Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte aşı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hurye ersoy

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
27
4
36
24
6 haftalık hamileyim ,sağlık ocağında aşı vurulmaya başlanacağı söylendi nedeni de benim en son adet tarihime göre hesaplıyorlar hamileliğimi ozaman da ben 20 haftalık hamile gözüküyorum
Bende vurulmadım kadın doğum doktoruna gidip sorucam ,Hamilelikte aşı ne zaman vuruluyor ?

Neden adet tarihine göre 20 ki düzensiz diye mi sen haftanı söyliceksin sisteme öyle girilecek

Sağlık ocağına hamileliğimi bildirdikten sonra 16. Haftada aşıya başlayacağım söylendi. Bekledim aşı günü için aranmayı fakat arayan olmadı. 21. Haftamda eşim gidip öğrendi ne zaman gelsin aşıya diye ertesi günü gidip aşı oldum. 1 ay sonra yani 31 ağustosta 2. Doz vurulacak.

Nasıl 20 gözüküyor çok ilginç. Bence kendi kadın doğum doktoruna danış bu konuyu. Zaten makalelerde yazdığına göre 20.hafta bile erken olabilir
...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de şöyle bir durum var son adet gününe göre gebelik hesaplama bazen yanılabiliyor ultrasonda daha doğru çıkmaz mı? Tabi doktor daha iyi biliyor ama bence kadın doğum doktorun ultrasonda bakıp daha iyi anlar
...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…