigorta baya uygunmuş ama hastaneleri araştırmak lazım tabi hangilerinde geçiyor diye.

Allianz sandığımdan pahalıymış :(

Çok teşekkürler cevap için,

Bir tek acıbadem den bilgi aldım şimdilik dediğiniz gibi 8400 tl rakam çıktı iki poliçe toplam olarak.

Anadolu sigorta baya uygunmuş ama hastaneleri araştırmak lazım tabi hangilerinde geçiyor diye.

Allianz sandığımdan pahalıymış :KK43:

Rica ederim :))
Anadolu sigorta için aşşağıda ki link de geçerli hastaneler yazıyor. A network seçeneğine tıklarsanız görüntüleyebilirsiniz Hoppa

http://www.anadolusigorta.com.tr/tr/tamamlayici-saglik-sigortasi-anlasmali-saglik-kurumu-bul

127.70 kuruş enox 10lu kutu
100tl dr parası .
pazarlık ve ıvır zıvır şeyler 200.
30 tl troid hapı(Allahtan günde 1.5 tane)
üst baş parası.bu ay çok gitti.pantolonlarım eskimiş.
kocam evin elektrik su doğalgazını ödüyor.onuda ödemese artık evcil evde beslemeye alırız heralde.

Back