- 30 Temmuz 2013
- 13
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 30 haftalık hamileyim sol böbreğimde taş çıktı ve taş kanala düşüp tıkadığı için ağrı yapmış kateter takıldı 2 hafta oldu. kateter taktıran arkadaşlar ne kadar süre takılı kalacak
23 haftalık hamileym 2 gún önce çok agrım oldu,sag böbrekte sıvı birikmesindn dolayı büyüme oldugunu ögrendm,büyüme dewam ederse stent takılacgnı söyledi.işlemdn çok korkuyorum,stenti tam olarak nerden ve nasıl taktılar,araştrma yapıorm ama dogru bilgiye ulaşamadm.takılan arkadaslar bu konuda bilgi vermemiş,anlatanlar çok yardmcı olacklar..
24 haftalik hamileyim buyume devam ederse stend takilacagi soylendi ama uyusturmadan yapacagini soyledi doktor.nasil olacak yaaa
Arkadaşlar neden kimse cevap vermiyor bize.Benim böbrek ağrılarım devam ediyor.Doktora gittim iyice sınıra dayanmış ama şu an için stent takmayacağım dedi.Pazartesi yine gideceğim.Stent taktıran arkadaşlar ağrılarınız bu işlemden sonra geçti mi lütden cevap verin lütfennnnnnnnnn
Bende 17 haftalik ikizlere hamileyim ve iki bobregimde de genisleme var biri 27 mm biri 25 mm olmus 30 un üstüne çıkınca stent takilmasi gerekiyor dedi doktor merak ettigim taktiranlar memnun kalmislar mi
24 haftalik hamileyim buyume devam ederse stend takilacagi soylendi ama uyusturmadan yapacagini soyledi doktor.nasil olacak yaaa
23 haftalık hamileym 2 gún önce çok agrım oldu,sag böbrekte sıvı birikmesindn dolayı büyüme oldugunu ögrendm,büyüme dewam ederse stent takılacgnı söyledi.işlemdn çok korkuyorum,stenti tam olarak nerden ve nasıl taktılar,araştrma yapıorm ama dogru bilgiye ulaşamadm.takılan arkadaslar bu konuda bilgi vermemiş,anlatanlar çok yardmcı olacklar..
canım öncelikle Allah yardımcın olsun bnm kadar çeken olmamıştır sanırım.hamileliğimin başından beri böbrek ağrısı çekiodum.böbreğimde 2 cmden büyük taş olduğu ve taşın idrar yolumu tıkadığı farkedildi.23 haftalık hamileyken idrar yolumdan stent takıldı.ama 3 gün sonra stent düştü.çnkü stent taşı geçememişti.sonraki hafta tekrar takıldı ve bdahaki kontrolde görüldüki stent işlev görmüo çnkü taş çok büyük. tabiki böbreğimdeki genişleme hat safhadaydı. drum taşı kırmaktan başka çaremiz yok dedi. ve ben 2 saat anestzi alarak 24.haftamda taşımn bi kısmı kırılarak böbreğime stent takıldı
Arkadaşım öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür derim.Allah razı olsun.Ümidimi kesmiştim kimsecevap vermiyor diye.Senin cevabını görünce cidden çok sevindim.Son gittiğimde doktorum 30mm den 22mm ye inmiş dedi.2 haftadır da ağrım yoktu.Ama 2 gündür yine başladı sancılarım.Pazartesi yine gideceğiz.Bakalım ne diyecek.Korkuyorum.Allah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.İnşallah unutulur bu günler.
benim de derdim böbrekler oldu.at nalı böbreklerim var. yani birleşik ve 7 haftalık hamleyim ve iki böbreğimde de büyüme var. daha da büyürse katedral takılabilceğini söyledi doktor umarım tarz seyler olmaz. kortutucu....katedral taktıran var mı ya da duydunuz mu hiç?
Arkadaşlar hamileliğimin 16. Haftasında sağ böbrek ağrısıyla hastanelik oldum. Orda katater takmışlardı anestezisiz ve idrar yolundan girerek.. Hatırlamak dahi istemediğim bi hamilelikte stent erken doğumu tetiklediği için 8. Ayda erken doğumla sancılarıyla hastaneye gittim ve doktor kontrolünde ilaçlarda 37. Haftaya kadar zor beklettiler doğumu neyse çok şükür kızım doğdu ikimizde iyiyiz. Ben iyileştim çok şükür artık ve miniğim iki yaşında...Şimdiyse 2. bebişime hamileyim. Size sormak istediğim şu ki; bnm durumumda olup ikinci bebeğine hamile olan yada doğuran arkadaşlar ikincide de aynı vb sıkıntı yaşadılar mı ?yaşadılarsa ne ölçüde şuan 6 haftalık hamileyim ama sağ yan ağrısı ara sıra yokluyor gibi😥
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet tekrarlıyor bugün üroloğuma sordum tekrarlar dedi.
benim yarın ameliyatım var. 25 mm sağ böbreğimde büyüme var. bugüne dek mm ilerledik ama artık son noktadaymışım böbreğimi kaybetme noktasındayım. ağrılarım oluyor elbette ama açıkçası stent sonrası erken doğum beni daha çok rahatsız ediyor. anestezi almadan yapıcam dedi dr.
endişeliyim bir hayli. doğum çantamı bile yaptım ne olur ne olmaz diye. çok nadir görülen bir rahatsızlık hidronefroz. şans işte. bazılarının dr um 30 mm kadar beklemiş ama çok tehlikeli bi rahatsızlık zaten bu halde bile böbreklerimiz asla eski halini almayacakmış.