Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb hamişler....
Ben balık yağı hapı kullanmak istiyorum.Balık yemek konusunda sıkıntılıyım biraz çünkü...
Balık yağı hapı kullananlara doktorunuzmu yazdı ..hangi hapı önerdi???
Kaçıncı haftada başladınız?
Doktorum önermedi.Ben hamile kalmadan çok önce de kullanıyordum zaten.Gebelik boyunca devam etmemi söyledi sadece doktorum.
Zaten gebelikten sonra da devam edeceğim.Başlama zamanı hiç önemli değil.En kısa zamanda başla bence.
canım sen ne kullanıyordun peki?
bi arkadaşım ocean 500mg dedi ama hangisini kullansam?
Ben 18 haftadan sonra kullanmaya başlamıştım. Magnezyum sanırım efervesan tablet almışsın; o kramplar ve kasılmalar için iyi geliyor. Ben nedense pek Amway'a güvenmiyorum. Gnc ile başladım ama sonra baktım DHA'sı falan az, Solgar'a geçtim. Bence Solgar çok iyi ve 23 haftalık başlamanın bence hiç sakıncası yok. Kimilerine doktor 3 aydan, kimilerine 7 aydan sonra veriyor. Sonuçta ilaç değil, besin takviyesi... Ben erken başladım herşeyim çok güzel gidiyoramway den omega 3 tablet aldım bir de calsiyum magnezyum tablet aldım çok faydalı olacağını söylediler ama henüz doktora gitmediğim için soramadım bilgisi olan var mı kızlar yardımcı olun kullanmamın bi sakıncası olur mu 23 haftalık hamileyim ???
amway den omega 3 tablet aldım bir de calsiyum magnezyum tablet aldım çok faydalı olacağını söylediler ama henüz doktora gitmediğim için soramadım bilgisi olan var mı kızlar yardımcı olun kullanmamın bi sakıncası olur mu 23 haftalık hamileyim ???