- 20 Ağustos 2014
- 37
- 14
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ordayım başından beri :) ben de rahatım bazı günler hiç ağrımıyor hatta. İnşallah sorunsuz tamamlarız. Haftaya benm de kontrolüm varEvet canım ordayim sende mi ordssin
Canım Dr gidemedim 10 kasım a yeni rand aldım ama iyi hissediyorum inşaallah doğuma kadar böyle gideriz
Geçmiş olsun canım güzelce tamamladım inşaallah gebeligini ben ilk hamileliğinde yasamadim böyle bisey ama bunda çıktı inşaallah sıkıntı sız bitiririz bizdeMerhabalar bende 34+4 günlük gebeyim 28+5de gece sanciyla kalktim doğum yapiyorum sandim sag bobregimde buyume var o zaman kucuktu ama bu hafta 22 mm oldu doktor stent takilmasindan yana degil cunku erken doğumu başlatıyor dedi artik her hafta doguma kadar gidecem stenti arastirdim evet erken doğuma neden oluyor bebisimin basi asagiya indi normal dogum görünüyor ama buyume neyi gösterir bilmiyorum onceleri urolog hizli ve twmpolu yuruyus bol su önerdi ama artik hep uzanıyorum sol tarafa agrim sizim oluyor ama oyle dayanamicak gibi degil ki bu her hamilenin basina gelebilirmis hepimize geçmiş olsun.
Canim stent icin 30 mm bekliyirlar cok degil 8 araliga kadar bemdede bu problem vardi ama benim doktorum stent takilmasindan taraf degildi bana sadece yat uzan sol tarafina cok hareket etme dedi bende dedigini yaptim ve 40+2 ye kadar gittim sonra zaten dogum yaptimya merhaba acil cevap vermenizi bekliyorum 28 haftalık gebeyim yaklaşık iki hafta önce sağ böbreğimde 29 mm genişleme var oldugunu söyledi doktorum antibiyotik aksef verdi verdi kullan gel geçmezse stent takılmasından bahsetti bende kullandım ama bir etkisi olmadı birde gebeliğimden beri idrar yolu enfeksiyonuda çekiyorum üstüne birde bu çıktı napmalıyım bilen varmı stent takmak için kaç mm olunca takılıyo
Canim benim onuda takarsan erken doğum riskin var takmasanda var ben takman taraftari degilim ama tabi doktorun bilir ev isi falan yapma mecbur kalmadikca yurume sol tarafina uzan her zaman bol su ic iltihabinda su ile atilmis olur stenti idrar yollarindan ince tel ile bibrege takıyorlar tercih senin yaniyya ben eşimin iş dolayısıyla diyarbakırdayım ve burda doktorum gerek kalmadıkça oda takılma taraftarı değil ama çok şiddetli ağrı olurda erken doğum olasılığı falanda var ben baya bir endişeleniyorum idrar yolumdaki enfeksiyonda çok yüksek napıcamı da bilmiyorum nekadar bol su içip sol yanımada yatsam pek bir degişiklik yokmuş gbi
Canım benm de oldu 3 4 aylıkken başladı.17mm oldu en çok arada büyüdü arada küçüldü.yanlız sağ böbrekti benm de ve hep soluma yattım.solum çürüdü nerdeyse ama olsun :) bebek yukarı çıktıkça ve duruşundan kaynaklı sorun kalmıyor.stend benm doktorum önermiyor.ağrıyı çekiceksin biraz dedi.ya merhaba acil cevap vermenizi bekliyorum 28 haftalık gebeyim yaklaşık iki hafta önce sağ böbreğimde 29 mm genişleme var oldugunu söyledi doktorum antibiyotik aksef verdi verdi kullan gel geçmezse stent takılmasından bahsetti bende kullandım ama bir etkisi olmadı birde gebeliğimden beri idrar yolu enfeksiyonuda çekiyorum üstüne birde bu çıktı napmalıyım bilen varmı stent takmak için kaç mm olunca takılıyo
Benimde 25+3 te oyle gece 4 de sag bibregimde sancıyla hastaneye gittim erken dogum olabilir dediler hiçte oyle olmadi ağır is yapmadim sag tarafa uyumadim bol su ictim ve 40+2 de oglum dünyaya geldi aklina cok takma evet hamilesin diye zaten birsey yapamazlar zaten