- 16 Kasım 2011
- 105
- 14
- 68
- Konu Sahibi minik fare
-
arkadaşlar bir sene önce doğum yaptım hamileyken tam 30 kilo aldım zaten çok zayıf biri değildim bide 30 kilo eklenince psikolojim iyice bozulmuştu doğum yaptım 8 kilom gitti ama ben hiç emziremediğim için hiç kilo veremedim ve doğumda giden 8 kiloyuda geri aldım. herkes çok kilo almışsın diyodu insan içine çıkamıyordum.. hiç bi kıyafetimde olmuyodu. bi gün baktım aynada kendime bu nereye kadar böle gidecek dedim ve düşündüm ne yapsam ki...
neyse eşimle birlikte eliptik bisiklet aldk çünkü basenlerim çook genişti 54 beden bile dar gelmeye başlamıştı. ve ben çikolata tutkunuyum eşimede tembihledim istesemde alma sakın. hergün 20 dk eliptk ewin işleri ve oğluşumda yürümeye başladı onun peşinde koşmak derken pasta hamur işi hiç bişe yapmadım eşim işteyken kendime yağsız mercimek çorbası falan atıştırma hiç yok we 20 kilo werdim 3.5 ayda :) artık kıyafetlerime girebiliyorum:))
wee izmitte oturuyoruz ama bütün sülalem ailem zonguldakta bir ay sonra beni gördüklerinde inanamayacaklarr kimseye zayıfladığımı sölemedim :) bana çok kilolusun diyenler şimdi görsünler bakalım.. diyeti bırakmadım 10 kilom kaldı ve öleki midem çok küçüldü şimdi hiç bi çaba sarfetmeden kendisi gidio benm için mucizee gibi. hiç eski halime dönenem diye güzel kıyafetlerimide hep dağıtmıştım ama olsunn :)
arkadaşlar bir sene önce doğum yaptım hamileyken tam 30 kilo aldım zaten çok zayıf biri değildim bide 30 kilo eklenince psikolojim iyice bozulmuştu doğum yaptım 8 kilom gitti ama ben hiç emziremediğim için hiç kilo veremedim ve doğumda giden 8 kiloyuda geri aldım. herkes çok kilo almışsın diyodu insan içine çıkamıyordum.. hiç bi kıyafetimde olmuyodu. bi gün baktım aynada kendime bu nereye kadar böle gidecek dedim ve düşündüm ne yapsam ki...
neyse eşimle birlikte eliptik bisiklet aldk çünkü basenlerim çook genişti 54 beden bile dar gelmeye başlamıştı. ve ben çikolata tutkunuyum eşimede tembihledim istesemde alma sakın. hergün 20 dk eliptk ewin işleri ve oğluşumda yürümeye başladı onun peşinde koşmak derken pasta hamur işi hiç bişe yapmadım eşim işteyken kendime yağsız mercimek çorbası falan atıştırma hiç yok we 20 kilo werdim 3.5 ayda :) artık kıyafetlerime girebiliyorum:))
wee izmitte oturuyoruz ama bütün sülalem ailem zonguldakta bir ay sonra beni gördüklerinde inanamayacaklarr kimseye zayıfladığımı sölemedim :) bana çok kilolusun diyenler şimdi görsünler bakalım.. diyeti bırakmadım 10 kilom kaldı ve öleki midem çok küçüldü şimdi hiç bi çaba sarfetmeden kendisi gidio benm için mucizee gibi. hiç eski halime dönenem diye güzel kıyafetlerimide hep dağıtmıştım ama olsunn :)
Tebrikler darısı başıma diyorum.Görsünler bakalım eminim ağızları açık kalır
Tebrikler darısı başıma diyorum.Görsünler bakalım eminim ağızları açık kalır
inş cnm yaa çok merk ediorum walla sporda yaptığım için biraz sıkılaştımda daha fazla wermiş gibi duruyorum gerçkten isteyince oluyo bn çok umutsuzdum ama buna şükür ediyorum yani eteklerimden bacağım geçmiyodu 30 kilo az değil çünkü bi çoğunuda dağıtmıştım ama şimdi çok rahat giriyorum walla eşim korkuyo hasta olacaksın dio çok destek oldu hatta ben seni böle sewiyorum zayıflama bile dedi yani asla dalga geçmedi bazı kocalar öle yaa
Ne güzel spor yapabilmişsin bende sporsuz 10 kilo verdim ama spor yapmadığım için artık takılı kaldım bu akşam bebeğimi arabasına atıp çıkıcam dışarı.Korkuyorum hasta olacak diye burası sıcak ama çokta rüzgarlı aynı zamanda.Benimde elbiselerim malesef olmuyo ama hiçbirini vermeye kıyamadım.Hep zayıflıcam giyeceğim diye ümit ediyorum bakalım.Benimde doğum öncesi kiloma 8 kilo kaldı ilk önce onu verip daha sonra tekrardan başlayıp biraz daha vermek istiyorum.Eşimle iddialaştık bana 70 in altına inemezsin dedi bakalım kilolarımla çook dalga geçer(
merak etme canim, senin iddiayi kazanacagina eminim
tebrikler cnm bende geçen yıl doğum yaptım ve bende 30 kilo aldım allahıma şükürki 27 kilosunu verdim kaldı 3 kilo. kilolu olmak beni depresyona sokmuştu sütüm gelmedi emziremedim için hemen diyete başladım verdim yavaş oldu verme sürecim ama olsun bugünleride gördüm şükür 27 kiloyu veren ben şuan 3 kiloyu veremyiroum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?