Hamilelikte alerji ve kaşıntı sorunu yaşayan var mı?

Kızlar dün akşam küçük sinek ısırığı gibi kabartılar başladı kollarımda kaşıdıkça arttığını farkettim, sonra geçti. Gece kaşıntıyla uyandım bütün kollarım yüzlerce ve oldukça büyük şekilde onlarla kaplıydı. çaresiz dayanmaya çalıştım sabaha o korkunç durum tamamen geçmişti. Sabah giyinmeye başladım bacaklarımda ufak ufak kasınmalar başaladıve tüm bacaklarımı yarım saatte sardı. doktora gittim üretiker olmuşsun dedi ve hafif kortizonlu ilaç verdi birde krem. su an tamamen iyileştim ama ufak kaşınmalar başladıkça yine heryeri saracak diye ödüm kopuyor. İnşallah bebeğime sorun olmaz çooook zor bir durum :(

Kukurtlu sabun deneyın gebelıkte kasıntı yasayan arkadaslar sıddetle tavsıye ederım bu sabunla normal banyo yapın,dus jelı yerıne bununla lıflenın ve bıraz bekletın vucudunuzda ınanılmaz ferahlıyacaksınız cok faydasını gordum sabahlarakadar delı gıbı kasınmak yok artık eczanede satılıyor oradan alabılırsınız

Benim de gebeliğimin 16. Gününe girer girmez vücudumun sol tarafında kaşıntı geldi. Sol tarafımda her yerim kaşınıyor. Sol tarafta hareketlenme oluştu. İnşallah Bebek kız olmaz

kızlar bana da ya ilaçlar ya da yediğim bir şeyler dokundu. dün gece acile gittik ve doktora iki üç defa hamileyim ben dememe rağmen alerji iğnesi yaptı. kadın doğum doktorum da bir şey demedi ama sizce bebeğe zarar gelmiş midir? hemşire kıza ilacın ismini sormak gelmedi aklıma :KK43:

Blueest, ben de 12-14. haftalarda çok şiddetli ürtiker atağı geçirdim ve dermatolog "Hamilesin, boğazın şişmediği sürece sana iğne yapmam." dedi ve bir şurup verdi. Pek risk almak istemedi, kadın doğumcum biraz daha cesur ama o da gebeliğin ilk bölümünde şurup dışında bir ilaca onay vermedi. Ha bu arada Ankara'da çok ünlü bir kadın doğumcu arkadaşıma üç doz ağır alerji iğnesi yaptırmış gebeliği esnasında benim kadar kötü durumda olmamasına rağmen. Şu anda canavar gibi gayet sağlıklı bir oğlu var. O nedenle sen bebeğine odaklan ve düşünme bir şey olmuş mudur diye... Allah korusun yavrularımızı.:KK46:

Merhaba bende de 3 haftadır 8. Haftadan beri kaşıntı var geceleri artıyor karaciğer enzimleri yüksek olduğu için kolestaz olabilir dendi ama 3 gündür ilaç içmeme rağmen hiç azalmadı kortizonlu krem verdi cilt doktorum sürmemde sakınca var müdür?

Hamile olupta urtikeri olan varmı aranızda kızlar lütfen acil cvp ???
Benim döküntü ve kaşıntım oldu kimi ürtiker Sefi kimi kolestaz önce karaciğer enzimlerinize baktırın derim ben benim kaşıntılarım kolestaz ilacı ve kortizonlu Merhemlerle geçti en son doktorum allerset verdi ama kullanmadım

Duş alıyorum 3 aylıktan hamileyim zyrtc kullanıyorum ama vicdanım hiç rahat değil bebek sakat olursa diye pztsi gidicrm o zaman belli oolucak

Erhaba ben de zyrtec alıyorum kurdeşen var bebeğiniz sağlıkla doğmuştur umarım

Back
X