Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte antidepresan kullanan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.934
1.924
Yedi yıldır OKB hastasıyım hamile kalmıştım OKB olduğumu bilmiyor ve delirmeye basladigimi düşünüyordum çok şiddet görmüş küçük yaşta evlenmiş ezilmistim dokuz ay ağlaya ağlaya geçti neyse doğurdum ve zar zor bir doktora goturtdurdum kendimi Okb olduğumu öğrendim delirmedim diye resmen sevindim yedi yıl geçti ilaçlar.. eşimde düzeldi çok iyi bir insana eşe ,arkadaşa dönüştü bu arada ben şimdi bebek istiyorum ama stres hormonun çok yüksek ve ilaç kullanmak istiyorum hamilelikte antidepresan kullanıp bebeginde hamilelik süreci içinde ve sonrasinda sıkıntı yaşamayan varmı yardım lütfen bebek özürlü olur diye korkuyorum ve kıyamam benim yüzümden bir şey olmasın bu durumda olan vardır lütfen yardım edin kizlar bilgi ile hareket edelim.

Hamilelikte kullanılan antidepresan ilaçlar var diye biliyorum doktorunuza bebek düşündüğünüzü söyleyin

Cok korkuyorum doğrusu bildiğiniz hamileyken kullananlar varmı doktor yazsada icim rahat etmez yaşayan birinden duymak daha fazla tatmin edecek yinede çok teşekkür ederim ❤️

Psikiyatri için randevu alın, zaten takip eden doktorunuz vardır. Sizde program uygular ve yeni bir ilaç başlar. Merak etmeyin. Geçmiş olsun.

Anafranil 75 ama dört aydır içmiyorum daha önce iki yıl önce kullanırken düşük yaptım anafranil onerilmiyomus

Anladım siz doktorunuzla irtibatta olun gerekli görürse hamilelikte şikayetleriniz başlarsa size uygun ilacı yazicaktir

Psikiyatri için randevu alın, zaten takip eden doktorunuz vardır. Sizde program uygular ve yeni bir ilaç başlar. Merak etmeyin. Geçmiş olsun.
İnşallah çok teşekkür ederim bu hafta gideceğim en azından hamile Kalaba kadar iyi olmak istiyorum insan hayata kusuyo

Anladım siz doktorunuzla irtibatta olun gerekli görürse hamilelikte şikayetleriniz başlarsa size uygun ilacı yazicaktir
Umarım iyi olan ne ise o olur mutlaka yaşayan vardır OKB olup hamilelik geçiren kizlar bilgi lütfen hamilelikte lutsral kullanan varmış

Bende zaman zaman tekrarlayan panik atak var malesef . 😑 Allah yardımcımız olsun inşallah nüks etmez

Hamile kalmadan görüşmeniz lazım. İlaçlarınızın bazılarını azaltarak size bir program sunabilir.

Bende zaman zaman tekrarlayan panik atak var malesef . 😑 Allah yardımcımız olsun inşallah nüks etmez
Panik atakla ilgili çok bilgim yok ama oda kötü hir halmis OKB gibi ilaç kullanırken yine iyi aslında ilaçsız zor ben iki yıl ilacı bırakmıştım kizlar tabi tekrar ediyo çok istiyorum bebeyim olsun 26 yaşındayım erken evlendim anneliği tam idrak ediyorum artık çok istiyorum

İnsAllah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin (bende 5 aydır deniyorum)

Umarım iyi olan ne ise o olur mutlaka yaşayan vardır OKB olup hamilelik geçiren kizlar bilgi lütfen hamilelikte lutsral kullanan varmış
İnsAllah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin (bende 5 aydır deniyorum)
[
Streste etkiliyo bence geç hamile kaliniyo bizde stresten bol ne var beni insanlar yıprattı hastalığa surukledi bir ömür mahkum oluyor insan

Cok korkuyorum doğrusu bildiğiniz hamileyken kullananlar varmı doktor yazsada icim rahat etmez yaşayan birinden duymak daha fazla tatmin edecek yinede çok teşekkür ederim ❤
doktor adı üstünde bu işin eğitimi almış kişi, esas güvenmeniz gereken doktor KK değil.

doktor adı üstünde bu işin eğitimi almış kişi, esas güvenmeniz gereken doktor KK değil.
Tabiki haklısınız yinede tecrübe almak istedim doktor tarafından aliniyo yine o ilaçlar doktorların görüş birliğine bı nevi çıkar diye bu deneyiminde yaşayan varsa bilgi almak isterim gideceğim bu hafta umarım hayırlısı olur

Ben hamile kalmadan once ilaci birakmistim evet cok zor gecti hamileligim.Bendede anksiyete vardi.Emzirmeyi kesince tekrar baslamistim.Bence dayanabiliyorsaniz icmeyin.Dikkat eksikligi hiperaktivite otizm gibi seylere bile sebebiyet verebilir bir cok seyin sebebi bilinmezken risk alip sonra suclu hissetmeyin.Galiba bu 2.cocuk icin düşünceniz varin tek cocukta kalin risk almayin

Ben hamile kalmadan once ilaci birakmistim evet cok zor gecti hamileligim.Bendede anksiyete vardi.Emzirmeyi kesince tekrar baslamistim.Bence dayanabiliyorsaniz icmeyin.Dikkat eksikligi hiperaktivite otizm gibi seylere bile sebebiyet verebilir bir cok seyin sebebi bilinmezken risk alip sonra suclu hissetmeyin.Galiba bu 2.cocuk icin düşünceniz varin tek cocukta kalin risk almayin
Dayanırım ama ilaç icmezsem yüksek Kortizol sitres hormonu ya bebeğe zarar verirse ondanda korkuyorum doğrusu stres hormonun okadar yuksekki yüzüm çizgilerle doldu

İlaç icmefiniz bebekte yoğun stres kötü etkilemedi dimi inşallah

X