hamilelikte aldığım 30 kilonun 20sini vermiş bulunmaktayımm :):)

sölemem zaten :) ama gördüklerinde çok kilo almışsın diyenler zayıfladığımı görünce o kadar tepki werms işte kıskanırlar mazallh:):)

sölemem zaten :) ama gördüklerinde çok kilo almışsın diyenler zayıfladığımı görünce o kadar tepki werms işte kıskanırlar mazallh:):)

Aman canim mazallah, zayiflamissin dediklerinde kendi icinden bol bol masallah de, bir de annecigimin bir soyledigi sey var ayiptir soylemesi biryerini kasi

Ilk once tebrik ederim canim insallah kolaylikla verirsin
Bu zonguldakta adet galiba.bende 2 cocugumdan sonra kilo aldim veremedim.bizde zonguldakliyiz.bayramda gittigimde yuzume karsi saydilar resmen.ay ne kilo almissin bu ne boyle iyice sismissin diye.en kotusu de esim yanimdaydi.hem bu laflari bu sekilde duyduguma uzuldum hemde esimin yaninda bu laflari duymak yikti
22 Agustosda gidiyoruz yine bende dietteim insallah veririm

canim ya, bende hep kirici seyler duyup duruyorum, ama benimki uzaktan degil kendi kardesimden. Bazen oyle agrima gidiyorki, kendisi benim tam tersim, uzun boylu ve ipincecik, bense boysus ve kiloluyum, oofff offf.
Insallah Rabbimin izniyle verdikten sonra yuz ifadelerini cok merak ediyorum. Insallah veririz

:) verirsin cnm bn hep eski zayıf halimi hayal ettimbi kıyafet beendim ona girmeyi hyl ettim hergün biraz daha inceliyorum :) 28 haziranda taltılcam 4 kilo daha wermişimdr:) inş:) kurtulcaz bu kilolasrdan dalga geçnleri mors etcezz

aminnnnnnnn canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…