hamılelıkte aldğınız kılo normal mı

hele şimdi 15 tatilde okul da yok,bütün gün evde sıkıntıdan ne yicemi şaşırıom walla

9-11 kilo yazıyo
ben 7 kilo aldım:) şimdilik ii
ama çok iştahım açıldı

tatil ve izin bize yaramayacak heralde, işlemeyen demir paslanır derler ya,ölee olacak.yürüyüş şart kızlarrrr

ben 17 haftama girdim ha gircem 6 kilo verdim yani hic almadim insallah son aylara dogru da cok almam insallah

Ben de takvim yapmaya calıştım ama olmadı sanırımmm
8 haftalık hamileyim 2 kilo aldım:bbo:

Sibelciim ne güzel söylemişsin biliyorum ama elimde değil.
Aslında ben hep iştahlı biriyimdir hamile olduğum için de bu iştah
durumumda bir değişiklik olmadı ama bünye meselesi demekki önceden
yediğim gibi yiyorum ama kilo alıyorum,birde çok hareketsizim ondan
da kaynaklanıyor biraz...Bebeğim sağlıklı olsun da yeter,çok sorun
etmiyorum açıkçası...

Benim bu hafta icinde 9 ile 12 kilo arasi almam gerekiyormus.Ben 9 kilodayim sanirim ideal

bende cok aldım ya 20 ye yakın aldım tabi bu piskolojik bozukluklarıda getiriyo ama deli gibi yedim

Selam kıslar, ben 22 haftalık hamişim 10 kilo aldım biraz sınırı tastım bu kez bakalım nolcak..gerci bebekler dogduktan sonra kolay veriliyor o koşturmayla :))

ilkini 16 kiloyla dogurmuştum..

hayatım hamileliğe 54 kilo ile başladım.çok şükür 84 ile de doğum yaptım...yaniiii tam 30 kilo aldım ama yedim.içtim öyle güzel bir hamilelik yaşadım ki ilk 3 aydan sonra 30 kilo alarak noktaladım ve doğumdan bir ay sonra da eski kiloma döndüm...

Bende 13 kilo ile dogum yaptim suan hamileligimin oncesi kiloma dondum sukur.Ama niyetliyim dahada vericem ilk evlendigim kiloma donucem.Bakalim insallah yapabilirim.Hos gebelikte diyet yaptiysam simdi hayli hayli yaparim orasi ayri..

ben 31haftalık hamişim
şuana kadar 8kğ aldım.
gayet güzel ama bundan sonra daha çok ve hızlı alcaksın diyolar
moralimi bozuyolar ((((((((

Ben 23 haftalık gebeyim ilk 3 ay 2 kilo verdim ve 58 oldum şimdide 61 olmuşum yani 3 kilo almışım biraz az galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…