Hamilelikte Balık Yağı Hapı kullananlar???

chen_lee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
133
0
mrb hamişler....
Ben balık yağı hapı kullanmak istiyorum.Balık yemek konusunda sıkıntılıyım biraz çünkü...
Balık yağı hapı kullananlara doktorunuzmu yazdı ..hangi hapı önerdi???
Kaçıncı haftada başladınız?

mrb hamişler....
Ben balık yağı hapı kullanmak istiyorum.Balık yemek konusunda sıkıntılıyım biraz çünkü...
Balık yağı hapı kullananlara doktorunuzmu yazdı ..hangi hapı önerdi???
Kaçıncı haftada başladınız?

Doktorum önermedi.Ben hamile kalmadan çok önce de kullanıyordum zaten.Gebelik boyunca devam etmemi söyledi sadece doktorum.
Zaten gebelikten sonra da devam edeceğim.Başlama zamanı hiç önemli değil.En kısa zamanda başla bence.

bende balıktan nefret ettim hamileliğimin başında 25 haftamda doktoruma söyledim bana balık yağı yazdı adı marincap

Doktorum önermedi.Ben hamile kalmadan çok önce de kullanıyordum zaten.Gebelik boyunca devam etmemi söyledi sadece doktorum.
Zaten gebelikten sonra da devam edeceğim.Başlama zamanı hiç önemli değil.En kısa zamanda başla bence.

canım sen ne kullanıyordun peki?
bi arkadaşım ocean 500mg dedi ama hangisini kullansam?

Son düzenleme:
özelden msj yazanlarada teşkkr ederim.amacvp yazamıyorum özelden...kusura bakmasın...

eşim herbalife dan balık hapı almış doktorumda onu kullanabilirsin dedi ama şimdi bitti doktoruma yeni yazdırıcam bakalım ne yazcak

Benim doktorumda 4. aydan itibaren ocean 500mg verdi ve emzirme döneminde bile kullanıcaksın dedi çok faydalıymış

6. ayımın sonunda doktorum yazdı, hiç bir deniz ürünü (ton balığı dahil ) ve kırmızı et yemiyorum ben..
İlaç adı pulse, içinde 60 tane var günde 1 tane alıyordum. Ama alerjilerim olduğu için bu ay bıraktım..
Doktoruna söylersen zaten yazar bence..

doktorum marincap yazdı 5. ayda başla dedi. araştırdığımdada 5. ayda başlanmalı yazıyor her yerde.

amway den omega 3 tablet aldım bir de calsiyum magnezyum tablet aldım çok faydalı olacağını söylediler ama henüz doktora gitmediğim için soramadım bilgisi olan var mı kızlar yardımcı olun kullanmamın bi sakıncası olur mu 23 haftalık hamileyim ???

amway den omega 3 tablet aldım bir de calsiyum magnezyum tablet aldım çok faydalı olacağını söylediler ama henüz doktora gitmediğim için soramadım bilgisi olan var mı kızlar yardımcı olun kullanmamın bi sakıncası olur mu 23 haftalık hamileyim ???
Ben 18 haftadan sonra kullanmaya başlamıştım. Magnezyum sanırım efervesan tablet almışsın; o kramplar ve kasılmalar için iyi geliyor. Ben nedense pek Amway'a güvenmiyorum. Gnc ile başladım ama sonra baktım DHA'sı falan az, Solgar'a geçtim. Bence Solgar çok iyi ve 23 haftalık başlamanın bence hiç sakıncası yok. Kimilerine doktor 3 aydan, kimilerine 7 aydan sonra veriyor. Sonuçta ilaç değil, besin takviyesi... Ben erken başladım herşeyim çok güzel gidiyor

merhabalar !
benim de dün dr. randevum vardı
dr.um 17 haftada balık hapına başlayacağımızı söyledi ; bunun yanında magnezyum ve kan ilacı da verecekmiş (ilaç içmekten nefret ediyorum :KK37:)

Son düzenleme:

Kuzenim bu şekilde kullandı doktoru yazdığından itibaren omega3+kalsiyum magnezyum doğuma kadar kullandı. sanırım 5-6 aylıkken başlamak gerekiyor. Kesinlikle faydasını görürsün bi sakıncası olmadı onda. Şu an 4 aylık bebiş doktoru kemik gelişiminin çok iyi olduğunu söylüyor :)

Son düzenleme:
Benim de hamilelikte iştahım kapandığı için yeterince beslenemiyormuşum gibi geliyor. doktorum efa daily verdi. eczacıya sordum hamileler kullanıyor bunu dedi. balık yağı kullanırken balığın karacigerinden üretilmemesi gerekiyor. eczacı balığın vücudundan üretiliyor dedi. aldım ben de. haftada 2-3 kullanırım sanırım.

Bende marincap kullanıyorum. Ben hiç bir zaman balık yiyemedim. Hamile kaldıktan sonra 3. ayımda başlattı doktorum.

arkadaşlar bişey sorucam benım doktorumda marincap önerdi eczanedeki bayan onun içeriğinin sentetik oldugunu söyleyerek bana youplus diye başka bi omega3 verdi içeriği dogalmış şimdi pişman oldum acaba bende marincap mı alsaydım ?:18:

bana dr um ilk 3 ay folik asitten başka vitamin vermedi. 3. aydan itibaren de multivitamin demir ilacı verdi. balık yiyemediğim için de balık yağı verdi 3. aydan beri her gün içiyorum. efa dailyyi önerdi bana dr um...

X