hamılelıkte aldğınız kılo normal mı

ben 21 kılo almıs bulunmatayım ((
aam gebelık oncesı kılosu dusuk olanlar daha cok kılo alıyormus ole yazıyor zaten drumda ole solmıstıı aman saglık problemlerımız cıkmasında bebeğimin ve benim gerisi onemlı degıl sıkarım dısımı verırım kıloalrımı
herhalde :roflol:

ya bide bişey sorucam kıbela canım bu gebelık takvımını nerden ekledın ımzalarımız kalktı ya merak ettım resım olarakmı eklıyorsun acaba:uhm:

profıl ayarlarının sonunda gebelık takvımı yazıyor ona ekledım

ayarlardan ımzamı gosterı tıkladım

canım bulamadım ben yaw kusura bakma ayrıntılı anlatırmısın :uhm:

takvımını yapıyorsun...

sonra kontrol panelınden profıl ayarlarını tıklıyorsun

onun en sonunda kılo ve gebe takvımı olan kısma tavkımının lınkını yapıstırıyorsun

tavkım yapmayı bılmıyorsa gebelık bolumunde boyle bır konu var sana takvım yapıyorlar

allaha şükür iyiyim şuan için....
24. haftamdayım ve 9 kilo aldım.....
zaten bu haftada gebeler 7 ila 9 kilo arası alıyorlarmış.....
hep üst seviyede gidiyoruz ama geçmeyelimde..... :)))

ben üst sınırında üstüne çıkmışım senağlama zaten herkesede çok kilo aldın diyo moralimi bozuyolar öle gidersen normal doğum biraz zor yaparsın diyolar ya napcam bilmiyom fisfisfis

En Son Dr Gittiğimde 31 Haftaliktim Toplam 14 Kilo Aldim (
Son 2 Ayda Daha Fazla Kilo Alirsin Diyolar Moralimi Bozuyolar Ya

yaa üfffff ben deeeeee....
ama ben akşam 6 dan sonra yememe işini yapamıom walla,canım istiyor yiyom bişiler

ben çalıştığım için eve anca 7:30 8 gibi diyom ondan sonra akşam yemeği yiyorum ondan da kilo alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…