- 7 Kasım 2022
- 47
- 14
- 18
- 31
- Konu Sahibi miapisisininannesi
-
Göğüslerim de küçüldü bilen yazsın lütfenArkadaşlar benim de son adet tarihim 10 Mart. 10 Nisan'da idrar testinde çift çizgi gördüm. Bugün beta verdim 157 çıktı. Değer düşük geldi bana bilemedim. Göğüs ağrısı vardı azaldı. Bel ağrısı arada bir yokluyor. Halsizligim çok fazlaydı ama bir iki gündür o kadar da halsiz hissetmedim kendimi. Sol kasigim ağrıyordu hep. İki üç gündür sağ kasıkta da batma oluyor ve sol kasık ağrısı çok nadir oluyor. Daha önce bir kaybım oldu onda da belirtilerim azalmıştı şimdi de azaldı ondan endişe ediyorum. Fikri olan yardım edebilir mi? Korkuyorum
Daha çok kaç çıktığı değilde iki günde bir artışı daha belirleyici bir durum iki gün sonra bir daha kan verin az buçuk belli olur duruma göre doktora gidersinizArkadaşlar benim de son adet tarihim 10 Mart. 10 Nisan'da idrar testinde çift çizgi gördüm. Bugün beta verdim 157 çıktı. Değer düşük geldi bana bilemedim. Göğüs ağrısı vardı azaldı. Bel ağrısı arada bir yokluyor. Halsizligim çok fazlaydı ama bir iki gündür o kadar da halsiz hissetmedim kendimi. Sol kasigim ağrıyordu hep. İki üç gündür sağ kasıkta da batma oluyor ve sol kasık ağrısı çok nadir oluyor. Daha önce bir kaybım oldu onda da belirtilerim azalmıştı şimdi de azaldı ondan endişe ediyorum. Fikri olan yardım edebilir mi? Korkuyorum
Vericem inşallah Perşembe günü. Ama insanın içi içini yiyor işte. Ya yine kaybedersem ya bir şey olduysa bu belirtiler neden değişti demeden duramıyorum.Daha çok kaç çıktığı değilde iki günde bir artışı daha belirleyici bir durum iki gün sonra bir daha kan verin az buçuk belli olur duruma göre doktora gidersiniz
Tahmin edebiliyorum. Bende şu an silik gördüm dediğiniz gibi belirtiler bende bir oluyor bir olmuyor. Allah sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin hepimize inşallahVericem inşallah Perşembe günü. Ama insanın içi içini yiyor işte. Ya yine kaybedersem ya bir şey olduysa bu belirtiler neden değişti demeden duramıyorum.
Değeriniz 6 küsür çıkmış hamilesiniz ama inanılmaz başında erken öğrenmişsiniz. Alttaki açıklamalar hangi haftada kaç olduğuna dair çok önemli değil yani. Bat tarihiniz ne zamanArkadaşlar çok acil bu ne demek oluyor beta 6.34
Hayırlı olsunnnnn sat ne zamandıArkadaşlar çok acil bu ne demek oluyor beta 6.34
Değeriniz 6 küsür çıkmış hamilesiniz ama inanılmaz başında erken öğrenmişsiniz. Alttaki açıklamalar hangi haftada kaç olduğuna dair çok önemli değil yani. Bat tarihiniz ne zaman
Çatlatma iğnesi olmuştum bugğn 15. Günüm adet tarihim 22-26 arası inş yükselir betaHayırlı olsunnnnn sat ne zamandı
Adet tarihiniz 2 Nisan falan mıBen çatlatma iğnesi olmuştm bugün 15. Günüm adet günüm 22-26 arası
En son âdet tarihim 22 mart 2 nisanda çatlatma iğnesi oldumAdet tarihiniz 2 Nisan falan mı
Şuan adet olmama 5 gün varAdet tarihiniz 2 Nisan falan mı
Çatlatma iğnesi maalesef 14. Gününe kadar pozitif gösteriyor çatlatma iğnesi olali kaç gün oldu acaba?Adet tarihini beklemek lazım rabbim nasip etsin inşallahŞuan adet olmama 5 gün var
Bugün 15. Günüm 2 gün tekrar vericem kan amin inşallahÇatlatma iğnesi maalesef 14. Gününe kadar pozitif gösteriyor çatlatma iğnesi olali kaç gün oldu acaba?Adet tarihini beklemek lazım rabbim nasip etsin inşallah
2 gün sonra mutlaka kan verin inşallah sağlıkla artarDeğeriniz 6 küsür çıkmış hamilesiniz ama inanılmaz başında erken öğrenmişsiniz. Alttaki açıklamalar hangi haftada kaç olduğuna dair çok önemli değil yani. Bat tarihiniz ne zaman
Benim 157 den iki günde 261e yükseldi. Normal mi?2 gün sonra mutlaka kan verin inşallah sağlıkla artar
Aslında daha 314 civarı olması lazım en az iki katı olmalı ama bazen bazı kişilerde böyle olup bir sorun çıkmadığıda oluyor inşallah sizinde öyledirBenim 157 den iki günde 261e yükseldi. Normal mi?
Aile hekimi de aynı yorumu yaptı ama genel olarak %53 %60 arası artması iyi diyorlar benim %65 artmış. Bu bebeğimi de kaybetmek istemiyorumAslında daha 314 civarı olması lazım en az iki katı olmalı ama bazen bazı kişilerde böyle olup bir sorun çıkmadığıda oluyor inşallah sizinde öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?